Indlæser Begivenheder

Englemagiske krystalklange & kanaliseret sang og sprog

Torsdag d. 30. maj 2024 kl. 19 – 21

 

Dette er en aften med dyb healing fra unikke krystalinstrumenter og kanaliseret sang og sprog.

De rene, klare toner fra bl.a. krystalsyngeskåle, Quartzophone (krystal lyre) samt den kraftfulde Solfeggia stemt i de særlige solfeggiofrekvenser skaber ro og klarhed i sindet og bringer tilhøreren i en dyb meditativ tilstand, hvor stor healing er mulig.

Min stemme vil svøbe dig i kærlige frekvenser. Jeg spejler dine følelser – også dem, du måske umiddelbart ikke kan mærke. Jeg vil nænsomt synge ind i blokeringer, som du måtte have i din krop og energisystem, så de smeltes og opløses. Jeg skaber rum for, at du er elsket præcis, som du er, – at du kan være og udstråle det, som er din inderste kerne og essensen af din sjæl.

Lysets sprog vil flyde til dig fra de allerhøjeste kærlige lysverdener, velsigne dig og sende dig ”meddelelser”, som forstås med hjertet.

Under helingen skabes et helligt rum, hvor sjælen får plads, og du kan brede dine vinger ud, som det åndelige væsen, du inders inde er.

Healingskoncert

Jeg vil indlede med at fortælle lidt om mig selv og mine instrumenter.

Der holdes en lille pause undervejs med servering af kaffe/the og frugt, hvor man også kan købe min nye CD ”Crystal World”. Efter pausen er der åbent for at stille spørgsmål og dele oplevelser, inden der afsluttes med lidt mere klang.

Hvis du gerne vil ligge ned under healingen, så medbring selv liggeunderlag, tæppe mv.

Maia Trayhorn: Operasanger, healer, psykoterapeut, statspr. sangpædagog, healingsmusiker og lyssanger. Har opstartet LyssangerAkademiet som tilbyder kurser, koncerter, terapi, ceremonier, healing mv. www.lyssanger.

Tilmelding og betaling Her 

Del med dine venner

Go to Top