Land i livet

Hvordan du opnår mere ro, tillid og en oplevelse af virkelig at lande på jorden

Land i livet

.

Sig farvel til uro, utryghed og utilfredshed og åben op for livets glæder for virkelig at lande på jorden

Til dig der oplever:

At livet udfordrer dig og du føler dig utilstrækkelig, ikke god nok, ikke dygtig nok og selv om du knokler og forsøger at gøre det hele rigtigt og på den bedste måde, – så fortsætter det alligevel. Tankerne fylder, følelsen indeni tynger dig og du føler dig forkert. Du kommer med den bedste mening og intentioner, men det du kommer med, kan være en anden måde at se tingene på, at gøre tingene på og du bliver ikke modtaget af verden, som du forventede. Det kan være svært at have tillid til andre mennesker og livet.

Drømmer du om:

  • Drømmer du om at lande mere i ro, tillid og med en oplevelse af virkelig at lande i livet?
  • Vil du gerne vågne om morgenen med fred i tankerne og at kunne slappe af i din hverdag?
  • Længes du efter at kunne være og nyde stilheden i dig selv mere?

Ønsker du at virkelig at lande og mærke, at her er du sikker og tryg forankret til jorden og at det er godt for dig? Drømmer du om at slippe utrygheden, din manglende tillid og usikkerheden i og til verden?   – Så vil du kunne have stor glæde og nydelse af min E-bog ”Land i livet”.

At lande i livet

.

Land i livet – E –bog løfter og hjælper dig, der er udfordret i livet, der gerne vil have mere fat på dig selv, finde din kerne, mærke hjertet og stå stærk i dit lys, – så du kan finde ind til drømmen, mærke passionen, gå efter missionen. Og det handler dybest set om, at lande mere i livet, i dig og dit fundament, for når vi gør det på den gode måde, så bliver livet bare lettere, lysere og du bliver mere glad for dit liv.

Du opnår 5 ting ved at benytte E bogen:

  • Du lærer hvad du selv kan gøre for at glæden, tilliden og at mærke livet på den gode måde, så du lander i livet i velvære og det betyder at du selv kan gøre noget aktivt og dermed løfte dig selv.
  • At holde mere af dig selv, og at det er ok at være dig, og at opnår en større accept af livet lige nu, så vil du opleve at dit liv bliver mere fyldt med glæde, lethed og nydelse.
  • Der ligger en hjertelig healende omsorg fra englene til dig og det vil kunne hjælpe dig med at slippe gammelt stof og løfte din energi og humør. Når englenes kærlige omsorg kommer ind, – virker det healende på dig og dit hjerte.
  • At du er helt OK og verden er helt OK, der er ikke noget galt med dig, det betyder, at den gamle tanke om at du er forkert stille og roligt kan give slip.
  • At andre mennesker vil dig det godt og det er jo herligt at blive mødt af venlige mennesker i livet

Når du har være i gang med og nydt at bruge ”Land i livet”, så vil du opleve en andet syn på dig selv, at være dig i verden og når der er noget der lander indeni dig, så vil det også lande i forhold til den ydre verden og andre mennesker.

Land i livet E bogen indeholder:

De 7 bedste. Det vil sige, at det er 7 kapitler, med hvert sit tema, nøje udvalgt, gennemprøvet og bearbejdet, altså mine 7 bedste og vigtigste til dig. Der er billeder der underbygger teksterne, tekster og øvelser, MetteMo´s energetiske akvarel billeder med healing og energi samt kanaliserede tekster og guidede lydfiler til meditation og healing.

Det er muligt at benytte kapitlerne enkeltvis eller samlet, en gang eller flere gange. Den rækkefølge du bruger, – er din og den helt rigtige. Det vigtigste er at gøre det, at benytte materialet, så du kan skabe, heale og forbinde i dig, så du lander mere i livet.

1.Velkommen til at lande i livet – velkommen til jorden. Her bliver du guidet til at lande i livet og på jorden, så du oplever at være i tillid og understøttet i livet. Dette er vigtige grundelementer for at lande godt og sikkert.

2.Når du siger JA til Accept i dit liv. Når du tager Accepten ind i dit liv, så kan du være med til at løse og forvandle livet lige nu og slippe det der er svært og udfordrende.

3.Boost din livsenergi – så du bliver løftet og beriget. Hvordan du selv kan løfte din energi, din glæde og ”fylde nyt liv” på dig. Når du kan løfte din egen energi, – kan du forandre din verden.

4.Find ind til din Stilhed. Hvordan du kan nyde og få glæden ind i dig og din stilhed, hvilket kan være meget berigende og give dig ny energi. Du kan nyde at være i stilhed og i dig selv.

5.Healing fra Englene. Her har du mulighed for at modtage healing fra englene, at heale det der trænger, gør ondt i kroppen eller udfordrer dig i livet. Jeg kalder på englene og du læner dig tilbage og modtager.

6.Vejen til at åbne for naturen og træet. Guidning i hvordan du gennem naturen eller et træ kan opleve healing, et løft og ny inspiration. Hvordan du kan connecte og komme i kontakt med et træ og modtage visdom.

7.Modtag healing med Det Krystallinske Lys fra englene. Jeg kalder på healing med Det Krystallinske Lys, så her kan du modtage renselse med den Ny tids energi, at give slip og at få healing. Dette lys renser dig og din krop, fornyer og løfter dit og dit velvære.

Land i livet

.

Land i livet – startede med at hedde De 7 bedste. Jeg gik og funderede over, hvad kan jeg give andre mennesker, de bedste af mine øvelser og værktøjer. Det landede her og jeg også tror, at det vil lande hos dig, så du kan lande mere i livet og blive løftet i din glæde og livslyst i din hverdag.

.

Så er du klar til at lande i livet nu?

Er du klar til at investere i dig i land i livet?

Land i livet E-bog:   295,-kr.

.

Hvordan køber du:

1.Køb Land i livet E-bog ved at betale på Mobilpay nr. 99268 i alt    295,- kr. 

2. Skriv en mail til mig – så jeg kan sende dig E-bogen

Mail til:   mette.mo@hotmail.com

Og så hurtigt jeg kan, sender jeg dig din Land i livet E-bog

  Og har du spørgsmål, … så send mig gerne en mail på mette.mo@hotmail.com

.

”Hvor er det bare blevet godt🙏🤗 Er så stolt og glad for at se det endelige resultat💖😇 ” siger en kollega, der glæder sig til at dykke ned i E-bogen: Land i livet.

God fornøjelse til dig fra mig 🙂

Your Content Goes Here, Your Content Goes Here

KORT:

Landet i livet indeholder 6 fine energetiske, akvarel billeder. Disse billeder er proff malet, sat op og lavet til kort.

Det et muligt at købe et sæt kort, foldekort i A5 format med kanaliserede meditations ord.

6 kort:            125,- kr.

Glæde dig selv og andre med et kort og et dejligt billede 🙂