Slip tankerne fri
Slip tankerne fri

Oplever du, at tankerne tager dig, din energi og hverdagens små opgaver kommer til at virke kæmpe høje, fylde det hele og du bliver træt og flad og … også lidt urolig for hvordan det vil gå med den næste opgave, det næste projekt? Hvordan kan du slippe tankerne fri, – fremfor at de tager dig?

Kunne du godt tænke dig, at være hende der havde ro og overblik, var klar i tanke og tale, også når der er mange ting i luften, og hele tiden kan mærke at du selv er med, kan følge med og kommer fra hvad der er rigtigt for dig og fra dit hjerte? Længes du efter, at kunne mærke dig selv på den gode måde, at stå i ro i dig, med en oplevelse af at have begge ben godt plantet på jorden og der er stilhed i hovedet og rart at være?

Invitation til et inspirerende forløb på 3 samtaler, hvor du har mulighed for at slippe gamle tanker, at skabe nye tankebaner og lade nye ressourcer dukke op, så du kan blive løftet i glæden og energien.

At mærke dit eget smukke lys, glæde og livsenergi.

Åh, jeg falder, - jeg er ikke god nok

Hvad er det:

  • En søgen og nysgerrighed på hvor du er i tankerne, hvor de tager dig hen og hvad de bringer dig
  • Intro til hvordan du kan holde fokus og navigere i dine tankebaner
  • Energiarbejde der fokuserer på at slippe gamle tanker og blive løftet i energien
  • Energi værktøjer, til at kunne regulere, få bedre kontakt til og skrue op for din egen energi og glæde

Hvordan vil det berige dig?

  • En klarhed og overblik over, hvor du er i livet lige nu og hvad der fylder
  • En ny/større indsigt i hvorfor det er sådan og hvad du faktisk let kan gøre
  • Lette små øvelser og hint til at blive løftet i energien
  • Et løft og en hjælpende hånd fra englene og mig, så din energi og du bliver løftet

På den lange bane vil du opleve, at det kan skabe vedvarende, mærkbare og dejlige dage og stunder, når du holder fokus på dine tanker og din energi. Du vil opleve mere klarhed, overblik og glæde i din hverdag, fordi tankerne bliver mere stille, der er et energimæssigt højere fokus og du har fået ryddet op.

Slip tankerne fri

Jeg løfter og hjælper dig, der er udfordret i tankerne, flad i energien, til at slippe tanker, finde glæden og mærke livet igen.

Jeg tilbyder et lille forløb på 3 samtaler til at arbejde med

Slip tankerne fri – oplev glæde i livet – skru´ op for energien

Slip tankerne fri

Forløbet indeholder helt konkret:

1.samtale: Tanker: Hvor er dine tanker? Hvad fylder? Hvor meget fylder de? Hvad gør de ved dig? Beriger og løfter de dig? Hvordan kan vi sammen kigge på tankerne fra et andet perspektiv, en ny vinkel, tage læring til os og give slip på dem. Konkrete små øvelser.

2.samtale: At give slip: Hvordan kan du gøre det, når tankerne tager dig? Konkrete små øvelser, guidning i at slippe og finde et andet fokus.  At være din egen navigatør og guide dine tanker.

At blive fyldt op med god energi og glæde: gennem konkrete små øvelser, vil du opleve at mærke glæden, mærke energi, mærke mere livsenergi. At åbne for mere kontakt til dig selv, universets energi og engle.

3.samtale: Energi arbejde: Hvordan du kan skabe mere glæde og energi i din hverdag? Hvordan du selv kan regulere og skrue op for din energi. At komme ind og mærke dit eget smukke lys, glæde og livsenergi. At arbejde med universets og engle energi.

Og tænker du, at noget af alt dette, det har du styr på, så tager jeg gerne udgangspunkt i der, hvor du er lige nu i dit liv.

Slip tankerne fri

Du kontakter mig for booking ved at skrive på mail, eller ringe til mig.

Mail: mette.mo@hotmail.com      Mobil: 61271701

Du indbetaler:

3 samtaler à 1,5 time til 2500,-kr.   på Mobilpay nr. 99268

Og så er vi klar til at gå i gang. Sammen finder vi den bedste tid for din første samtale. Og er der noget, som du tænker, at det vil du gerne spørge om, eller vide lidt mere om, så tager vi lige en lille snak om det.

Måske er det her vi skal starte, eller måske er det noget andet, som jeg kan hjælpe dig med. Du er velkommen til at ringe til mig, så vi sammen kan finde ud af, hvordan jeg bedst kan hjælpe dig. Jeg arbejder fra Middelfart og online.