At give slip, – Hvordan du kan give slip i tanker, krop og sind og åbne for ny energi til dig

At give slip

At give slip

Er det svært for dig at give slip, bliver du ligesom ved med at hænge fast i en tanke, et gøremål eller en overbevisning?

Tanken

Som om at tanken bliver ved med at rumstere i dig, at køre i ring, at komme igen og igen, selvom det ikke er rart og behageligt. Når tanken om en opgave du skal have lavet på jobbet, som virker uoverskuelig og ikke lige til at se igennem fordi, der er Så mange dele i den. Når forestillingen om familie weekenden ender i en Åh, – det bliver som det plejer og du allerede bliver træt på forhånd eller når uroen i forhold til veninden eller manden bliver ved med at komme, fordi du godt ved at, der er noget, som du er nødt til at sige eller at reagere på… det er bare lige … hvordan du får det gjort.

Et gøremål

Alt det du synes du lige SKAL nå, for så er du klar til at holde pause, at slappe af og at nyde det. Skal kommer jo af, det er du vant til, opdraget med, alt det vi skal ordne. Men hvorfor er det mon, at huset skal gøres rent og ryddes op inden gæsterne kommer? Bilen skal vaskes og støvsuges inden…, ukrudtet skal luges væk i indkørslen…. der skal fejes… Der skal også lige købes ind og ordnes en gave til og og og.

Vi kender alle disse gøremål, – men Skal – Burde – Bør er alt sammen noget, som vi er opdraget med, har lært igennem livet og har fået ind med modermælken. Hvad, hvordan og hvorledes. Det vigtigste som vi kan gøre er at finde ind til Hvad der er –  Hvad du gerne vil – Hvilken del du vil udleve i dit liv.

Overbevisninger

  • Hvilke overbevisninger er du født ind i?
  • Er der noget særligt der fylder i dig og dit liv lige nu?
  • Løfter det dig -eller tynger det dig?

Når du bliver opmærksom, så er det, at du har mulighed for at gøre noget, gøre noget andet og gøre mere af det der lader dig op 😊

At give slip

Hvordan kan du give slip? Ved du, hvordan du kan slippe i tanker, krop og hænder?

Når du ikke giver slip, fyldes tankerne, kroppen bliver stiv af oplagrede tanker og følelser.

Jeg snakkede en gang med en ung pige, der havde røde hævede hænder, kløe og eksem. Da jeg så spurgt hende, hvordan livet var, så fortalte hun, at hun mærkede alle de andre mennesker hun mødte og at hun havde en oplevelse af, at hun skulle hjælpe dem alle…  Så måske var det ikke så mærkeligt, at hun havde fået hævede fingre og eksem, idet hun ikke gav slip.

At give slip på alt det, der fylder, på alle de andres frustrationer og følelser og få renset kroppen, – så der igen er plads til og luft til dig.

Hvordan giver du slip? Har du prøvet tidligere, at give slip – hvor det er gået let?

Når jeg giver slip, så slipper jeg i mine tanker, i min let spændte skulder og lader vejrtrækningen falde til ro.

Læs videre her – eller kig min video og vær´ med til at give slip.

Jeg giver slip ved:

  1. Jeg ryster min krop – mine hænder og arme
  2. Jeg stryger mine arme og hele kroppen
  3. At stoppe op, trække vejret i ro og blive opmærksom på, hvor er dine tanker henne?
  4. Og så sender jeg tanken afsted

..

KliK på billedet så starter videoen

At give slip

God fornøjelse 😊

Let go samtale

Og er der noget du kan genkende her, noget du går og bøvler med, noget der ikke vil give slip, – så er du velkommen til at kontakte mig, så vil jeg gerne hjælpe dig, med at give slip 🙂

Jeg vil gerne invitere dig til en gratis samtale, – en Let Go Samtale – Kontakt mig på mette.mo@hotmail.com

Go to Top