Trommens magnetiske tiltrækningskraft – trommen kalder på dig

Trommens magnetiske kraft
Kom med på en eventyrlig rejse i lydens univers trommerejse
Trommens magnetiske kraft
Trommens magnetiske kraft

Kender du det,

når der er noget der kalder, der bliver ved med at dukke op og hive i dig?

Lytter du eller er du på vej væk?

Når tanken kommer igen, når du bliver mindet om noget …, når der er noget der forsøger at hviske til dig eller blidt skubbe til dig i en bestemt retning…

En magnetisk kraft

Jeg kunne også sige en magnetisk tiltrækningskraft. Du havde måske ikke tænkt dig det, samtidig med at du godt vidste, at her var noget til dig. Sådan har jeg det med trommerne, selvom jeg havde bestemt mig til at jeg i dette liv ville udforske engle og ikke shamanisme, … og nu er det begge dele.

Igennem tid, er jeg blevet tiltrukket af dem, de har snakket til mig og opfordret mig til at lege med dem, danse med dem og udfolde liv og lys sammen med dem.

Og … jeg mødte en der gerne ville spille og udtrykke sig via lyd på den shamanistiske vej, så var jeg nødt til at kontakte ham. ”Vil du være med til at lege? Jeg ved ikke hvad det her er, hvor det fører hen, eller hvad vi skal… Men jeg vil gerne spille på tromme og arbejde med at udforske lyd. Jeg vil så gerne spille.. Vil du lege med?” Cirka sådan foregik den første samtale i foråret 2023. I dag øver og spiller Palle Nielsen og jeg fast sammen, eksperimenterer, træner, forfiner og udforsker klange, energier og den shamanistiske tradition og sti.

Instrumenter

Vi spiller på trommer, som det grundlæggende. Det er der vi starter og slutter og det er det, der ligger rytmen. Men så er der jo alle raslerne, og de små lydinstrumenter, der hver især kalder vibrationer og toner frem.

Jeg er så heldig at jeg har fået fat på 2 Sydamerikanske fløjter. Ny produceret af en professionel fløjtemager. Og det er sjovt at stå og spille fløjte igen, for da jeg var 7 år, begyndte jeg at spille på blokfløjte i den lokale musikskole. Det gjorde jeg et par år, kombineret med en altfløjte. Men blokfløjten har ligget på min hylde i mange år, og ikke rigtigt sagt mig noget, men så dumper der 2 fløjter ned i min turban. Det eneste jeg kan gøre er at begynde at blæse, forme toner og finde ind i den enkelte fløjtes toner, rytmer og hjerte. Det er blevet til en dejlig rejse og et gensyn med fløjter.

Jeg spiller desuden på handpan. Det er en messing pande, en omvendt olietønde, hvor der kommer de dejligste flydende klange fra. Den er flydende, blød og behagelig i sit sprog, og kan både være hurtig og langsom. Den inviterer dig med på en rejse. Den arbejder med vand elementet.

Den shamanske sti

At gå på den shamanistiske sti, kan føre mange veje hen, for hvad er det, der inspirerer, interesserer eller kalder? Er det de Nordamerikanske eller de Sydamerikanske oprindelige folk? Er det Peru og Manché Puta og Titikaka søen? Eller er det, det mystiske og magiske? Der findes mange forskellige retninger og traditioner og forståelser, afhængig af geografien og folket. Min vej ind har hele tiden været barndommens fascination af det oprindelige folk og nutidens magnetiske tromme og lydunivers.

Vi arbejder med enkle guidede trommerejser, hvor du har mulighed for at komme på en oplevelses tur, en fantasirejse eller et selvvalgt tema. Trommen, lyde og vibrationerne vil sende dig på en rejse i billeder, fornemmelser, toner og indtryk. Derved har du mulighed for at gå hjem med en ny oplevelse, en ny viklen og en ny måde at se tingene på og en forløsning og healing.

Vi vil i fremtiden arbejde med kraftdyr og Ild ceremonier:

  • Vi vil kalde og fremkalde forskellige kraftdyr til deltagerne, som vil kunne være hjælpere, guider og vejledere videre frem i livet. Disse har ofte et stærkt impact på den enkelte.
  • Gennem ilden og ilddragerne vil vi slippe fortid, tidligere byrder eller temaer, rense os og arbejde med ny energi, nye muligheder og ønsker i livet

Hvad gør det ved mig

Når jeg går på den shamanistiske sti oplever jeg:

  • Inspiration til at mærke, sanse og se tanker, oplevelser og situationer fra en ny vinkel
  • Modtage visdom fra kraftdyr, gammel viden kan hentes ned
  • At blive guidet, hjulpet og passet på i vanskelige situationer i livet
  • At slippe gamle tanker og lukke op for at nyt kan komme til mig

Det er alt sammen elementer der kan hjælpe mig i hverdagen, i udfordringer og pres og som jeg løfte mig, min energi og glæde i livet. Jeg dyrker den shamanistiske sti, fordi den beriger, løfter og går dybt ind i mig, så mine knogler vibrerer og synger og ”flytter” mig i livet. Det er en magnetisk kraft.

Taler trommen til dig?

Kalder trommen på dig? Har du mødt dit kraftdyr?

Go to Top