Indlæser Begivenheder

Synergi

 – når Sjæl & Krop & Sind spiller sammen

 

Synergi

Synergi

lørdag d.26. og søndag d.27. oktober  ♥   kl. 10.00 – 17.00

lørdag d.16. og søndag d.17. november

4 step – 4 dags kursus Synergi for dig og din Sjæl, Krop & Sind

Har du lyttet til dit hjerte i dag?

Ønsker du at lytte til hvad din krop fortæller? – din sjæl? -dit sind?

Drømmer du om et liv i sammenhæng og indre fred, så du kan stå frem i dit lys?

Skab sammenhæng i dig på de indre og ydre baner   

Udvikl, transformer og Forvandl så du kan stå frem i dit lys

Vi arbejder med at skabe sammenhæng, forvandling og synergi. Vi arbejder med at forene sjælen stemme, kroppens ønsker, sindets tale og hjertets længsler indeni dig. At lytte og starte en dialog mellem sjælen, kroppen og sindet . -At virkelig lytte helt ind og at starte en dialog og et samarbejde.

Når du arbejder bevidst med at skabe sammenhæng mellem sjæl, krop og sind, er det muligt at skabe synergi. Det er når 1 + 1+ 1 giver mere end 3, når sammenhængen mellem de enkelte dele løfter sig og skaber mere.

Når vi går ind og lytter skaber vi rum for at gamle forestillinger, mønstre og tanker kan give slip og at udvikle og lukke op for at nye ideer, tanker og kreative forestillinger kan udfolde sig og udvikle sig.

Når vi skaber dette rum, så begynder vi at åbne op for os selv. Vores inderste får vi kontakt med. Det skaber ro indeni i dig. Det skaber fred indeni. Det giver mulighed for, at livet kan åbne sig på en ny måde i dig. Det giver dig mulighed at sætte dig selv fri, så du kan stå frem i dit lys. Helhed & sammenhæng i sjæl, krop og sind.

 

Du vil opnå:

♥  Du vil opleve og leve med helhed og overensstemmelse i krop, sjæl og sind

  • Du vil føle fred i dig og dit sind
  • Du vil opleve Ro indeni dig og mere glæde i din hverdag, når du slipper uro, splittelse eller frustration
  • Du vil mærke helhed i din aura – en ny sammenhæng og connection
  • Du vil opleve dig Frisat til at være dig, det skaber et løft i livet
  • Du vil opleve at kunne lytte og tale med din sjæl, din krop, dit sind
  • Du vil elske at stå frem i dit lys
Synergi når

Synergi når

Udvikling, Transformation og Forvandling skaber nye ideer, tanker og vinkler, der vil være med til at skabe grobund for nye erkendelser og muligheder for dig. Det skaber et løft til dit liv.

Der veksles mellem undervisning, samtale og dialog, øvelser parvis / i gruppen. Der arbejdes med den historie vi fortæller, – det vi oplever og tænker i forhold til: hvad er det for temaer/mønstre/projektioner der udspiller sig i livet og på den indre bane? Vi arbejder med transformation og healing med hjælp fra Maria, Det Krystallinske Lys og guider og vejledere for at opnå Synergi, så du kan stå frem i dit lys.

Hvordan har du det i din krop? Hvordan har din personlighed det i dit liv? Hvordan lever din sjæl? Oplever du at der er områder i livet, hvor du ikke er tilfreds? Hvor der er splittelse eller frustration og hvor du stopper eller begrænser dig selv?

Ønsker du at det skal stoppe?  Ønsker du at slippe frustration, splittelse og den indre uro?

 

4 step  4 dags kursus Synergi

Synergi

Synergi

 – når Sjæl & Krop & Sind spiller sammen

lørdag d.26. og søndag d.27. oktober  kl. 10.00 – 17.00

lørdag d.16. og søndag d.17. november

  kursus 4 dage   4440,-kr. ♥  

kontakt MetteMO – for tilmelding eller mere information

skriv til MetteMO på sms: 61271701

mail: mette.mo@hotmail.com

 

♥  ♥  ♥   MIN VEJ  ♥  ♥  ♥

Synergi

Synergi

Og længes du efter at der er mere sammenhæng imellem hvad du har lyst til, føler, oplever og hvordan du rent faktisk lever dit liv? Hvordan hænger dine drømme sammen med dit liv? … her er en del af min historie og min vej.

Jeg længtes efter at livet hang sammen, at der var overensstemmelse mellem alle delene i mig. Jeg længtes, helt dybt nede i mig efter, at jeg som ville slappe af og finde ro. At kroppen ville finde ro. Så derfor begyndte jeg at arbejde med de enkelte dele og sammenhængen. Først at lytte til delene, lære dem at kende og finde ud af hvad det var, som de sagde. Og så at få det hele til at hænge sammen. …….   …      ♥  … ♥ … ♥  Det nyttede jo ikke noget, for mig, at jeg havde 1000 ideer, muligheder, – hvis der sad en lille del indeni mig, som blev siddende på stolen og sagde alle gamle overbevisninger, fyldt af gamle oplevelser og følelser af frygt, forladt, fortabt, magtesløs … … det er ikke muligt….det kan ikke lade sig gøre…    det er alt for dyrt…..   der er ikke penge nok…. Du er ikke dygtig nok… du er ikke klog nok…. Undervejs ligger der en proces, hvor der fokuseres på opdagelse af gamle overbevisninger og mønstre og en forløsnings og healings proces.

Jeg har arbejdet med at følge min vej, mine drømme og mine længsler. Jeg har også arbejdet med at lytte og skabe sammenhæng mellem min person, min sjæl, min krop og mit sind.

Når jeg skaber en større sammenhæng, så de enkelte dele lytter og snakker sammen, så skaber jeg mulighed for at udføre og fuldføre mine drømme og passion.

Så kan jeg stå frem i mit lys og shine. Så kan jeg være mig og leve mit liv fuldt ud.

 

4 step  4 dags kursus Synergi

– når Sjæl & Krop & Sind spiller sammen   4440,-kr.

lørdag d.26. og søndag d.27. oktober  ♥  kl. 10.00 – 17.00

lørdag d.16. og søndag d.17. november

  kursus 4 dage   4440,-kr. ♥ 

kontakt MetteMO – for tilmelding eller mere information

skriv til MetteMO på sms: 61271701

mail: mette.mo@hotmail.com

Del med dine venner

Go to Top