Indlæser Begivenheder

Intuitiv dans i Gro center 

19. april kl.17-18.30 ved Jeanette Jensen

Kom og vær´ med til Intuitiv dans, der skaber glæde, overskud og energi

 

Elsker du at bevæge dig til musik og ønsker at få et frirum til at bevæge dig i lige det tempo du har brug for, Ja så inviteres du hermed til Intuitiv dans.

Intuitiv dans

Du vil blidt blive guidet til at tage føring i egen kropsudfoldelse, via små indledende øvelser og åndedræt, som grounder dig og giver dig mulighed for at mærke ind i, hvordan din krop har det lige her og nu og derudfra vil bevægelsesdansen udspringe.

Du tager føring i din egen impulsive intuitive dans ved at lade dig inspirere af musikken og din egen krops ønske om at blive bevæget.

Undervejs opstår der måske naturlige interaktioner med de øvrige deltagere, men bare roligt, der er ingen faste koreografier eller dansetrin, der skal læres. Men måske du bliver inspireret af nogle af de andres dansemoves.

Kom som du er, ingen krav eller forudsætning, andet end lysten til at få cellerne, kroppen og sjælen til at danse. Det er ren velvære og nydelse, hvor du får sved på panden uden at føle at du træner. Husk derfor løst tøj, gerne flere lag og en vandflaske.

Jeg glæder mig til at facilitere en skøn aften med dans, så du slutter din uge dejligt af og påbegynder weekenden.

 

April, maj og juni 2024 vil være krydret med 4 forskellige dejlige fredage:

Qigong stilhed og klang: MetteMO vil lave stille, meditativ og blid Qigong, der hjælper kroppen med at give slip og giver dig velbefindende, ro og nydelse med Lyd og healing til afslutning.

Vibeke Wagner vil fylde lokalet med dejlige, særlige og fine toner og klange med Gong og Klange, der hjælper kroppen til at løsne op for spændinger og tanker og giver velvære.

Sanger Yoga: Rikke Damkjær vil hjælpe os alle med at give slip på kroppens stres, slippe tanker, få mere energi og velbefindende, at puste ud og tage ny energi ind.

Intuitiv dans: Jeanette Jensen vil gerne invitere dig til intuitiv dans, hvor du vil få fat på livsglæde, din passion og en indre danseglæde, mens du danser til dejlig musik.

Go´ Weekend Fredag kl. 17 – 18/18.30

Vi starter præcis kl.17.00.

Dørene åbner kl.16.40 – kom gerne, find dig en god plads og giv dig tid til at lande.

En Go´  Weekend session/ oplevelse koster 90,- kr.

Tjek Kalenderen for datoér – hvad der sker lige denne fredag og hvilken underviser, der er på.

Velkommen til Gro

Tilmelding og betaling

Del med dine venner

Go to Top