Find dig selv og mærk dit hjerte2017-11-30T21:16:12+00:00

rød kerne Find dig selv – Mærk dit hjerte

– og lær dig selv bedre at kende

Find dig selv

Er du den du er? – Og har du tændt dit lys?

Kender du det at ville det hele?  Er du klar til at give slip?

Hvordan er din energi?

 • Er det sådan at du gemmer og skjuler dig? Undgår eller flygter du fra dine ønsker, tanker og ideer?
 • Er du sur på dig selv, skælder dig selv ud eller fylder dig med vrede?

Find dig selv : At lære sig selv at kende og alle de ting du faktisk er god til, men som måske ikke er så synlige lige nu, for at finde ud af hvem du dybest set er – er en proces. At “komme ind” til din kerne identitet for at få fat på og kontakt med dette fantastiske menneske du er derinde     – giver dig mulighed for en fantastisk personlig udvikling.

Kender du det?

at ville der hele – skulle det hele – der er ikke noget der er godt nok- og du føler dig presset og det hele er nyt og fremmed? Når tankerne kører og kører og kværne og der måske opstår tankemylder og hovedpine?

Så er det, at det er vigtigt at stoppe op og begynde at arbejde med dig selv. For

 • hvorfor skulle du gå rundt og gøre noget du ikke har lyst til? Hvorfor skulle du presse dig selv?
 • Hvem er det der skal være perfekt? – Hvordan er dit selvværd?

Tankemylder og hovedpine af bekymrende tanker virker negativt og udmattende for dig, fremfor at give dig og dit liv udvikling,energi og glæde og ro.-så hvorfor ikk´ Find dig selv?

 • Er det OK at få stress, så hjertet galoperer og du ikke kan sove om natten og skændes med familien?
 • Er det OK at usikkerhed eller utryghed styrer dig, så du ikke gennemfører og opnår det, du allerhelst vil?
Find dig selv. Er du klar til at lære dig selv bedre at kende?

Er du klar til at give slip?

på det, der ikke er godt for dig – og finde ind til DIG

 • Hvem du er
 • Hvad du gerne vil
 • Hvilket liv du ønsker at skabe dig din udvikling

Det er muligt at arbejde med fortid, nutid og fremtid.  Det vil sige at kigge på fortiden, at søge viden og vigtig information og acceptere det, der har været.  At arbejde med nutiden, “Nuet”, dit fokus lige nu, at være medskaber af din identitet, dit selvværd. Målet er at skabe din fremtid, fremtidsdrømme, visioner, din mission i livet og at genfinde din passion og at gøre det konkret, relevant og effektivt. Det er muligt at finde mening med livet, – en ny mening…Find dig selv.

At arbejde med din kerne, identitet, er at tænde dit lys, at tillade dig – at være dig og lige den, du er født som. Det betyder at du i dit daglige liv vil opleve mere tilfredshed, ro og glæde. Når det sker indefra, så vil det også være med til at påvirke resten af din verden. Det bliver lettere at være med familien, alle børnene, kollegaerne, chefen – ja hele dit liv.

Du vil Opleve:

 • dagligdags irritationsmomenter, som ind imellem kunne vokse sig store,  nu mister deres betydning for dig så hverdagslivet bliver mere overskueligt og tilfredsstillende.
 • at forandringer, ændringer og nye ting i stedet for at gøre dig usikker, utryg eller urolig, nu oplever dig fyldt af tillid, tiltro, øget selvværd og nye muligheder, glæde og støttet af universet.
 • At du selv kan være med til at skabe tilfredshed, glæde og ro i dit liv, så du bliver begejstret for livet. At få fokus på det der virkelig betyder noget for dig.

Jeg tilbyder forløb: Se lyset i dit liv

Klik her for at læse mere om forløbet

Jeg har gennem terapi oplevet MetteMOs evne til at stille skarpt, bruge sit hjerte og sværd, være nærværende og professionel, med spørgsmål der mødte mit indre sårede barn. Jeg fik stor bevidsthed på mig selv og mine mønstre, hvad det er jeg har gjort op igennem hele min barndom, for at passe på mig selv. Jeg fik også øje på hvilke ressourcer, jeg har udviklet, som har været med til at bringe mig derhen, hvor jeg er idag. Jeg fik tilgivet mig selv og mine forældre på smukkeste vis. Det hele foregik i en tryg,let og omsorgsfuld stemning. Jeg er dyb taknemmelig for min session hos MetteMo og anbefaler hende af hjertet ♥
Heidi de Feuth