Energi – det vi sanser

Mind Body Flow Kursus

Energi

Hvordan er din energi i dag?

Energi – Hvordan er din energi i dag?

  • alt det vi sanser, mærker, føler, tænker og oplever tager vi ind og det er med til at skabe vores energi
  • vi kan ikke den, med det blotte øje – eller kan du?
  • vi kan ikke høre den – er det muligt?
  • vi kan ikke mærke energien – jeg kan – kan du?

Jeg kan mærke energien – kan du?

Vi kender det alle, når vi er i den gode energi. Det er dage der smutter afsted, du føler at du er løftet og båret afsted og alting lykkedes for dig. Men hvorfor er det sådan? Er det fordi stjerne og planeterne er gunstige denne dag? Er det fordi du lige har fået en gave, eller der er nogen der har hjulpet dig?…Eller er det fordi du har været obs på dig selv og passet på dig selv?

χ    χ    χ

Jeg oplever energi som fornemmelser i kroppen, sansninger, strømme i kroppen, og særlige strømme igennem hænder og fingre, når jeg healer. – Fornemmelsen i kroppen – Hvordan jeg har det indeni – at det afspejles også det niveau af som jeg er på. Er jeg i den lave ende,  i det tunge og grublende eller er jeg i det lettere lag af tillid, tro på og glæde?

χ    χ    χ

Min energi

For at holde min energi – er det vigtigt hver dag og nogen gange flere gange at rense, at optimere og være obs på :”Hvordan er min energi?” – så JA jeg laver øvelser, gør rent hos mig selv , renser og optimerer. og Ja det skal der til.

Min energi er i top, når jeg mærker min egen kerne, mit hjerte. Når jeg er i lethed, oplever at livet er vigtigt, betydningsfuldt, når relationerne og kærligheden til andre mennesker er god – i top – Ja så er min energi god.

  • Så hvordan er din energi lige nu?
  • hvad kan du gøre for dig selv for at give slip?
  • Hvad kan du gøre for at optimere din energi?
  • Hvad gør dig glad?
Go to Top