Din Fremtid Udlev din mission

Går du og tænker på hvad det her er? Hvordan det hænger sammen og om det hele overhovedet har en mening, når du kan mærke, at alt hiver i dig i alle retninger, presser dig, udfordrer dig og du helst ville gemme dig i et lille hul, fordi det nogen gange føles som at træde på en tynd knivsæg, at træde ud i verden og virkelig turde vise verden hvem du er?

Kunne du godt tænke dig, at der var sammenhæng, et fokus, et mål eller i hvert fald en retning og en overensstemmelse mellem dig, dine tanker, din krop, dit inderste og hvad der så ellers sker i dit liv, – … i stedet for at livet tager dig? At du kunne gå i tillid til at det bedste kommer til dig og overgive dig, slippe lidt på kontrollen, for derigennem at kunne skabe det nye, at lade det nye få lov til at udvikle sig og folde sig ud på inspirerende, fantastiske måder, som du slet ikke havde set komme…

DIN FREMTID – DIN MISSION

Jeg vil gerne tilbyde dig et vigtigt forløb på 7 samtaler, hvor du kan opleve:

  • At der findes en mening og en sammenhæng i det du oplever i livet
  • At finde ind til det du elsker og er passioneret
  • At finde dine dybeste drømme frem og udfolde dem
  • At forløse, heale og transformere gamle tanker, opfattelser
  • At finde ind til din livsmission og mærke glæde, mening og retning
Din fremtid - Udlev din Mission

Det vil være en rejse ind i oplevelser, tanker og levet liv, gennem familiens liv og gennem tid og sted, hvor du vil have mulighed for at få samlet rester op af dig selv, din sjæl, – at samle dig sammen som menneske, – at finde ind til den du er i dag, og den du gerne vil være i morgen og fremtiden.

Vi går ud i fremtiden og er nysgerrig på hvad der dukker op, ser på om der er noget der vil stoppe eller blokere dig, hvordan er energien og hvad er det du skaber imens du går.

Hvordan kan du gå ud i fremtiden i Tillid?

Hvordan kan du udleve dit livsformål i fremtiden?

Din fremtid udlev din mission

På den korte bane vil det give dig retning, ro, overblik og et fokus. Det vil brede sig som ringe i vandet af mere klarhed i hverdagen, mere ro i tankerne og en vished om, at det her er dig og der er rigtigt, virkeligt og muligt.

På den lange bane, vil det være et løft, en befrielse og et andet liv. At leve livet mere ud. At leve uden at der er noget der blokerer og frustrerer. At være i den lette, forløste energi, der hvor du kan mærke lyset i dig, glæden i dig og at det pludselig giver mening det hele.

Din fremtid udlev din mission
Din fremtid udlev din mission
Din fremtid udlev din mission

Din fremtid – Udlev din Mission

Forløbet indeholder helt konkret:

  1. At finde ind til din Passion i livet: hvad er det egentlig, der gør dig glad? Kan live dig op? Fylde dine batterier op? Som du går og længes efter?
  2. At finde ind til gamle og nye drømme: Hvad har du længe gået og drømt om? Hvad bliver du ved med at længes efter? Hvad drømte du om som barn? Har du en gammel drøm, som du har gemt væk og glemt?
  3. Hvordan kan du folde din passion og drøm mere ud/ helt ud i livet? At transformere og heale gamle tanker, mønstre og overbevisninger, for at give plads til at det du længes efter, – din passion og drøm kan blive til virkelighed.
  4. At finde ind til det, der oprindeligt er dig. At få et andet perspektiv og oplevelse af hvordan gamle oplevelser, forhindringer og traumer kan/har blokeret, for det du ønsker og det der oprindeligt er dig. Opløsning, healing og transformation. Sammenkobling af dig, din personlighed, din krop og sjæl.
  5. At finde dit livsformål – din livsmission, læse i din livsbog, at finde ind til en måske ny glæde og mening i hvordan det hele hænger sammen, spiller sammen og hvordan du er en del af dette, … og hvordan du selv kan være medskaber af dit liv.

Undervejs i forløbet:

Når du arbejder med dine drømme og den vej der er den rigtige for dig, så bliver du SÅ meget klogere på dig selv og dit liv lige nu.

Vi vil arbejde med, at finde ind til dine drømme, hvad der betyder noget for dig og hvad du ønsker dig af livet. Du vil mærke, hvad du er passioneret af, hvad der tænder dig, giver dig glæde og hvor det lykkedes for dig. Vi vil undervejs finde gaver, skjulte ressourcer og din styrke. Sammen løfter vi energien, giver slip og healer dig og i generationer, så du kan blive sat fri, af det du bærer på.

Vi vil fokusere på at finde din sti, din livsvej, din mission i livet.

Undervejs i forløbet vil du lære forskellige værktøj til at slippe gentagne tanker, finde mere ro, løfte og regulere din egen energi og der vil desuden være lydfiler, små skrive opgaver og egne refleksioner og indsigter til at arbejde videre med mellem sessionerne. Engle og guider supporter dig på din vej til at gå din mission i lyset.

Slip tankerne fri

Kontakt mig venligst på mail eller mobil hilsen MetteMO

mail: mette.mo@hotmail.com  eller på mobil:61271701

Forløb 7 samtaler à 1,5 time     :   7500,- kr.