Healing med Det Krystallinske lys

Healing med det Krystallinske Lys

Healing med Det Krystallinske Lys

Det Krystallinske Lys er en rensende, frigørende, frisættende og let energi. Den går i dybden og renser ud, den clearer gamle mønstre og overbevisninger idet det går ind og renser ud og rengør, – så gammelt stof, som du er færdig med, kan give helt slip indeni dig. Den går så dybt, at det kan gå ind i DNA og ændre kodninger der.

Hvad kan du bruge det til?

Det Krystallinske Lys – er en fantastisk rensende og let energi, der kommer til os. Det er Ærkeenglen Metatron og Jordens Indre Konge Sanat Gomara, der bringer os healingslyset. Renselsen gør det muligt virkelig at slippe det du er færdigt med af gamle oplevelser, følelser og fornemmelser. Den går ind og clearer. Den kan gå ind på DNA og ændre og transformere noget af det du slæber på, som du er klar til at forløse. Den kan gå ind og sætte dig fri af fastlåste, tilbagevendende barndoms oplevelser og rester/efterladenskaber af traumer.

Til hvem?

Oplever du at barndom/ungdoms eller tidligere hændelser bliver ved med at være i dit liv, selvom du har forløst dem, har fået terapi på dem, har givet slip på dem?

  • Måske har du haft en særlig barsk, udfordrende barndom med svigt, alkohol i hjemmet eller vold?
  • Eller oplever du at frygt og angst ligesom bliver ved med at fylde?
  • Og kende du det at lige meget hvor meget du har forsøgt at slippe væk fra det, -… så bliver det ved med at være der?

Jeg arbejder også med mennesker, der er særligt ramt.

1.Først er det vigtigt at arbejde med at forløse gamle chok og traumer.

2.Så er der plads til at modtage healing fra Det Krystallinske Lys, at rense, forløse og blive healet.

Behandling

Jeg giver healing med Det Krystallinske Lys, som en del af min behandling, når der er et tema hos dig, ville have glæde af healings lyset. Det kan indgå som en del af behandlingen ved healing/ samtaler.

Pakke: Jeg arbejder også med en hel Pakke, hvor du i alt modtager 6 healinger, med Det Krystallinske Lys. Det foregår på den måde at jeg sætter healingen i gang, og derpå ”kører” den de næste 5 dage. Hver enkelt healing tager 40 minutter. Det er muligt, at lave hele healingen som fjernhealing.

Pakke med 6 healinger med

Det Krystallinske Lys                                          2000,- kr.

Jeg oplevede en utrolig renselse i hele koppen og mit system. Det var som om, at der var noget der kom ud, – og gav slip. Derefter var der helt ro i hovedet, større og bedre koncentrationsevne og meget lettere at overskue tingene og hverdagen … og sådan har det været den sidste måned, fortalte en klient mig efter at hun havde modtaget 6 healinger med Det Krystallinske Lys

Your Content Goes Here, Your Content Goes Here

Det var ligesom en proces der rensede ud og fuldendte alt det jeg syntes jeg var fyldt af, en opsvulmet og væskefyldt krop, et tungsind og fastlåsthed i gamle mønstre og min egen måde at fastlåse mig selv på i surhed og fornærmethed i mine relationer. Og Nu er det sat fri, – jeg er fat fri og det er forløst. Jeg har det rigtigt godt.

Your Content Goes Here, Your Content Goes Here

Samtaler med himlen: Grounding

Samtaler med himlen: Grounding Samtaler med himlen Samtaler fra himlen er en fortløbende samling tekster, der er samtaler med Engle, Guider og Mestre. Det er budskaber, nye indsigter, ny viden og visdom og Download from Heaven. Det er det jeg er optaget af lige mu, det er samtaler og det er kanaliseringer. Det er en

Læs indlæg »

de 7 kvaliteter i Mindfulness

De 7 kvaliteter i Mindfulness Accept   ∞   Begyndersind   ∞   ikke dømmende ikke stræben   ∞   tillid   ∞   tålmodighed  ∞  give slip     De 7 kvaliteter: De 7 kvaliteter i Mindfulness praksis ses som en hjælp og et værktøj. Det betyder, at du hver gang du laver Mindfulness, har mulighed for at hjælpe dig selv og

Læs indlæg »
Go to Top