Hun finder hjem – en søgen i livet

Hun finder hjem
L

Hun finder hjem

Jeg bliver meget inspireret af livet, verden og hverdagen. Det der er i det nære, i mig og i det jeg møder sammen med andre mennesker. Og det er som om, at det samler sig i mig, som noget der bliver mere og mere koncentreret, og så kommer der …  ord ud.

Denne gang blev jeg inspireret af to skønne kvinder, der arbejder med kvinder- arbejdsliv- coaching. Og det der inspirerede mig var ordet:  arbejdsrevolution. Det var et udtryk for, hvor vi er på vej hen, også i arbejdslivet. At vi søger et andet liv, i den måde vi tænker på, lever på, udtrykker os på, mærker livet på, organiserer vores hverdag på, skaber på… og så må det selvfølgelig også skabe et andet arbejdsliv.

Læs dette som et digt, et brev, en tanke – sum ind på ordene, og mærk dig selv i livet. Jeg sætter selv melodi på og spiller det, det giver liv og glæde i mit liv. Indimellem, er vi nødt til at gøre noget andet, at turde, at give slip, at overgive os. At give slip, at gå i tillid, kan være skræmmende. Men dybt inde i, findes dit fineste smukkeste hjerte.

 

Hun finder hjem 

© Tekst og melodi MetteMO  januar 2022

1.De skaber verden og viser pigen vej og retning,

flittig, dygtig, fars pige helt bestemt.

Hun pisker mod toppen, – så kommer en ny.

– Er det liv?

2.Et eventyr, en drøm der brister og verden revner.

Hun giver slip, frit svævende i sit liv.

Når hun lader kraften – livskraften gro,

– skabes liv.

3.Frø der spirer, en gennemborende kraft af liv.

Hun finder ind til, hvem hun også er.

Når essensen af livet -livets mening,

– er kærlighed.

4.Hun finder hjem i hjertets hule med lys og farver.

Rytmen er langsom, ansigtet glattes ud.

Når stemmen bliver´ stille, stilhed er guld.

– Det er liv.

God fornøjelse, på din vej til dit hjertets hule. 😚

Invitation til hjerte samtale

Bliver du nysgerrig på hvordan du kan bruge, øve og løfte dig og din hverdag, gennem arbejdet med din intention – så vil jeg gerne invitere dig til en gratis samtale. Så kan vi sammen finde ind til det, der kan løfte dig i livet. Du kan læse mere om Let go samtaler KliK Her

Du er velkommen til at kontakte mig på mette.mo@hotmail.com

Univeset´s lys og vejledning – at løfte dig i energien

Universet´s Lys og Vejledning – at løfte dig i energien   Hvordan kan du optimere din energi?    Er det energien i din stikkontakt? – Din egen energi fornemmelsen indeni? Energi fra Universet eller fra englene? Det er i dag muligt, at løfte sig som menneske i livet, at løfte hverdagens energi. Når din energi

Læs indlæg »
Go to Top