Ikke stræben – Hvordan er du i din ikke stræben?

Ikke Stræben

Ikke stræben

Hvad er stræben – ikke stræben?

Kender du stræben og ikke stræben? Når vi arbejder med de 7 kvaliteter og IKKE STRÆBEN, så fokuserer vi på at være i det der er lige nu, at mærke kroppen, at lytte, at være nysgerrige og sanse det nu, der er. Vi åbner op og bliver stille indeni, for det nu der er. Vi er i væren og vi skal ikke nå noget.

            ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞

Hvad er stræben:

  • At nå et bestemt mål, en opgave, et resultat, en prøve, en uddannelse, en eksamen, en færdighed
  • At have et mål – ofte med en høj overlægger

Vores samfundet værdsætter og giver løn for at yde, at vi når et mål, laver ét job, et produkt. De betaler IKKE for pausen, Ro, Hvile eller Opladning.

        ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞

Ikke stræben:

  • At lave Mindfulness, Yoga, Meditere
  • At øve sig på noget og ikke skulle nå et bestemt mål
  • At være midt i noget, væren tilstand
  • En proces, en nydelse på vejen i vejen
  • Opmærksomhed og bevidsthed i nu´et

       ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞

Det samfund og det hjem og opdragelse du kommer med, har været med til at forme dig. Til at give dig meninger, holdninger og synspunkter i forhold til livet, dit arbejde, din uddannelse og til dig selv. Der er rigtig mange mennesker som i dag oplever at der er press, travlhed og stress på arbejdepladserne. De oplever, at der ikke er rum for pausen, ro, rest. Og at pausen ikke er værdsat.

Men i pauserne lader vi op, vores batterier generer. Det er her vi tanker op. Men det er også her, at der kan blive stille, så der bliver plads til det skabende, det udviklende, det kreative rum. Det er i pauserne at der er mulighed for nyt, nye tanker og ideer.

Nogen gange når vi gør noget helt andet end vores hjerne er vant til, begynder hjernen at tænke: hvorfor det? Hvad skal det til for? Hvad skal det her bruges til? Vi kommer jo ikke nogen vegne, når vi bare sidder og mediterer eller laver yoga…

Det er den gamle tænkning  overfor en mere tænkning holistisk – med mennesket i centrum – med dig.

Hvordan kan du værdsætte væren, nydelse, pauser?

Hvornår er du ikke stræben?

Samtaler med himlen: Grounding

Samtaler med himlen: Grounding Samtaler med himlen Samtaler fra himlen er en fortløbende samling tekster, der er samtaler med Engle, Guider og Mestre. Det er budskaber, nye indsigter, ny viden og visdom og Download from Heaven. Det er det jeg er optaget af lige mu, det er samtaler og det er kanaliseringer. Det er en

Læs indlæg »
Go to Top