Indlæser Begivenheder

Vi tænder lys – Vintersolhverv

Onsdag d.21.december kl.19 -21

Vi mødes for at:

  • Oplev den stille magiske vandring i skæret fra fyrfadslys, krystaller og englenes magiske magi
  • Opleve og mærke, hvad det betyder at tænde lys i dig og din verden
  • Mærk og oplev december måneds særlige hjerte energi og engle energi
  • Modtag englenes guidning, healing og forløsning

Aftenen vil indeholde:

  • Meditativ Walking in the Light i Forvandlings Spiralen, hvor lanterner oplyser dig vej, sammen med englenes magiske magi.
  • Lys Ceremoni: Her vil du opleve og mærke hvordan lyset, krystaller og engle kan være med til at løfte og inspirere dig på din vej og løfte dit livs lys. At tænde dit lys i verden.
  • Fællesskab og fælles bøn til dig, din familie og fred til verden.
  • Meditation og healing med julens engle, Ærkeengel Michael og Det Krystallinske Lys, hvor vi særligt tager Kærligheden, Lyset og glæden ind og sender ud.

 

Fuldmåne Meditation

Vintersolhverv fest på årets længste dag:

Hvordan kan du blive løftet og tage visdom, læring, kærlighed og lys med fra 2022?

At slippe vinterens mørke, at tage vinterens særlige gaver til dig og blive løftet i energien til 2023, samt at opleve et kærligt og omsorgsfuldt pust og puf fra englene.

 

Aftenen vil indeholde:

Meditativ Walking in the Light i Spiralen, hvor vi hver især vil sætte intentionen, blive løftet i Kærlighed, Lys og Glæde og modtage budskaber fra himlen. Lysceremoni. Du har mulighed for at opleve at blive renset og beriget fra 2022 og løftet ind i 2023. at modtage energi og ord fra englene.

Klæd dig godt på til denne stille, smuk meditative vandring i december vejret, … hvis det bliver dårligt vejr, så bliver vi inde.

 

Pausen vil bringe varme drikke, chokolade guf og frugt.

 

Meditation: Fælles guidet meditation, hvor du vil modtage guidning, healing, hjerte gitter healing – hvor vi sammen kan sende healing ud til andre mennesker og jorden, med baggrund i julens energier og engle, året 2022 – og fremtiden 2023, krydret med engle kort og et ord fra englene.

 

”Vi tænder lys” – en aften hvor Engle og mestre vil sammen med os arbejde i energien, løfte energien, berige livet for os alle.

Velmødt – Vi tænder lys

Tilmelding til MetteMO, gerne på sms: 61271701

Vi mødes på Slengeriksvej 5, 5500 Middelfart

Betaling: mobilpay: 99268 :  200,- kr.

Del med dine venner

Go to Top