Velkommen til mettemo.dk - et strejf af en ørnefjer
Find dig selv og mærk dit hjerte2018-10-21T20:22:25+00:00

Find dig selv – Mærk dit hjerte

– og lær dig selv bedre at kende

Find dig selv

Udfordres du af en særlig oplevelse, som på en eller anden måde sidder i dig og påvirker dig? Ønsker du at forløse og heale dette og dit hjerte? At opnå indsigt, viden og tage det næste step i forhold til dig selv og dit liv.

Står du ved en skillevej og egentlig ikke rigtig ved – kan mærke eller føle Hvem du er, – Hvad du har lyst til eller Hvor du er på vej hen i livet?

Kender du din Livsmission?

Går du og drømmer og fantaserer om en helt anden verden og liv, eller føler du dig helt forkert i dit liv?

Er du søgende efter at modtage vejledning og guidning fra Englene og Mestrene for at kunne blive vejledt i dit daglige liv? Længes din sjæl efter kontakten med englene og vejlederne? Så du kan mærke kærligheds energien fra Universet og blive forenet i dig selv i din krop, sjæl, hjerte og sind, som den du er.

At finde sig selv er også at lære sig selv at kende alle de ting du faktisk er god til, men som måske ikke er så synlige lige nu. For at finde ud af hvem du dybest set er – er en proces. At “komme ind” til din identitet for at få fat på og kontakt med dette fantastiske menneske du er derinde.

 

Find dig selv

 

Der hvor glæden danser

og kærligheden blomstrer

Find dig selv Solsikke og brumbasse

Hænger du fast eller søger du det bedste for hjertet og sjælen, der hvor glæden danser, energien folder sig ud i lethed, der er fred & ro, frihed og kærligheden blomstrer?

Jeg arbejder med din livsgnist, livskvalitet og livsglæde. Jeg arbejder med at DU opnå overblik og klarhed i livet. Så ny indsigt og viden kan komme til dig,  give mulighed for forløsning og give slip. Dette kan berige og hjælpe dig til at finde dit livsformål og din vej i livet.                                                                Jeg benytter mig at veludviklede psykoterapeutiske værktøjer, kombineret med information, inspiration og vejledning fra Universet, Mestre og Engle.        Jeg arbejder med Telepatisk Healing og Download fra Himlen.

Find dig selv. Er du klar til at lære dig selv bedre at kende?

Er du klar til at finde dit livsformål?

-og finde ind til DIG, dine fantastiske kvaliteter, dine dybe ønsker, drømme og at mærke livets energi?

At finde mening med livet, – en ny mening … at finde dig selv

At tænde dit lys, at tillade dig – at være dig og lige den, du er født som. Det betyder, at du i dit daglige liv vil opleve mere tilfredshed, ro og glæde. Når det sker indefra, så vil det også være med til at påvirke resten af din verden. Det bliver lettere at være med familien, alle børnene, kollegaerne, chefen – ja hele dit liv.

Du vil Opleve:

 • at dagligdagens irritationsmomenter, nu mister deres betydning for dig så hverdagslivet bliver mere overskueligt og tilfredsstillende.
 • at forandringer og nye ting i stedet for at gøre dig usikker eller urolig, nu oplever dig fyldt af tillid, glæde og tiltro, øget selvværd og støttet af universet.
 • At du selv kan være med til at skabe tilfredshed, glæde og ro i dit liv, så du bliver begejstret for livet. At få fokus på det der virkelig betyder noget for dig.

Jeg tilbyder forløb: Se lyset i dit liv

Klik her for at læse mere om forløbet

Jeg har gennem terapi oplevet MetteMOs evne til at stille skarpt, bruge sit hjerte og sværd, være nærværende og professionel, med spørgsmål der mødte mit indre sårede barn. Jeg fik stor bevidsthed på mig selv og mine mønstre, hvad det er jeg har gjort op igennem hele min barndom, for at passe på mig selv. Jeg fik også øje på hvilke ressourcer, jeg har udviklet, som har været med til at bringe mig derhen, hvor jeg er idag. Jeg fik tilgivet mig selv og mine forældre på smukkeste vis. Det hele foregik i en tryg,let og omsorgsfuld stemning. Jeg er dyb taknemmelig for min session hos MetteMo og anbefaler hende af hjertet ♥
Heidi de Feuth

Forløb : Se lyset i dit liv

Kan du se lyset i dit liv? Kan du se, mærke og anerkender du dine styrker? Kender du dine drømme? OG gemmer du dem væk – eller lever du dem ud? Ønsker du at kende dit livsformål – både i forhold til verden og dit personlige formål?

 • det kan skabe store fantastiske forandrings processer i dit liv
 • at elske dine skygger og dit lys
 • du kan manifestere dine drømme og ønsker
 • du kan finde dit livsformål
 • du kan finde din vej i livet

Elsk din skygge og din sol

At tage din skyggeside til dig, at finde gemte, glemte, ubevidste eller skjulte ressourcer og styrkesider frem i dig. At se der hvor du skinner, der hvor du shiner, der hvor det lykkedes og at anerkende dig selv. At acceptere dig selv, som den du virkelig er.

Manifestation:

Hjernekodning – Energi – Ærkeenglen Michael Transformation/Manifestation

Gennem Hjerne kodning, kan du give slip på det du gerne vil slippe og manifestere dine ønsker såvel fysiske som indre ønsker

Ærkeenglen Michaels Transformation/Manifestations teknik. Transformation på højeste plan , hvor Universet og the Matrix er en del af processen for at manifestere det du ønsker

Alt er Energi – det vi kan forestille os, mærke og sanse, det kan vi skabe i vores liv. Effektive Transformations og Manifestations redskaber til Manifestation i dit liv.

Din Passion, din Vision og din Mission

Kan du huske hvad du elskede som barn? som ung? Hvad var det der fik dit hjerte til at synge?

Går du rundt og drømmer? fantastiske og iderige drømme? Udlever du dine drømme eller gemmer du dem?

Kender du din livsmission? Kender du din vej i verden? Ønsker du at vide din sjæls personlige livsformål?

At se lyset i skyggen og solen i sit liv, dine ressourcer og forcer, at forløse gamle mønstre og virkningsfulde transformations og Manifestations teknikker. Det vil være grundlaget for at du kan se lyset i dit liv og være medskaber af dit liv og gå ud i den fremtid, som du ønsker dig. Når du arbejder med din Passion, Vission og Livsmission giver det indsigt og forståelse for dette liv, en ny mening til dig og måske en ny vej og retning i livet. Det sætter dit liv i et nyt perspektiv.

At være i nuét – forløse fortiden

– 0g være medskaber af Din fremtid

Forløb:

1:1  Samtaler med MetteMO for at løfte og hjælpe dig i din proces

 • Her er rigtig god mulighed for at komme ind til dit lys og skrue op for det
 • Her er det muligt med personlig samtale og healing
 • Samtaler X 7 : 5500,- kr.

Forløb i mindre gruppe 4-6 personer:

Gruppen mødes 5 X suppleret med 1 X individuel samtale med MetteMO undervejs

 • Værktøjer og Lydfiler
 • Manifestation
 • Fælles healing
 • Download fra Himlen
 • Gruppe forløb :           5 X + 1 X  :  2999,- kr.
Find dig selv og mærk dit hjerteDit liv og find dig selv