Find dig selv – Mærk dit hjerte

– og lær dig selv bedre at kende

Find dig selv

Udfordres du af en særlig oplevelse, som på en eller anden måde sidder i dig og påvirker dig? Ønsker du at forløse og heale dette og dit hjerte? At opnå indsigt, viden og tage det næste step i forhold til dig selv og dit liv.

Står du ved en skillevej og egentlig ikke rigtig ved – kan mærke eller føle Hvem du er, – Hvad du har lyst til eller Hvor du er på vej hen i livet?

Kender du din vej i livet?

Går du og drømmer og fantaserer om en helt anden verden og liv, eller føler du dig helt forkert i dit liv?

Er du søgende efter at modtage vejledning og guidning fra Englene og Mestrene for at kunne blive vejledt i dit daglige liv? Længes du inderst inde efter kontakten med englene og vejlederne? Så du kan mærke kærligheds energien fra Universet og blive forenet i dig selv i din krop, sjæl, hjerte og sind, som den du er.

Hænger du fast eller søger du det bedste for hjertet og sjælen, der hvor glæden danser, energien folder sig ud i lethed, der er fred & ro, frihed og kærligheden blomstrer?

Find dig selv

 

Der hvor glæden danser

og kærligheden blomstrer

Find dig selv Solsikke og brumbasse

At finde sig selv er også at lære sig selv at kende og alle de ting du faktisk er god til, men som måske ikke er så synlige lige nu. For at finde ud af, hvem du dybest set er – er en proces. At “komme ind” til din identitet for at få fat på og kontakt med dette fantastiske menneske du er derinde.

Jeg arbejder med din livsgnist, livskvalitet og livsglæde. Jeg arbejder med at DU opnå overblik og klarhed i livet. Så ny indsigt og viden kan komme til dig,  give mulighed for forløsning og give slip. Dette kan berige og hjælpe dig til at finde dit livsformål og din vej i livet.                                                                Jeg benytter mig at veludviklede psykoterapeutiske værktøjer, kombineret med information, inspiration og vejledning fra Universet, Mestre og Engle.        Jeg arbejder med Telepatisk Healing og Download fra Himlen.

Er du klar til at finde din vej i livet? – dit formål i livet?

-og finde ind til DIG, dine fantastiske kvaliteter, dine dybe ønsker, drømme og at mærke livets energi?

At finde mening med livet, – en ny mening … at finde dig selv

Når du arbejder med dine drømme og den vej der er den rigtige for dig, så bliver du SÅ meget klogere på dig selv og dit liv lige nu, at du bliver opmærksom på og klar til at finde ud af hvor du gerne vil hen og søge og få hjælpen til at kommer derhen. Det kan være at det handler om drømme jobbet, din bolig, selve din måde at leve livet på og dine værdier, sit sociale liv eller at udleve en gammel drøm.

Du vil Opleve: at tænde dit lys, at tillade – at være dig og lige den, som du er født som. Det betyder at dagligdags irritationens momenter, nu mister deres betydning for dig, så du vil opleve mere tilfredshed, tillid, ro og glæde. At når du møder nye ting og forandringer i livet, så i stedet for at gøre dig usikker, urolig eller utryg, så oplever du nu tillid, glæde, dejlig forventning i livet. Dit selvværd, tiltro til dig selv og en oplevelse af at være støttet af Universet vil du også opnå. Når det sker indefra, så vil det også være med til at påvirke hele dit liv. Vi flytter fokus hen på det, der virkelig betyder noget for dig.

Jeg har gennem terapi oplevet MetteMOs evne til at stille skarpt, bruge sit hjerte og sværd, være nærværende og professionel, med spørgsmål der mødte mit indre sårede barn. Jeg fik stor bevidsthed på mig selv og mine mønstre, hvad det er jeg har gjort op igennem hele min barndom, for at passe på mig selv. Jeg fik også øje på hvilke ressourcer, jeg har udviklet, som har været med til at bringe mig derhen, hvor jeg er idag. Jeg fik tilgivet mig selv og mine forældre på smukkeste vis. Det hele foregik i en tryg,let og omsorgsfuld stemning. Jeg er dyb taknemmelig for min session hos MetteMo og anbefaler hende af hjertet ♥
Heidi de Feuth
Find dig selv og mærk dit hjerte

Ønsker du hjælp til at Finde dig selv – mærke dit hjerte og finde din vej i livet?

Jeg har et forløb, hvor jeg kan hjælpe dig med at finde dig selv – mærke dit hjerte og finde din vej i livet

Dit liv og find dig selv

Kan du bedst lige at arbejde individuelt, bare dig og mig, hvor vi virkelig kan når rundt og i dybden? Her har du mulighed for at købe et forløb, hvor vi mødes 7 gange i min klinik.

