Forløb: Livets stilhed – hjertets rytme2017-11-30T21:16:12+00:00

blå lotusblomst Livets stilhed – hjertets rytme – ro             – connect med jord og himmel

MetteMO og Mildfulness forløb og ro

Forløb Mindfulness: Her har du muligheden for at komme i dybere kontakt med dig selv, at finde ind til dig selv. Det betyder at arbejde med dig, dine ressourcer og den du dybest set er. Hvad er det egentlig du er god til, at lytte indad og lytte til dit hjerte, til dig – det er at lytte til livets stilhed og hjertets rytme og ro.

Ønsker du en større forståelse for hvem du egentlig er, en større fornemmelse af dig selv? Har du indimellem svært ved at mærke hvad du egentlig har lyst til og dine behov? – så er et forløb mindfulness måske noget for dig?

Der vil også blive arbejdet med connect til jord og himmel. Det vil sige: at du vil opnå at føle dig i kontakt med og støttet af jorden og universet. At være understøttet i dit liv af jorden. Kontakten til universet kan også være en kontakt til en guide eller din skytsengel. Det kan betyde at du, i kraft af undervisning, øvelser og hele forløbet, kommer til at opleve dit liv beriget med mere ro, væren, tillid og en ny følelse af at være en del af og leve på denne fantastiske jord.

Mindfulness Livets stilhed hjertets rytme ro: 5 x 3999,- kr.