Find dine lysglimt

Find dine Lysglimt

Super løftende og inspirerende forløb, hvor du virkelig kommer ind og får fat på din kerne og din indre glæde. Åbningsforløb med samtale og små øvelser, hvor du har mulighed for at blive løftet i energien, få mere energi og at finde dine Lysglimt, – der hvor du kan hente nyt brændstof og ressourcer ligger gemt. Nyt forløb – til en Super god pris. Tjek her  Dine Lysglimt

Find dig selv og mærk dit hjerte

Find dig selv og kend din sti i livet

Individuel forløb over 7 gange, hvor du bliver løftet i din glæde og livsenergi

Udfordres du af livet, af alle følelserne, alle tankerne og det der sker omkring dig, mens du lever livet? Står du ved en skillevej og egentlig ikke rigtig ved – kan mærke: Hvad du har lyst til eller Hvor du er på vej hen i livet? Jeg hjælper og løfter dig til at få fat på det, der holder dig fast og blokerer. Og gad vide hvordan det hele hænger sammen, inde bagved på et dybere plan…

 • Er du træt af at livet tager dig? At alle følelserne og tankerne fylder og at det er udfordringen der styrer og ikke dig?
 • Lyder dette bekendt at lige meget hvad du gør, lige meget hvor meget du knokler, så kommer du ikke videre?
 • Oplever du at det er som om, at filmen er sat på repeat og det samme gentager sig i familien, med veninden eller på jobbet?

.

Når du siger JA

– til at gøre noget, så har du muligheden for, at forvandle dig liv. Du vil modtage vejledning og guidning for at blive forenet i dig selv i din krop, sjæl, hjerte og sind, som den du er. Ved at få fat på dig selv, de dybere lag og din inderste kærlige lys, så er det muligt at tage det næste step og forandre livet, – lige Nu.

.

Find dig selv og mærk dit hjerte

.

Hænger du fast eller søger du det bedste for hjertet og sjælen, der hvor glæden danser, energien folder sig ud i lethed, der er fred & ro, frihed og kærligheden blomstrer?

Drømmen om virkelig at mærke det gode i dig, det levende og at kunne folde det ud, – den er mulig.

Når du virkelig får fat på din kerne, mærker din passion og går efter din mission, så stråler du, så shiner du. Så er du dig

Find din kerne og mærk dit hjerte

.

Du vil opleve:

 • At finde din kerne, dit lys og få fat på din styrke og indre kraft
 • At give slip på gamle ideer om, at du ikke er god nok
 • At have værktøjer til at håndtere verden og følelser og tanker, – livet
 • At forløse og heale traumer i nutiden og gennem generationer
 • At finde din mission og din sjæls formål i livet

Når du giver slip og healer gamle mønstre og overbevisninger der ligger dybt i dig og din familie, så har du mulighed for virkelig at blive sat fri. Her kan du selv sætte dine tanker, løfte din energi gennem virkningsfuld og healende terapi på højt plan.

Dette kombineret med at du vil modtage værktøj til at regulere dine tanker og følelser, er virkningsfuld og healende terapi på højt plan. At finde mening med livet, – en ny mening … at finde dig selv

Undervejs i forløbet:

Når du arbejder med dine drømme og den vej der er den rigtige for dig, så bliver du SÅ meget klogere på dig selv og dit liv lige nu.

Jeg vil i forløbet hjælpe dig med at finde ind til de bagved liggende mønstre og blokeringer, som dine udfordringer, tanker og følelser gemmer på. Sammen løfter vi energien, giver slip og healer dig og i generationer, så du kan blive sat fri, af det du bærer på. Du vil finde og genfinde alle de ting, som du faktisk er god til, arbejde med at værdsætte den du er, det du bringer til verden og dit lys. Der vil være nye indsigter og sammenhænge, som vil stå helt klart for dig, hvilket vil give en ny klarhed og overblik i livet. Vi vil arbejde med, at finde ind til dine drømme, hvad der betyder noget for dig og hvad du ønsker dig af livet. Du vil mærke, hvad du er passioneret af, hvad der tænder dig og giver dig glæde og hvor det lykkedes for dig. Vi vil undervejs finde gaver, skjulte ressourcer og din styrke. Vi vil fokusere på at finde din sti, din mission i livet.

Undervejs i forløbet vil du lære forskellige værktøj til at slippe gentagne tanker, finde mere ro, løfte og regulere din egen energi og der vil desuden være lydfiler, små skrive opgaver og egne refleksioner og indsigter til at arbejde videre med mellem sessionerne. Engle og guider supporter dig på din vej til at gå din mission i lyset.

Husk at dette er en investering i dig selv. At du skal opleve glæden i livet, tilfredsheden og et løft og Lys. Det du lægger i det nu, vil du kunne trække på, mange år i fremtiden.

Sådan forløber det:

Vi har 7 samtaler sammen, hvor vi sammen finder ind til dit hjerte, mærke din kerne, skrue op for din passion og undersøge dine drømme, så du har mulighed for at komme til at leve dine drømme, mærke din passion i livet og virkelig finde dig selv og din sti i livet.

Forløb med 7 samtaler samtaler med MetteMO:

 • Find dig selv og mærk dit hjerte  :  7500 kr.

Kontakt MetteMO ved at ringe til hende på telefon: 61271701

Eller skrive en mail til hende:   mette.mo@hotmail.com

 • Kontakt gerne MetteMO – og få svar
 • Når du har ringet eller skrevet til mig, så finder vi sammen ud af, hvornår vi kan snakke sammen
 • Det kan også være at du har lyst til en gratis Hjerte samtale, en samtale hvor MetteMO inviterer dig ind, ind i at sige goddag, at finde ud af hvad jeg kan hjælpe dig med og hvordan
 • Jeg bor i Middelfart og har MetteMO´s hus i Orangeriet hvor samtalerne foregår, men jeg laver også online terapi
Jeg har gennem terapi oplevet MetteMOs evne til at stille skarpt, bruge sit hjerte og sværd, være nærværende og professionel, med spørgsmål der mødte mit indre sårede barn. Jeg fik stor bevidsthed på mig selv og mine mønstre, hvad det er jeg har gjort op igennem hele min barndom, for at passe på mig selv. Jeg fik også øje på hvilke ressourcer, jeg har udviklet, som har været med til at bringe mig derhen, hvor jeg er idag. Jeg fik tilgivet mig selv og mine forældre på smukkeste vis. Det hele foregik i en tryg,let og omsorgsfuld stemning. Jeg er dyb taknemmelig for min session hos MetteMo og anbefaler hende af hjertet ♥
Heidi de Feuth

Find dig selv – Mærk dit hjerte

– og lær dig selv bedre at kende.

Læs mere om MetteMO – hvem hun er Klik Her

Nu forstår jeg - det giver mening