Indlæser Begivenheder

Sang & Musik Koncert – Qigong Flow 

                    Fredag d.8.september kl.19-21.30           

Oplev en inspirerende, opløftende og berigende aften i Orangeriet              

Med fokus på:                                            

  • Qigong og hvordan du kan skabe energi flow i din krop v. MetteMO
  • Hvordan du gennem din krop og sind, kan skabe ro og velvære v. Rikke Damkjær
  • Musik aften singer- songwriter MetteMO og Naja Bloch, tværfløjte

Qigong Flow er en mulighed for at snuse til, lære lidt og sammen med os andre at øve Qigong. Det kræves ikke, at du kan Qigong. Du vil blive guidet og vejledt gennem langsomme og blide bevægelser, der hjælper kroppen til at slippe dagens og ugens oplevelser, sætte cirkulation i din krops energi baner og at modtage og åbne op for et nyt friskt pust af energi.

Rikke Damkjær Vejrtrækningstekniker og operasanger, vil introducere os til hvordan du gennem enkle og lette små øvelser, kan give mere slip i kroppen, åbne op for et mere roligt, afspændt og behageligere liv og være med til at skabe en større sammenhæng i krop og sind. Dette vil være en introduktion til at give plads til at kroppen kan modtage ny ilt og være med til at vi sammen synger 3 fællessange. , – almindelige kendte sange.

Singer- songwriter MetteMO vil dele musik og  fortælle om oplevelser gennem livet og tiden, møder med mennesker der har givet et inpack, om drømme og tanker om hvordan livet er og påvirker os alle. MetteMo synger og spiller guitar og Naja Block fylder rummet ud med dejlige toner fra tværfløjten.

Vi starter aftenen med Qigong Flow, – hvor bevægelse, at røre kroppen kan lette energien, introduktion til velvære i krop og sind – i dig og din vejrtrækning med Rikke Damkjær og slutter aftenen hvor du kan læne dig tilbage i stolen med en kop lun te og nyde ord, toner og stemninger med Musik af Naja Bloch og MetteMO  i Orangeriet. Velkommen til.

 

Fredag d.8.september kl.19-21.30

MetteMO, Gro Center, Slengeriksvej 5, 5500 Middelfart

Pris: 75,- kr.    Tilmelding til MetteMO på mail: mette.mo@hotmail.com eller på mobil 61271701

Del med dine venner

Go to Top