Indlæser Begivenheder

Dyk ned i Astrologiens Univers

sammen med os over tre fascinerende weekender

i Middelfart i 2024!

ved Kim Pedersen

 

2.weekend: 12.+13. oktober  Solen og Jordens Samspil

Hvad er vores formål med livet? Vi starter med at udforske vores personligheds sol og jord og vores design sol og jord, på en måde som vi kender den fra esoterisk og hierarkisk astrologi. Vi går bag ved solen og forsøger at forstå vores almindelige sol i det normale horoskop.

Hvad er den klar til at modtage, og hvad ligger bag Design Solen?

Fokus er: Designhoroskop, vores almindelige horoskop, solen, jorden, Sirius og galakser

 

3.weekend: 7.+8.december    Månen i de to Horoskoper

I denne weekend vil vi dykke dybere ind bag månen og forsøge at forstå dens position både i horoskopet og som en drabant omkring jorden i vores solsystem. Vi vil udforske månens arbejde med tidevandet, dets spændende rytme over cirka 29 et halvt døgn mellem to fuldmåneperioder og det unikke Design-horoskop, der ligger 88 døgn før det konventionelle horoskop.

Fokus: Månens forbindelse til fortiden, relationen til jorden, kvaliteter i månen til dig, personlighedens måne – Design månen, – vores mor – familie og vores kroppe.

(1 weekend: d.22.+ 23.juni    Udforskning af Human Design, Auratyper og Astrologi)

 

Weekenderne vil være centreret omkring visualiseringsøvelser og gruppehealing, hvor vi vil benytte os af en bred vifte af åndsvidenskabelige kilder. Det forventes, at du har et vist kendskab til astrologi for at kunne deltage fuldt ud. Læs mere på mettemo.dk

Der er et naturligt samspil mellem de 3 weekender, men de kan også tages hver for sig, hvis du har lyst til at dykke dybere ned i et af emnerne. Så velkommen til nogle forrygende dage her i Middelfart i 2024.

Tilmelding og betaling Her        Pris pr. weekend er 1550 kr.

Gro Center – MetteMO,  Slengeriksvej 5, 5500 Middelfart

Del med dine venner

Go to Top