Klienter siger:

“Min tilstand er meget markant bedret     – siden du tøjrede mig til et Jord – Chakra”

“Hvad der er hvad – og hvordan og hvorfor …skal jeg ikke gøre mig klog på.
Men fakta er, at min tilstand er bedret meget markant siden du tøjrede mig i et jord – Chakra
og sendte universel energi ind i mit system … eller hvad det nu var der skete.
Heldigvis er det ikke alt, man behøver at forstå.”

Søren

“Jeg har det rigtigt godt – et skridt tættere på mig selv”

“Jeg kan i dag tilføje, at jeg har det RIGTIG godt og din hjælp hjalp mig et skridt tættere på mig selv. Jeg har læst og arbejdet med Akasha arkivet og jeg er så taknemlig for, at du har præsenteret mig for den mulighed.”

Malene

“Hun greb mig”

“Jeg gav over til MetteMO og hun greb mig og gav mig værktøjer til at rumme mine udfordringer og få min sindsro tilbage.”

Kirsten

“Jeg under også mange andre denne dejlige oplevelse”

, fortæller en deltager på et hold, hvor vi har arbejdet med temaet Skyggearbejde:

Skyggearbejde sammen med MetteMo giver indsigt. Indsigt i hvad skygger kan være, indsigt i dine egne skygger, og ikke mindst guider MetteMo dig gennem skyggearbejdet på en meget tryg, blid og healende måde, uden at du bliver udstillet. Det er nemlig ganske privat. Efter endt skyggearbejde går jeg rolig, afslappet hjem med en let energi. Skyggerne er sat på plads, hvor de hører hjemme. De er der stadig, men mit forhold til dem er forandret. Min oplevelse er helt klart: Lad mig få flere skyggesider frem i lyset og arbejdet med dem. De bliver så meget lettere at håndtere i hverdagen, når de viser sig.

MetteMos personlighed er meget tillidsvækkende. Man mærker meget hurtigt hendes ro og store viden, som hun kærligt øser af. Jeg under også mange andre denne dejlige oplevelse. Så få jer meldt til, og jeres liv vil forandres.

Birthe

Klienter siger:

“Samtalerne har givet mig mere selvværd, og tro på mig selv”

Mine samtaler med MetteMo har givet mig mere selvværd, og tro på mig selv. De metoder Mette bruger er meget alsidige, og hun møder mig altid hvor jeg er på dagen. Mette har lært mig meget om energier, og jeg arbejder med at det er mine egne energier, der skaber min hverdag. Mette hjælper mig med at finde min vej i livet, og jeg føler mig altid opløftet og healet, når jeg går hjem fra vores samtaler.

Emma

“Jeg kan og tør mærke mig selv og stå ved mine følelser”

Samtalerne hos dig giver mig ro, indsigter og forståelse af det der foregår i mit liv. Du har den skønneste milde stemme, som du synger med, når du taler. Det er beroligende i sig selv. Din viden og din måde at formidle på er spændende, mildt og samtidigt målrettet og lærerigt. Jeg føler mig tryg, set og forstået i dit samvær. Jeg er meget taknemmelig for forløbet hos dig; jeg har lært utrolig meget om kommunikation, mine mønstre og har fået nye måder at agere på. Jeg kan og tør mærke mig selv og stå ved mine følelser. Sidst men ikke mindst er jeg super glad for det fysiske energiarbejde vi har lavet.

Lone

” Det har jeg aldrig gjort før, oplevet før”

Jeg synes, at du skal vide, hvor stor en forandring livet er for mig. Jeg har det godt! Jeg er glad ” sagde han og smilede.                                 ”Det har jeg aldrig gjort før, oplevet før. At kunne være mig, helt mig selv, – uden at skulle…  At blive mødt, taget imod og elsket som den jeg er” – altså uden at han skulle alt muligt, være dygtig og perfekt, at skulle præstere overfor sig selv og det der er indeni, alt det han havde med sig i hans rygsæk.

Henrik

____________________________________________________________________________________

x

Jeg er en Lysarbejder, der arbejder med at hjælpe andre mennesker med at finde ind til livet, glæden og det der giver mening i livet. Jeg hjælper dig med at blive løftet, beriget og finde ind til dit hjertets rytme. Jeg vil gerne invitere til en gratis samtale, hvor du har mulighed for at finde ud af, hvordan jeg kan hjælpe dig. KLIK HER og læs mere

Let go lad livet være lettere

Let go – lad livet være lettere

Invitation til en gratis samtale til dig

med MetteMO, hvor vi sammen finder ind til hvordan dit liv kan være lettere, i hjertet i dit lys