Indlæser Begivenheder

Kom og vær´ med og oplev hvordan:

  • Vi skaber kontakt til Spirit, Jorden og Himlen
  • Du guides ind i den magiske shamanistiske verden
  • Du modtager vejledning eller guidning fra kraftdyr
  • Du bliver løftet i perspektiver, syn på og viden om vigtige temaer i dit liv

 

Vi starter med at rense rummet med røgelse, renser os selv og åbner i fællesskab rummet, hvorved energierne kan flyde frit. Vi vil guide dig ind i den magiske verden sammen med trommen. Den vil være med os under hele oplevelsen, men ikke altid spille hovedrollen. Der vil være fløjte, sang og handpan, som hovedelement undervejs, krydret med den shamanistisk trommerejse.

Kom med på en eventyrlig rejse i lydens univers trommerejseTillad dig selv at slippe kontrollen, ved hjælp af trommens kraftfulde rytme, fløjtens blide forførende toner, eller handpanens vuggende, brusende og til tider svævende toner. Din underbevidsthed vil føre dig på en rejse, ud i universet, måske tilbage til dine forfædre,- en rejse i farvepaletten og måske dybt ind i dig selv. Du vil lande blidt i rummet igen, og langsomt og roligt komme tilbage til dig selv og virkeligheden, rigere med en ny oplevelse.

Kom med på en eventyrlig rejse i lydens univers trommerejse

Hver enkelt rejse er helt unikt og din rejse kan du dele og få tolkning på til afslutning. Alle kan gå herfra med lethed, glæde og en oplevelse af at være styrket. Vi spiller intuitivt og lader os guide af instrumenterne, derfor er hver rejse er helt unikt.

Der serveres te, chokolade og frugt i caféen efterfølgende.

En aften i lydens og trommens selvskab : 200,-kr.

 Tilmelding og betaling her

Palle Nielsen: Shamanistisk vejleder, har studeret shamanisme i de sidste 7 år. Palle arbejder med shamanistiske værktøjer, kraftdyr, tromme. Han er undersøgende på hvad trommen kan og vil bringe til dig. Palle arbejder især med den store groundende tromme, der taler ind til dig og dine rødder, men benytter f.eks. også Oseandrum.

MetteMO: Uddannet lærer, Psykoterapeut, Coach, Spirituel engle terapeut, Mindfulness Instruktør …-

Elsker at spille på Tromme, handpan, fløjte, cello, at synge og at arbejde ind i det intuitive ordløse rum og er nysgerrig på hvordan lyd kan løsne, heale og løfte vores energi.

 

Kom med på en eventyrlig rejse i lydens univers trommerejse

Kom med på en eventyrlig rejse i lydens univers – trommerejse

Booking:

En dejlig tromme og lyd oplevelses aften koster 200,- kr.

Tilmelding og betaling her

 

 

Del med dine venner

Go to Top