Find ind til dig
Find ind til dig

Oplever du dig sensitiv og sårbar og indimellem slet ikke god nok, … og du tænker, … hvorfor bliver jeg ramt igen, hvorfor bliver jeg usikker, hvorfor er det så svært det her, hvorfor kommer jeg ikke videre? Hvordan kan du “Find ind til dig”, – igen?

Kunne du godt tænke dig, at være hende der turde lidt mere, ikke blev så påvirket af de andre og deres energi, ikke synes at der er så meget du skal og bør og som gerne vil give slip på noget af det gamle og bare mærke, at det er dejlig at være dig, – lige som den du er.

Invitation til et forvandlende forløb på 5 samtaler til dig, hvor du har mulighed for at slippe gamle mønstre, blive løftet i dig, din måde at være på og åbne for at dit hjerte, så lys kan strømme og folde sig mere ud.

 

Find ind til dig

Jeg vil gerne tilbyde dig et forløb, hvor du har mulighed for at:

  • Få ny indsigt og viden i forhold til hvordan det hænger sammen i dit liv
  • Opleve at det er muligt at blive løftet og lettet i dig, din energi, tanker og at være dig
  • Transformere gamle tanker og overbevisninger til ny livfuld energi
  • Modtage healing, beskeder og hjælp fra englene

Hvad det vil bringe dig:

Det kan bringe dig forløsning, healing og transformation, som kan være den faktor der gør, at du slipper for at gentage og gentage, at opleve at de samme temaer, de samme udfordringer, de samme ting banker på.

Det er terapi på gamle tanker, ideer om hvordan du bør være, familie mønstre og overbevisninger. Inden under ligger der ofte gamle traumer gemt, bevidste eller ubevidste, fra dit liv, din familie og igennem generationer. Sammen med englene vil vi bevæge os gennem temaer & oplevelser, traumer & chok, for at du kan blive sat fri af det du slæber på, det der trigger dig og der, hvor du bliver udfordret i dit liv.

Dette skaber mulighed for, at blive lettet for mange kilo af gammelt stof, blive løftet i energien, i glæden og i lyset. Du har mulighed for at være dig, på en rar måde, tilfreds og med en oplevelse af, at du er ok at være dig. At kunne mærke ind i dig, lyset i dit hjerte og at det er godt, dejligt og rart.

Det giver også mulighed for at opleve, hvordan der kan skabes en overensstemmelse i dig, i dine i tanker, krop, sjæl og ånd, – så du kædes sammen inde i dig, på en ny måde. Det er her, at det er muligt at tage et nyt skridt frem, at forandre livet, – lige nu. At gå frem i livet i Tillid

Slip tankerne fri

aaaaaaaaaa

At mærke lyset i dit hjerte

aaaaaaaaaa

På den lange bane vil du opleve, hvordan du ikke længere bliver trigget af, frustreret over eller slået ud af, andre mennesker ord og opførsel, uforudsete hændelser eller når du møder modstand, fremfor et åbent hjerte. For du vil opleve at være mere dig, hel i dig og kan gå ud i verden med hele dig.

Jeg tilbyder dig at komme her til 5 samtaler à 1,5 time:

  • Hvor du er i centrum for hvad det er, der fylder dig, tager dig, frustrerer dig og bliver ved med at komme igen, der hvor du bliver taget af tankerne og de kommer til at fylde dig og dit liv og næsten bestemme over dig og bestemme dit humør
  • Hvor vi sammen arbejder ind til, hvad det egentligt drejer sig om, at finde ind til det der dybest set holder dig fast, blokerer og trigger dig, og hvad der ligger under og hvordan det hænger sammen
  • Hvor du vil blive set, hørt, mødt og løftet i dig og anerkendt for den du er og alt det du faktisk gør allerede. Jeg hjælper dig til at opleve dette, for når du bliver mødt i hjertet, er det muligt at “flytte bjerge”.
Find ind til dig

Helt konkret vil det være:

1.Samtale: At være nysgerrig på, stille skarpt på hvad det er der fylder, bliver ved med at irritere, frustrere og gøre dig ked af det, for at finde ind til din historie, det du fortæller dig selv, andre og det liv du lever. Hvilke tanker, oplevelser, mønstre, overbevisninger ligger der gemt? Og hvad ligger der under dem? Hvad gemmer dit hjerte på?

2.Samtale: At finde ind til dine vigtigste værdier i dit liv, dit hjerte, dit virke og hvor der er noget, der stopper dig? At lytte til dine tanker, krop, sjæl og ånd.

3.Samtale: At arbejde med healing og frisættelse, af din egen tidslinje og din families

4.Samtale: At åbne ind i dybere lag på tidslinjer, Akascha Arkivet og igennem rådet modtage information om dit liv og virke

5.Samtale: At finde mere ind til dig, dit lys og hjerte og skrue op for det, på den bedste måde for dig. Opsamling, refleksion

Fremtidsperspektiv: Hvordan kan du gøre og bruge dette i fremtiden? Hvad vil du gerne udvikle i fremtiden?

d

Når du arbejder med at finde ind til dig og dit hjerte, så bliver du SÅ meget klogere på dig selv og dit liv lige nu.

Jeg vil i forløbet hjælpe dig med at finde ind til de bagved liggende mønstre og blokeringer, som dine udfordringer, tanker og følelser gemmer på. Sammen løfter vi energien, giver slip og healer dig og i generationer, så du kan blive sat fri, af det du bærer på. Du vil finde og genfinde alle de ting, som du faktisk er god til, arbejde med at værdsætte den du er, det du bringer til verden og dit lys. Der vil være nye indsigter og sammenhænge, som vil stå helt klart for dig, hvilket vil give en ny klarhed og overblik i livet.

Undervejs i forløbet vil du lære forskellige værktøj til at slippe gentagne tanker, finde mere ro, løfte og regulere din egen energi og der vil desuden være lydfiler, små skrive opgaver og egne refleksioner og indsigter til at arbejde videre med mellem sessionerne. Engle og guider supporter dig på din vej til at

” finde ind til dig”

Jeg har gennem terapi oplevet MetteMO´s evne til at stille skarpt, bruge sit hjerte og sværd, være nærværende og professionel, med spørgsmål der mødte mit indre sårede barn. Jeg fik stor bevidsthed på mig selv og mine mønstre, hvad det er jeg har gjort op igennem hele min barndom, for at passe på mig selv. Jeg fik også øje på hvilke ressourcer, jeg har udviklet, som har været med til at bringe mig derhen, hvor jeg er i dag. Jeg fik tilgivet mig selv og mine forældre på smukkeste vis. Det hele foregik i en tryg, let og omsorgsfuld stemning. Jeg er dyb taknemmelig for min session hos MetteMO og anbefaler hende af hjertet

Heidi de Feuth
Find ind til dig
Slip tankerne fri

Du kontakter mig for booking ved at skrive på mail, eller ringe til mig.

Mail: mette.mo@hotmail.com      Mobil: 61271701

Samlet forløb er 5 samtaler à 1,5 time til 5500,-kr.

Måske er det her vi skal starte, måske er det noget andet, som jeg kan hjælpe dig med. Du er velkommen til at ringe til mig, så vi sammen kan finde ud af, hvordan jeg bedst kan hjælpe dig. Jeg arbejder fra Middelfart og online.