Vores idé – Vores Vision

Men hvor startede det hele egentligt? Hvordan begyndte GRO? – her kommer vores historie

Jeg var underviser på et mindfulness hold under aftenskolen i 2018. Og en aften jeg kom hjem fra undervisning spurgte min mand:” Hvordan gik det?”  Jeg svarede: “at det var lidt svært at skabe det rette hold, den smukke stemning, den helt rette atmosfære i en stor gammel gymnastiksal, med nullermænd på gulvet … hvor det lugtede af sure sokker.” Min mand sagde promte: ”Jamen, så bygger vi da bare noget selv”…

At bygge et hus, at skabe et sted i smukke lokaler, lækre materialer, dejlige farver og et sted, der er rart at være. At skabe et sted hvor mennesker kan være, hvor det er godt og rart at være og hvor vi alle bliver beriget og løftet i livet. Gro Center – for livskvalitet.

Vi er i gang sættere, iværksættere, lysarbejdere, dedikeret, comittet og dybt engageret i og optaget af at lave Gro Centeret, at skabe et sted, og sætte stedet i gang. For vi er nemlig mennesker, der ikke kan lade være og vi elsker at bygge nyt op. Vi er kreative, fantasifulde og initiativrige.

Vi startede med at bygge i 2019, – arkitekten tegnede stregerne, selvbyg med god hjælp fra forskellige fagfolk og nu er vi ved at være færdige i forår 24. Det er de små detaljer, der vil blive justeret og lavet færdigt.

Vi glæder os helt vildt til at lukke dørene op og invitere jer alle ind. At tage det hele i brug, sætte igang, – at lade livet folde sig mere ud.

Gro Center vision
Gro Center Vision
Gro Center Vision
Gro Center Vision
Gro Center Vision
Gro Center Vision
Gro Center Vision

Tjek ind og læs om hvad der sker  i Gro

Gro Center Kalender
Gro Center Aktiviteter
Gro Center Aktiviteter