Indlæser Begivenheder

Qigong – Energi flow 

Sommersolhverv ved MetteMO

Gong i Orangeriet

Gong i Orangeriet

                                           

Klang koncert

med Vibeke Thorberg

onsdag d.21. juni kl.19-21

i Orangeriet i Middelfart                                

 

 

 

Oplev en aften med  Qigong og Energi flow & Klang til alle sanser, –  hvor krop, bevægelse og lyd spiller sammen

 

MetteMO vil åbne aftenen med Qigong og Energiarbejde. Gennem langsomme, meditative bevægelser, vækkes kroppens energibaner til live, skabes bevægelse, flow og vores egne healende ressourcer lukkes op. Det er muligt at mærke kroppen, blive afbalanceret i yin &yang og slippe tanker fri. At mærke livskraft og at skrue op for din egen energi og glæde. Sammen vil vi åbne for Sommersolhvervs energien.

Vibeke Thorberg åbner med Klang og Gong musik for et univers af vibrationer og lyd. Afspænding til kroppen og knoglerne med små, store skåle og Gong Dong. Det er dybe toner, insisterende lyde og blide klange, der sender vibrationer gennem kroppen og hjælper os til at slappe af. Det får din krop helt ned i gear og du kan give slip og tage på en rejse hvorhen du vil.  Aftenen afsluttes med meditativ afspænding gennem kroppens forskellige organer i stilhed.

 

Nu forstår jeg - det giver mening

MetteMO & Gro Center : er Underviser, Terapeut & Coach, Mindfulness instruktør og arbejder med Qigong, Energi Medicin og healing. Jeg er optaget af energi arbejdet, i forhold til tanker, krop og hvordan vi kan blive løftet og beriget i livet. Kontakt MetteMO for en Let Go- samtale, en healing eller for at deltage til Fuldmåne Meditation eller undervisning.

Kling klang og andre vibrationer: Vibeke er uddannet indenfor Klang, Qigong og Mindfulness. Hun har en stor viden, erfaring og basis indenfor dette, samt dans, yoga og Kinesiologi og er fortsat nysgerrig på at lære nyt. Kontakt Vibeke: Kling Klang og andre vibrationer tlf. 27660275

Booking: Koncerten er i Orangeriet i Middelfart hos MetteMO, Slengeriksvej 5, Middelfart

Aftenen koster 150,- kr. Tilmelding og betaling til MetteMO                                                        

Del med dine venner

Go to Top