Din fremtid udlev din mission

Hun vidste ikke rigtig hvad det var hun ville, eller hvordan hun skulle komme videre. Hun havde udover en grunduddannelse, en uddannelse med sig som coach, men hvordan skulle hun bruge den? Skulle hun starte op som selvstændig ellers hvordan skulle hun udfolde sig selv? Hun trådte vande, … ventede på at der dukkede noget op, … og hun var ikke rigtig glad. Hun deltog i et forløb hos mig og der fandt hun ind til 4 vigtige opdagelser, der nu former hendes fremtidige liv.

 • Hun fandt ind til hendes vigtige værdier som menneske. Hvad der virkelig betyder noget for hende og hvordan hun i fremtiden kan folde dem ud og give dem liv.
 • Hun fandt ind til det hun virkelig var passioneret af. Der var gamle drømme og ønsker som hun havde lukket af for. Dem fandt hun frem igen, støvede af og mærkede pludselig, at livet blev levende igen.
 • Hun fik kontakt med flere dele af sig selv, sin egen krop og sjæl. Det var som om en del af hende, – sjælen var frit flyvende og ikke en del af hende. At kunne kommunikere, mærke og være i en dybere, bedre kontakt og sammenhæng med sig selv som menneske.
 • Hun fandt ind til hendes livsformål – hendes mission. Både konkrete ord på hvad meningen er, men også et nysgerrigt arbejde ind i hvordan hun i fremtiden vil kunne folde det ud.

Hun kunne være blevet der hvor hun var, små utilfreds på jobbet, single og indimellem lidt for meget alene og stagnerende i livet… men i dag udfolder hendes liv sig i andre baner. Hun har fundet en dejlig kæreste, hun er flyttet til en bedre bolig, hun er mentor for unge under uddannelse og hun bruger flere dele af sig selv og udvikler sig på jobbet. Hun har fået fat på sig selv. Hun folder sig ud og står frem.

Din fremtid udlev din mission

Hun kom til mig, da hun gik i slutningen af 2.g, – klar til at droppe ud. Der var mange ting, der var svært og hun var meget alene med at skulle klare livet, studiet og alle tankerne. Hun kom igennem 2. g og senere 3.g og fik studentereksamen. Hun besluttede sig at læse videre og fortsatte på universitetet og er nu godt i gang, med at følge sin drøm. Hun kommer ikke fra en familie, hvor ”man” studerer, er kreativ eller skabende, – men det er hun i dag, fordi det er den hun dybest set er, det er det, der passionerer hende, det der ligger dybt i hende.

Og imens har vi snakket om:

 • Alt det der er svært ved at være ung, alene, usikker på venner, at klare sin egen økonomi og fremtiden.
 • Især om det at være alene, føle sig alene og at være bange. Bange for at snakke med andre mennesker, fremmede og bange for at være sammen med mange mennesker, som hun ikke kender. Ikke at turde gå ud i livet…
 • At finde ind til hvad det er hun virkelig drømmer om, at gå efter det, selvom alle de andre gør noget andet, vælger andre veje og måske ikke forstår det. At gøre det…
Din fremtid udlev din mission

Hun ville gerne noget andet, syntes at hun havde siddet længe nok der hvor hun var på jobbet, … men hvad med drømmen? Der var en drøm, der lidt efter lidt dukkede op, … men kunne den bære?

 • At pakke drømmen ud og finde ind til de dybeste lag i den. Ind til der hvor hun kunne mærke at hendes puls banker, der hvor hun virkelig ville kunne gøre en forskel.
 • At finde ind i sig selv. Havde hun det, der skulle til for at opfylde drømmen. Var hun god nok? Dygtig nok? Var det muligt for hende? Kunne hun virkelig være dette – gøre dette? Tro på sig selv.
 • At have tilliden og troen på, at det var muligt. At arbejde sig frem i det, blive ved med at tro på det og at holde modet højt. At holde fast i passionen, drømmen og holde energien.
 • At stå frem i verden, i det offentlige rum og være synlig, fortælle hvem hun er og hvad hun kan og gerne vil dele med verden. At fortælle at hun kan gøre en forskel. At øve sig i at shine, at tage lederskab og stå stærke i sit fundament.

I dag er hun godt på vej til lederstillingen i et firma. Hun stråler og lyser, når du kigger på hende og hun tager ejerskab og lederskab i eget liv.

Læs mere om hvad mennesker oplever, slipper, forandrer og glædes over i deres liv efter samtaler, forløb og kursus med MetteMO her