Find dine lysglimt

.

Oplever du, at ”livet tager dig”, du føler sig drænet, træt og ramt, når livet passerer igennem dig med udfordringer og problemer. Du tænker, hvordan finder jeg mig selv igennem dette? Hvordan holder jeg fokus på den gode sti i livet?

Kender du det…

 • Er dette her dig du knokler derudaf, forsøger igen og igen og alligevel bliver du ramt og livet er mere surt end sødt, mørkt – lyst og trist eller glad?
 • Kender du det at du næsten ikke kan slæbe dig igennem dagen, fordi trætheden, det manglende lys og energi dræner dig?
 • Oplever du, at du selv og simple ting, som normalt bare kører, – at her skal du bruge enormt meget energi?

Og drømmer du om mere energi, glæde i livet og at være dig? Længes du efter livet, hvor du har en oplevelse af, at kunne mærke dig selv på den gode måde, at stå stærkt i dig selv med begge ben godt plantet på jorden i god kontakt til dig selv, den du er og dit liv. Her hvor det er godt at være dig.

 • Drømmer du om at finde din kerne, mærke dit hjerte og stå frem i dit lys?
 • Længes du efter at skrue op for glæden, overskud, lyst og lys i livet?
 • Ønsker du at gå frem i livet i flow og medvind?
 • Vil du gerne opleve, at have den indre gode og glade hjertevarme indeni dig? -Og selv kunne skabe den i dit liv?
Find dine lysglimt

.

Jeg hjælper dig der er udfordret i livet, frustreret, ”flad” og manglende energi, – til at finde dig selv, mærke dit hjerte og løfte din energi. Det er til dig, der ønsker at få fat på dig selv, være glad for dig og stå stærkt i dit lys.

 Gennem dette forløb vil du opleve:

 • At du vil finde og mærke din egen kerne. Når du får fat på din kerne, får du meget mere fat på hvem du er – dybt indeni – nedenunder alle lagene – den du virkelig er.
 • At du vil opleve, at du selv kan forvandle din energi, det betyder at du selv kan regulere og være medbestemmende i hvordan din dag og skal være, –  så glæden, letheden, overblikket og livslysten fylder dit liv.
 • At du vil lære, hvordan du kan opbygge dig selv og din energi. Du vil opleve, at du får fat på en metode, der kan hjælpe dig på den lange bane, til at opbygge dig, så du kan stå stærkt.
Find dine lysglimt

Dette forløb indeholder:

1. At mærke dit smukke lys

Før vores første session sender jeg dig en lille øvelse. Jeg har lavet en særlig guidet meditation, der bringer dig i forbindelse med – dig selv. Dette er første step til at løfte dig selv og din energi, mærke dit smukke lys og at begynde på dit vigtige energiarbejde, med fokus på at finde dine lysglimt.

2.Åbn op til at finde dine lysglimt

Her vil jeg byde dig velkommen til en session hos mig på 75 minutter, hvor du vil blive guidet i dejlige lysglimt fra dit liv, hvor din gode livsenergi, kærlighed, lys og glæde er omdrejningspunkt i samtalen. Du vil finde ind til dine vigtigste lysglimt og dit levende, kærlige lys. Du vil modtage vejledning i, hvordan du selv kan lave energi-arbejde og vende din energi.

3.Skru op for energien

I vores session modtager du en øvelse, hvor du selv kan træne, regulere og skrue op for din energi og din glæde i din hverdag. Dette er et vigtigt trin til at opbygge dig selv, din energi og i at kunne forvandle energien og dit liv. Det vil du arbejde med på egen hånd, de næste 2 uger.

4.Dit lys og din kerne:

Berigende, indsigtsfuld og reflekterende afsluttende 45 minutters session over telefonen, hvor dine oplevelser, indsigter og erkendelser er i fokus, samt din vej videre frem. Hvordan oplever du dit lys, din kerne? Hvordan har dine lysglimt påvirket dit liv dengang og i dag? Hvad kan du bruge dine lysglimt til i dag? Og hvordan er din energi NU?

Selvforkælelse Retreat

Er du klar til at mærke dine lysglimt?

Gad vide . . .

hvilke gaver der ligger gemt i dine smukke lysglimt?

.

”Find dine lysglimt”

– er et særligt tilbud fra MetteMO. Du kan opleve dine Lysglimt til den billige pris á   777 kr.

Hvordan køber du:

 1. Køb pakken Find dine Lysglimt ved at indbetale på Mobilpay nr. 99268 :  777,- kr.
 2. Skriv en mail til MetteMO – så vi kan komme i gang sammen

Send mail til: mette.mo@hotmail.com

3. Så er du hurtigt i gang. Tillykke og jeg glæder mig til at møde dig.

.

Og har du spørgsmål, så send mig gerne en mail på mette.mo@hotmail.com

Find dine lysglimt