Indlæser Begivenheder

Fredag d.26.april   kl.17.00-19.00

Rikke Damkjær og Vibeke Wagner

Vi vil gerne invitere jer til en meget speciel og fantastisk begivenhed en særlig Go Weekend

Operasangerinde Rikke Damkjær og Gong Master Vibeke Wagner, går sammen og synger og spiller for jer, så sanserne og alle kroppens celler bliver berørte, og oplevelsen bliver intens og total.

Rikke starter med opvarmning, så kroppen vågner og bliver modtagelig, for alle de vibrationer, frekvenser fra Rikkes fantastiske og sanselige stemme, samt gongernes billede fremkaldende og vibrationer, der synes at komme fra en anden verden.

Du kan føle dig ført afsted ud i universet, eller ind i dig selv og åbne døre, der før var lukkede, eller du kan blive i nuet og bare nyde øjeblikket. Der bliver afsluttet med ren gong/klangmeditation og kropsscanning og du kommer blidt tilstede igen.

Tilmelding og betaling her

 

Fredag d. 26.april kl.17-19

Gro Center – Slengeriksvej 5, 5500 Middelfart

Pris 200,00

kh Rikke og Vibeke

 

Tilmelding og betaling her

 

Go´ Weekend – Fredage kl.17.00-18/18.30

Vi mødes fredag sidst på eftermiddagen, for at nyde dagens slutning, slappe af, give slip på og blive ladet op igen. Det er nydelse i dejlige lokaler i Gro Centeret, der er skabt til at vi kan sidde eller ligge på guldet, kigge op i himlen, mens der lyder toner af klang, musik og lyde, eller hvor kroppen bevæger sig i stille bevægelse og rytme og slipper ugens spændinger eller når tankerne sættes fri og sendes ud.

April, maj og juni 2024 vil være krydret med 4 forskellige dejlige fredage:

MetteMO vil lave stille, meditativ og blid Qigong, der hjælper kroppen med at give slip og giver dig velbefindende, ro og nydelse med Lyd og healing til afslutning.

Vibeke Wagner vil fylde lokalet med dejlige, særlige og fine toner og klange med Gong og Klang bad, der hjælper kroppen til at løsne op for spændinger og tanker og giver velvære.

Rikke Damkjær vil hjælpe os alle med at give slip på kroppens stres, slippe tanker, få mere energi og velbefindende, at puste ud og få ny energi ind.

Jeanette Jensen vil guide dig ind i kroppen gennem dans der fokuserer på at få mere jordforbindelse, blive mere tilstede og finde ind i en blidhed, blødhed og nydelse i kroppen.

Go´ Weekend Fredage kl. 17 – 18/18.30

Vi starter præcis kl.17.00.

Dørene åbner kl.16.40 – kom gerne, find dig en god plads og giv dig tid til at lande. En Go´  Weekend session/ oplevelse koster 90,- kr. Tjek Kalenderen for datoér – hvad der sker lige denne fredag og hvilken underviser, der er på. Velkommen til Gro

 

 

Del med dine venner

Go to Top