Indlæser Begivenheder

Gong og Klang meditation v Kling Klang og andre vibrationer

ved Vibeke Wagner

fredag d.12.april kl.17 – 18

 

Kom som du er med et åbent sind og nyd de skønne, helende toner og vibrationer fra gonger og andre klang instrumenter.

Det er en dejlig og afslappende måde, at slippe alle frustrationer og spændinger i krop og sjæl og gå weekenden i møde i ro og mag.

kærlig hilsen Vibeke

 

Tilmelding og betaling

 

Go´ Weekend – Fredag kl.17.00-18.30 i Gro

Vi mødes fredag sidst på eftermiddagen, for at nyde dagens slutning, slappe af, give slip på og blive ladet op igen. Det er nydelse i dejlige lokaler i Gro Centeret, der er skabt til at vi kan sidde eller ligge på guldet, kigge op i himlen, mens der lyder toner af klang, musik og lyde, eller hvor kroppen bevæger sig i stille bevægelse og rytme og slipper ugens spændinger eller når tankerne sættes fri og sendes ud.

April, maj og juni 2024 vil være krydret med 4 forskellige dejlige fredage:

Qigong stilhed og klang: MetteMO vil lave stille, meditativ og blid Qigong, der hjælper kroppen med at give slip og giver dig velbefindende, ro og nydelse med Lyd og healing til afslutning.

Vibeke Wagner vil fylde lokalet med dejlige, særlige og fine toner og klange med Gong og Klange, der hjælper kroppen til at løsne op for spændinger og tanker og giver velvære.

Sanger Yoga: Rikke Damkjær vil hjælpe os alle med at give slip på kroppens stres, slippe tanker, få mere energi og velbefindende, at puste ud og tage ny energi ind.

Intuitiv dans: Jeanette Jensen vil gerne invitere dig til intuitiv dans, hvor du vil få fat på livsglæde, din passion og en indre danseglæde, mens du danser til dejlig musik.

Go´ Weekend Fredag kl. 17 – 18/18.30

Vi starter præcis kl.17.00.

Dørene åbner kl.16.40 – kom gerne, find dig en god plads og giv dig tid til at lande.

En Go´  Weekend session/ oplevelse koster 90,- kr.

Tjek Kalenderen for datoér – hvad der sker lige denne fredag og hvilken underviser, der er på.

Velkommen til Gro  Tilmelding og betaling

Del med dine venner

Go to Top