Hvordan Intuitiv maleri i akvarel og Energi, Spiritualitet, healing spiller sammen

Ro - den lille guideI´m the Light - Healing

BLOG: Intuitiv maleri og Spiritualitet

Når det kreative, energien, flow ét, det intuitiv maleri og den spirituelle energi spiller sammen

Når vi går i det kreative mode, giver slip på skal og bør, lader ideerne tage os, farverne, formerne og fornemmelserne lede os, så bliver vi kreative. Det kreative rummer alle mulige former, det kan være at gå i væren, at blive flydende, at gå i flow. Det kan være når tidsfornemmelsen opløses, det intuitive råder, når vi giver slip. At være kreativ kan være at tegne og male, men det kan ligeså vel være at strikke, sy, lave blomster dekorationer, indrette dit hjem, snedkerere…

Når jeg maler så vælger jeg at lade vandet, farverne, sanserne, intuitionen og det kreative være metoden. Når jeg bruger denne metode, så frembringer, udvikler og arbejder jeg med noget helt andet, end jeg ville kunne tænke mig til, end jeg ville kunne tegne og male og planlægge. Jeg bruger helt andre dele og sanser af mig selv.

Jeg vælger desuden at arbejde med energierne, med engle og mestre. Så helt konkret handler det om at jeg sætter mig et roligt sted. Jeg sidder i stilhed. Jeg kalder på englene og mestrene, jeg kontakter dem og jeg lader dem ”føre” mig i billedprocessen. Jeg sjasker vand på papiret, lader mig tiltrække af en farve, så af en form og så en farve igen. Jeg lader vandet løbe, farverne sprede vandet, jeg lader lyset komme ind i billedet. Jeg sidder og mærker hvordan energierne strømmer til mig, ind i mig og får mig til at lyse. Jeg henter og indkapsler englenes og mestrenes energi i billedet. Det betyder, at når du kigger på billedet, vil du have mulighed for at få kontakt med et healingslag, en healing til dig.

Hvert enkelt billede er skabt for at dele ud, heale og udvikle. Jeg stiller mig til rådighed med papir, farver og universet deler ud af sin healende energi til dig. Dette er et bevidst healings og lysarbejde, understøttet af Maria og den Ny tids Energi.

Min baggrund for billedarbejde

Jeg kommer fra en familie, hvor det at tegne, male, det musiske og lave kreative projekter har været en del af min barndom. Jeg fik min første lille æske akvarelfarver, da jeg var 13 år. Jeg har gået på flere malerskoler, arbejdet med bogillustration og har liniefag fra lærerseminariet i billedkunst. Jeg har i årenes løb malet meget akvarel. Både opstillinger inde, ture ude i naturen og verden og så har jeg kastet mig over at arbejde med flydende akvarel. Min interesse startede med fra Susanne Møberg, der i 00´erne startede med at lave intuitive malekurser, så det gjorde jeg så også.

Når vi kommer i kontakt med de kreative dele af os selv, har vi mulighed for at arbejde på en anden måde og vi har mulighed for at åbne for at Universets engle energier kan komme til os, vejlede og guide os. De kan løfte og hjælpe os på vej. De kan berige vores liv.

Læs mere om Workshop I ´m the Light på min hjemmeside KLIK HER

Go to Top