Samtale og Metoder2017-11-30T21:16:12+00:00

Samtale og Metoder

• Din Historie     • Tegneterapi     • TFT – Tankefeltsterapi 

• Spædbarns terapiens til børn/unge og voksne  • Manifestation/Metakognitiv  • Mindfulness

• Alt er Energi  &  Der er mere mellem himmel og jord     

Din historie i samtale

MetteMO

Jeg er uddannet i at bruge forskellige metoder til lige netop at nå dig i samtale,  løfte og hjælpe dig med dine udfordringer i dit liv. At være i nutiden, lige nu og her, kaste et blik på fortiden og få indsigt, visdom og acceptere det, der har været, give slip på det og skue ud i fremtiden og skabe det liv, du ønsker dig.

Din Historie

I samtale arbejder vi med Din historie – Din udfordring set i forhold til din historie. Så du opnår et overblik over din udfordring og din historie – for dermed at kunne  være i dit liv i tilfredshed, glæde og ro, men en viden om, hvad der er sket, hvorfor og hvordan – og bevidsthed om dig  – dine mønstre, dine tanker – din historie.

Når vi kigger på din historie, skaber vi overblik, der gør at handle måder, gentagelser og mønstre bliver tydelige. Det du går og siger til dig selv, de overbevisninger du har dannet dig om en oplevelse eller dig selv, kommer frem i lyset. Den historie du fortæller om dig selv, din familie og venner, dine tanker og den du er, – kommer til at stå klart – og når vi kigger på det hele lidt udefra, så er det muligt at arbejde med den, at forløse den og at give slip på den, så den ikke kommer til at fylde dig og dit liv. Den er stadigvæk din historie, men den fylder ikke på samme måde mere i hverdagen. Det at få kigget på sin egen historie kan være en stor hjælp for mange mennesker.

…. – og så kigger vi også på der hvor du gør noget andet, der hvor det lykkedes for dig og der hvor det er godt for dig. Vi kigger på det for at finde de gode, opbyggende oplevelser og der hvor det er muligt at hente ressourcer, gode mønstre, sunde tanker og overbevisninger. Det er lige netop dette vi arbejder henimod, at du kan opleve mere af i dit liv. Det er vigtigt at finde egne ressourcer frem, som måske var glemt og at gå ud i nutiden og fremtiden med de gode oplevelser.

Tegneterapi

Du laver hurtige streger, skitser, symboler – som i din proces gør det lettere, dybere og er en genvej. Det er en metode der får nye, andre sider af din udfordring frem. Det, du kommer med, bliver sat i et nyt/andet lys, og ved at du laver skitser og tegner symboler, kan vi sammen i samtale kigge på udfordringen, danne os et overblik, og du får mulighed for at se din udfordring i et andet perspektiv.  Det er at fortælle din historie på en ny måde.  At tegne skitser og symboler er ikke at lave en fin tegning, det er at lave hurtige streger og symboler på et stykke papir.

 • hurtige streger og symboler
 • intuitivt og kreativt
 • at åbne for nye tanker og muligheder

Hvis du kan tegne, er det helt ok, men det vi tegner er egentlig hurtig tegninger af streger og symboler, der på forunderligvis i samtalen kommer til at betyde en masse, kunne fortælle historier og åbne op for tanker og oplevelser der måske ikke er så klare og bevidste og tydelige i hverdagen. Det kan være en måde at få fat på udsagn og følelser, vi slet ikke vidste om, idet det, der måske ikke er formuleret gerne vil frem på tegningen.

 • short cut
 • at gå bagom alle tankerne i hovedet
 • at nærme sig en måske svær oplevelse på en anden måde

Spædbarns terapiens metode til børn/unge og voksne

Du har mulighed for at opleve at blive talt ind til den lille del i dig – dit indre barn – der engang var lille  …. for på et dybere plan at løfte og hjælpe dig videre fra dengang og se dine oplevelser,  som barnet i dig på en meget blid, nænsom og hjertelig måde. Det er en måde at sætte ord på dit liv og udvikling, – at fortælle sin historie.

