Udfold lyset i dig

Invitation til at dig

– til at du kan udfolde dit lys, din vej og din personlige udvikling gennem spiritualitet, energi og Livets træ på et inspirerende kursusforløb:  Udfold lyset i dig,- gennem Livets træ.

Vi vil blive guidet af engle og mestre, åbne op for Gudinden og Krigeren og skabe sammenhæng mellem krop, tanker & følelser, sjæl og ånd, for at du kan mærke din passion, åbne din vision og gå din mission.

Ønsker du vil opleve, mærke og udfolde?

 • Kunne du godt tænke dig virkelig at opleve, at energi er levende og kan løfte og berige dig i hverdagen?
 • Virkelig at kunne mærke, sanse og få kontakt med din skytsengel, engle og guider og snakke med dem?
 • At få fat på og øve dig i et grundlæggende arbejde med Energi og dit næste step i livet
 • At være med til at åbne for at krystaller, Tarot og engle kort, så de bliver levende og belivende for dig?
 • Ville du ønske, at du kunne sanse ind i og lytte til kroppen, tankerne, sjælene og ånden mere, – endnu?
Udfold lyset i dig

x

Hvad går du beriget hjem med?

Når du udfolder lyset i dig gennem Livets træ?

 • At din vibration og dit lys bliver mere levende, let og skinnende, så hverdagen bliver mere overskuelig, klar og der åbnes for mere glæde
 • At du selv kan lette og løfte dine tanker, din krop og din energi, – egen mestring
 • At udvikle dine sansninger, færdigheder og kontakt til energi, engle og den spirituelle verden
 • Viden, indsigt i og kendskab til Livets træ, energi arbejde og grundlæggende menneskelige temaer
 • At skabe sammenhæng i hele dig mellem krop, tanker og følelser, sjæl og ånd

Gennem dette kursus vil du opleve, at få mere fat på din passion i livet, hvad det er du går og drømmer om, din mission i livet og dermed kan du sætte retning og manifestation på din fremtid.

Udfold lyset i dig

Hvad er Livets træ?

Livets træ rummer værdifuld viden,– der ligger visdom gemt. Den kaldes for Kabbalahen. Det er en gammel visdoms forklarings model – med mange symboler – et kort over hvordan livet på jorden og universet kan forstås og hænge sammen. Det er desuden en udviklings vej i at udvikle os som mennesker.

Fokus på kurset vil være vores udviklingsvejen som menneske

Hvordan kan du udvikle og berige lyset i dig? Hvordan kan du udfolde lyset i dig gennem Livets træ?

Vi vil bruge Kabbalahen, som en vej ind i et nyt tema hver aften, – der giver os viden og gammel visdom, åbner for engle og energier og det ”leverer” et område – nye aspekter, som vi hver aften vil udforske.

Vi starter med jorden som tema: At lande på jorden. Gennem små øvelser, samtale, guidet meditation og healing, vil vi være nysgerrige på jordens energi, dine rødder, din egen grund energi, at blive taget imod på jorden og frisættelse til at være dig.

De følgende aftner vil vi arbejde os igennem Livets træ, fra dine rødder- grene og op til kronen, – dit jeg.

Vi vil fokusere på at Åbne dit livs træ – din strøm i livet

 • At åbne for og højne din kontakt til det spirituelle, engle og guider, at mærke og kommunikere med dem, løfte din intuition og modtage værdifulde beskeder og vejledning
 • Energi arbejde, forvandling og at modtage ny inspiration og muligheder i den Ny tids energi
 • Det feminine og maskulines egenskaber, skønhed og styrke, gudinden og krigeren, samt moderen og faderen, gammel og ny energi og tænkning –  modsætninger i energien
 • At mærke passion, åbne for vision og stille klart ind din livsmission
 • At åbne for din indre sol, gløden og dig, så din sol – dit lys kan skinne og folde sig ud

Hver aften vil give mulighed for ny indsigt, udvikling, berigelse og skabe dyb forbindelse i dig, at finde ind til dig, at skabe din vej, få mere fat på din indre kraft og styrke og hvordan du kan skabe mere sammenhæng mellem krop, tanker, følelser og sjæl og ånd.

Hvordan kan du få mere fat i din passion, den indre dig, dine visioner og drømme og berige dit liv? Og hvordan kan du skabe og manifestere din fremtid og gå din mission?

Du behøver ikke at have kendskab til alt muligt for at deltage, det vigtigste er kendskab til meditation, interesse for det spirituelle og en lyst til at gå ind og arbejde med din egen personlige udvikling.

Forløb:

Jeg vil undervise, guide og vejlede hver aften i denne lille gruppe. Vi vil undervejs dele tanker, oplevelser og indtryk og sætte ord på hvad vi oplever, hvordan det kan opfattes og forstås og hvordan vi kan blive beriget i livet. Det vil være en vekslen mellem undervisning, eget arbejde og refleksion, guidet meditation og healing. Der vil være engle kort, Tarotkort, Krystaller og æteriske olier, som en del af undervisningen.

Når vi arbejder i en lille gruppe, så oplever jeg og deltagerne en tillidsfuld, tryg og rar stemning at være i, hvor du kan være dig og ytre dig om hvad der er vigtigt og betydningsfuldt for dig. Jeg skaber et rum for ro og tillid –, hvor fordybelse er i fokus, – indsigter kommer undervejs og vi oplever hver især og sammen berigelse og et løft i livet. Der er nogen at dele med og at grine sammen med. Velkommen til 😊

Nu forstår jeg - det giver mening
Udfold lyset i dig
Udfold lyset i dig