Er du mere til at transformere og dele i en mindre gruppe, at give og modtage og reflektere sammen? Her har du mulighed for at købe et gruppe forløb, hvor vi mødes 5 gange hos mig plus en individuel terapi med mig.

Det vil skabe store muligheder for fantastiske forandrings processer i dit liv

 • at finde din passion og dine drømme frem
 •  at elske din skygge og dit lys
 • at du kan manifestere dine højeste drømme og ønsker
 • du kan finde dit livsformål
 • du kan finde din vej i livet

Måden vi arbejder på vil være vekslen mellem undervisning, små øvelser og samtale. Vi vil starte med at undersøge hvad du er passioneret af, dine drømme og visioner. Kan du huske hvad du drømte om da du var barn, – som ung? Vi arbejder os ind i Passionerne og drømmene gennem øvelser. Vi undersøger tankerne, kroppen, mærker ind i følelserne og i hjertet og sjælen. Vi undersøger hvad dine skyggesider og sol sider er. Det vil sige at finde gemte, glemte, ubevidste eller skjulte ressourcer og styrkesider frem i dig. Sammen forløser og optimerer vi dem. At se der hvor du skinner, der hvor du shiner, der hvor det lykkedes og at anerkende dig selv. At acceptere dig selv, som den du virkelig er. Vi arbejder med at slippe gamle mønstre og blokeringer, der måske forhindrer, ligesom spænder ben for dig på din nye vej. Mangler du tiltro til dig selv og dine evner? Er det forsigtighed og lidt urolig eller bange eller måske vil du så gerne have at alt skal være på plads med det samme? Vi arbejder med forløsende af tankerne, hjernekodning og Ærkeenglen Michaels super virkningsfulde Manifestations og Accelerations teknik. Dette skaber mulighed for, at du kan skabe din vej, gå din vej, gå din mission i livet.

 • Kender du dine drømme? Gemmer du dem væk – eller lever du dem ud? Ønsker du at kende dit formål i livet – både i forhold til verden og dit personlige formål?
 • Kan du huske, hvad du elskede som barn? som ung? Hvad var det der fik dit hjerte til at synge?
 • Går du rundt og drømmer? fantastiske og iderige drømme? Udlever du dine drømme eller gemmer du dem?
 • Kender du din vej i verden? Ønsker du at vide din sjæls personlige formål i livet?

Når du kan se lyset i skyggen og solen i sit liv, dine ressourcer og forcer, får forløst gamle mønstre og virkningsfulde Transformations og Manifestations teknikker, så danner det grundlaget for at være medskaber af dit liv og gå ud i den fremtid, som du ønsker dig. Når du arbejder med din Passion, Vission og Livsmission giver det indsigt og forståelse for dit liv, en ny mening til dig og måske en ny vej og retning i livet. Det sætter dit liv i et nyt perspektiv.

Er du klar til at Finde dig selv, Mærke dit hjerte og Skabe dit liv? – Så vil jeg glæde mig til at høre fra dig

Forløb:

Individuelle samtaler med MetteMO, hvor vi har 7 gange sammen til at skrue op for din passion og undersøge dine drømme, så du har mulighed for at komme til at leve dine drømme, mærke din passion i livet og virkelig finde dig selv og din vej i livet. Her er det dig der er i Fokus og det giver stor mulighed for at du får lige det du , dit hjerte og sjæl har brug for af kærlighed og lys og hjælp til dig. På forløbet arbejder vi med undervisning, små øvelser, lydfiler, som gør at det virkeligt lander i dig helt inde på celleplan og fantastiske dybdegående transformations teknikker –  så du opnår at leve i glæde, overskud, klarhed og kan gå frem på din livsvej i Kærlighed, Lys og Glæde. Vi skruer op for dit lys igennem energi arbejde, download og healing.

Forløb med 7 samtaler indviduelt med MetteMO :

 • Find dig selv og mærk dit hjerte  :  6300 kr

Forløb i mindre gruppe med 4 – 6 personer. Vi mødes i gruppen 5 gange og derudover får du mulighed for en individuel samtale med MetteMO, hvor du kan være i fokus og jeg kan hjælpe dig med at forløse et gammelt mønster, et traume eller en blokering. På selve forløbet arbejder vi med undervisning, små øvelser, lydfiler – som gør at det virkeligt lander i dig helt inde på celleplan og fantastiske dybdegående transformations teknikker, der virker endnu bedre og med en mere koncentreret energi i gruppen –  så du opnår at leve i overskud og klarhed og kan gå frem på din livsvej i Kærlighed, Lys og Glæde. Vi skruer op for dit lys igennem energi arbejde, download og healing.

Forløb i gruppe er 5 møder og 1 individuel samtale med MetteMO:

 • Find dig selv og mærk dit hjerte : 2999,- kr.