Indlæser Begivenheder

Visioner for 2020

– find din retning skab dit liv

Oplever du, at når livet står stille så dukker der nye tanker op, nye oplevelser op og nye ideer op?

Ønsker du at finde ud af hvad du egentligt har oplevet, lært, rykket på og hvordan du kan komme videre med de nye erfaringer og måder?

Har du lyst til at finde din meningefulde og passionerede livsvej?

Mandag d. 24.august, d.14.september, d.6.oktober, d.2.november, d.7.december

kl. 19.00 – 22.00

 

Visioner 2020

Visioner 2020

Jeg vil gerne invitere dig med til en Ny gruppe, hvor vi arbejder med dig, dit liv og din fremtid i centrum. Hvor vi kigger på og er nysgerrige på, hvad det egentligt er, som vi har gennemlevet, oplevet og lært om. Hvor er det du virkelig har rykket og givet slip og hvor er det du gerne vil give mere slip, for at blive mere let og levende og opleve mere lethed og frihed i dit liv så du kan sætte dine visioner for 2020

Visioner for 2020

  • Hvad bringer du videre fra denne særlige tid i 2020?
  • Hvad vil du gerne bringe videre i 2020?
  • Hvad vil du gerne manifestere i 2020?

 

Hvad har været den mest værdifulde oplevelse i denne tid for dig?

Hvad opløfter og opliver dig særligt?

 

Du kan læse mere om kurset på: https://www.mettemo.dk/visioner-2020-find-din-retning-og-skab-det-liv-du-oensker-dig/

 

 

 

Så:  ”Hvordan kommer du videre?  Hvordan kan du tage alle disse oplevelser, denne tid med videre, så den bliver en positiv opløftende og måske en nyudvikling for dig i dit liv?  -Eller kører du videre i samme spor? ”

 

Visioner for 2020

Dette er en invitation til at komme med i en gruppe, hvor vi arbejder med at finde ind til dig og dine visioner, dine kvaliteter, dit fokus og læring og hvordan du kan være medskaber af din 2020. Der vil være undervisning, deling af oplevelser og tanker, meditation og healing med englene i løbet af en aften.

Mødested: Orangeriet hos MetteMo, Slengeriksvej 5, 5500 Middelfart. Jeg har et stort Orangeri på 400m2 med god plads til os alle og imellem os, hvor vi kan sidde i rosernes duft, palmernes skygge og  passionsfrugtens blomstrende flour. Der serveres tee og frugt.

Læs mere på : https://www.mettemo.dk/visioner-2020-find-din-retning-og-skab-det-liv-du-oensker-dig/

Du er velkommen til at kontakte MetteMo på mail: mette.mo@hotmail.com  eller på telefon for at høre mere om gruppe og finde ud af om dette kunne være noget for dig.

 

Del med dine venner

Go to Top