Læs mere om Spædbarnsterapi

TFT – Tankefeltterapi

Tankefeltterapi kan hjælpe dig til at give slip på din udfordring. Det er let at arbejde med for dig  – og giver en genvej – et short cut i processen. Metoden går ud på at banke- tappe, let på 9 punkter på kroppen, meridianbaner, kombineret med samtale.

I Tankefeltterapi handler det om at forløse. At forløse det, der er svært, det der er besværligt, det der gør ondt, eller det du gerne vil væk fra. Det handler om at forløse den følelse/ den energi. Energi forstået på den måde, at når vi oplever alvorlige hændelser, bliver bange, chokeret eller oplever direkte traumatiske oplevelser, så lagres den oplevelse i kroppen og kan blive til fastlåst energi. Det specielle ved den menneskelige krop er, at vores celler – vores krop husker. Den husker alt hvad der er sket nu, – i barndommen, ungdommen og voksen livet. Den fastlåste fornemmelse, følelse, energi, er det muligt at opløse og forløse –  ved hjælp af Tankefeltterapi.

I processen er det muligt at “gå” på en oplevelse, ind i følelsen eller energien og derfra tage afsæt til at finde den første gang, at du har oplevet det. Når der bliver tappet på den første oplevelse, er det muligt at forløse både denne oplevelse og alle andre relaterede.

Tankefeltterapi:

 • en hurtig måde at arbejde på, idet det er muligt at gå ned i hændelsen, oplevelsen/traumet med det samme
 • en let måde idet energien og følelsen viser vejen
 • det er muligt at arbejde med følelsen og energien uden så mange ord, hvis det er svært at sætte ord på
 • det er effektivt til at forløse alvorlige hændelser og traumer

Når jeg behandler, er det vigtigt at Tankefeltsterapi ikke står alene. Jeg kombinerer det med Psykoterapi, med samtale og vejledning og værktøjer i forhold til hverdagen. Det er vigtigt at slippe traumet, men det er også vigtigt at finde den rigtige vej frem i livet.

Tankefeltterapi kan hjælpe med:

 • at blive sat fri af ubehagelige oplevelser og dårlige barndoms minder
 • at blive sat fri af traumer
 • at blive sat fri af PTSD
 • at blive sat fri af “Jeg er ikke god nok” – “Jeg er dum” , “Jeg dur ikke”
 • at slippe gamle overbevisninger og mønstre

Du kan opnå:

 • at lethed og glæde i livet
 • en bedre balance og mindre følelsesmæssige udsving
 • at blive tilfreds i livet
 • en grundlæggende følelse af at livet er sikkert , trygt og godt for dig

Jeg bruger Tankefeltterapi, som en vigtig, integreret og naturlig del af mine sessioner.

 

Manifestation – Master your Mind og META-Kognitiv terapi

Hopper du ud af sengen af glæde om morgnen og går syngende i bad eller kan du næsten ikke komme op, træt, tung og med hovedpine? Eller bruger du hele dagen på at tænke og tænke?  Den måde du er på i dit liv, – har du mulighed for at arbejde med, ændre, så du oplever tilfredshed, flow, let energi, glæde og ro. Du vil blive bevidst om, hvordan det er lige nu, og hvad det er, som du gerne vil have, og hvordan du så gør det. Samtale og Konkrete værktøjer og redskaber til at arbejde med din energi, dit humør og at skabe det liv du ønsker.

Du har mulighed for at opnå:

 • klarhed over egne tanker og overbevisninger
 • at kunne stoppe eller styre egne tanker
 • at undgå at blive så påvirket af egne tanker og følelser
 • at få “styr” på tankerne
 • at manifestere og skabe det liv du gerne vil

…. OG at den hverdag du skaber, her har du mulighed for at opleve glæde, frihed, lethed, ro & fred eller hvad det er du gerne vil opnå.

