Mindfulness2017-11-30T21:16:12+00:00

blå lotusblomst Mindfulness og Meditation

MetteMo Mindfulness

At lytte til hjertets banken det er …                                                      

At høre græsset gro, … har du mærket ro…                                  

At mærke din livsglæde, det er….

Mindful

♥  er en måde at være i verden på   ♥   en måde at være i nuet på  ♥  en måde at være sammen med andre mennesker på  ♥  en måde at undgå stress  ♥  en måde at optimere dit liv på, din udvikling og din livsglæde  ♥  noget der tager 3 sekunder eller 1/2 time  ♥  en måde at mærke dig selv på  ♥  noget du gør for at være god ved dig selv – at hjælpe dig selv  ♥  det er godt for din trivsel

Mindfulness – Meditation

Jeg arbejder med Mindfulness 1:1, i små grupper og i større sammenhænge. Jeg bruger det også i min terapi, som et nyttigt og givtigt redskab. Og jeg bruger det til at arbejde med stress.

Når du trækker vejret, ilter du din krop og dine celler, du kommer til stede lige nu, lige her i nuet og du har mulighed for at mærke og registrere: Hvordan har jeg det lige nu? Hvordan har min krop det lige nu? Hvad tænker jeg på lige nu? – og at blive nærværende i nuet for dig selv og i forhold til andre mennesker. At trække vejret giver dig nyt liv og ny energi.

At bruge Mindfulness i dit liv og din hverdag giver dig en ekstra mulighed for dig til at undgå stress, opnå ro, at komme ind til din KerneID, – for din trivsel.

Jeg tilbyder forløb:

Livets stilhed – hjertets rytme – connect med jord og himmel

Klik her for at læse mere om forløbet