Vi kan til enhver tid anbefale MetteMo til andre, der måtte have behov for hjælp til deres barn. Vi følte os hele vejen igennem i kyndige og trygge hænder. Mettes Autentiske personlighed og store engagement gjorde at oplevelsen var og let.
Lotte Rasmussen
MetteMO samtale

Alt er Energi  &  Der er mere mellem himmel og jord & Spiritualitet

 • Du har mulighed for at komme dybere ind i kernen til dine udfordringer og få klarlagt dine bevidste og ubevidste mønstre, overbevisninger og oplevelser. Det er en ekstra vejledning fra Universet, som du har mulighed for at modtage.
 • Du har mulighed for at opnå indsigter og viden,så det giver mening i dit liv.  At forstå Hvorfor, Hvordan, Hvorledes – og nye muligheder til at være og handle i din fremtid.
 • Du har mulighed for at få hjælp fra Universets´ store hjerte i omsorg for din proces, at få vejledning, samtale og guidning, hjælp til at forløse og konkrete værktøjer fra Universet, Engle, guider og at arbejde med din energi.

Jeg arbejder gerne sammen med engle, guider og vejledere. De kan nemlig hjælpe med:

at skabe kontakt til din sjæl, dit højere selv og dit Guddommelige JEG

De kan også være dem der lige giver “kode” ordet på hvad det her egentligt drejer sig om. Det er også muligt at benytte Akascha Arkivet, der hvor alt viden er, for at søge viden & indsigt i dit liv, din livsbane, tidligere liv og du har mulighed for at arbejde med at indskrive din egen fremtid i arkivet. Det er muligt at komme i kontakt med din livsbog.

Mindfulness 

♥ er en måde at være i verden på  ♥ en måde at trække vejret på  ♥ en måde at mærke dig selv på  ♥ det kan være 3 sekunder eller 1/2 time  ♥   ♥  et værktøj der er meget virknings fuldt i forhold til stress  ♥  en måde at komme i kontakt med din identitet på

Jeg bruger ofte mindfulness i min terapi og undervisning, idet det er en rigtig god måde at få fat på det vigtigste for dig og det vi ikke lige selv ser og får øje på.

Løs mere om Mindfulness

Samtalerne med MetteMo var præget af stor indlevelsesevne og empati fra MetteMo´s side. Vi følte os i høj grad forstået og hørt.
Lotte Rasmussen

Mindfulness til hest  

Tjalfe på græs invitation til samtale
Isafold hoved invitation til samtale

Mindfulness til hest er: Velvære til hest Velvære i livet

• at mærke dig selv, hesten og glæden i livet

• at få kontakt med dine ideer og drømme

• at sætte tempoet ned, give slip på tanker, – bekymring eller stress

• at få overskud

• at se klart i dit liv, få overblik •at få nydelse, ro og velvære ind i dit liv

 

Det er også muligt at arbejde med helt konkrete temaer/ udfordringer  f.eks. kontakt og relationer i verden og livet, at mærke sig selv og sin egen kerne,  at være menneske med selvværd og selvtillid og angst, at have kontakt til sin krop,  jordforbindelse og fred og ro i livet, livskvalitet, livsglæde – at åbne op for livet.

Tjalfe mule invitation til samtale

Til hvem: til alle mennesker
der gerne vil arbejde med
mindfulness til hest

Eller barnet, der har brug for ekstra omsorg, opmærksomhed og kærlighed, måske har det svært i hverdagen eller der er uroligt, opmærksomt og krævende, frustreret eller vred.

Unge og voksne der gerne vil finde ro, give slip og sætte tempoet ned for at få nydelse og glæde i livet,   som har lyst til at ride på en hest, at finde dig selv, et godt ståsted for dig i livet og gerne til videre i livet, løftes, guides og har lyst til at arbejde med hest

Hvor:

Jeg har 2 dejlige islænder heste til at ride på. De er rolige, godmodige og rigtig gode at være sammen med. De har hver deres temperament, personlighed og egenskaber.  Jeg har en ridebane og der er skov i nærheden.

Kontakt MetteMO og lav en aftale.