Counselor of Heart and Soul 

Psykoterapeut   LifeCoach   Underviser

Terapi MetteMO Psykoterapeut

Jeg hedder MetteMo, her er min historie og min rejse

Jeg har selv været på en stor rejse i mit liv, for nu at kunne leve dette fantastiske, livfulde og glade liv, som jeg lever i dag. Og JA, – det har været en rejse. Jeg startede med at være enlig mor, udbrændt med et immunforsvar der var nede, ensom og med en stor forladtheds følelse, kikset og modløs. Med en indre oplevelse af –  at jeg ikke duede til noget, ikke kunne finde ud af noget, at der var en hel masse ting, som jeg burde eller skulle gøre og at jeg ikke var god nok. Dengang blev jeg ked af det, syntes at livet var meget svært, men i dag tænker jeg, at der var mange opgaver og gode grunde til, at jeg havde det sådan – og at jeg var og er god nok.

Jeg valgte at gøre noget ved det, at gøre noget andet end jeg plejede, jeg valgte at snakke med en terapeut, at finde ud af hvad det var for gamle mønstre og overbevisninger jeg slæbte rundt på som tyngede og belastede mig, – så fik jeg dem forløst. Jeg arbejde med skal og burde, som jeg fandt ud af lå i mit familiemønster, i samfundet og i alle mine egne forventninger til at jeg skulle være perfekt. Den perfekte super effektive udearbejdende kvinde, som alle skulle kunne lide, der bagte brød og lavede super sund mad til sine børn og altid var frisk til at lege med dem…

Terapi, kurser og senere på uddannelse førte mig på vej og lærte mig at lytte efter  og mærke indeni, at lytte til min passion, til mine drømme og til min krop. Over tid fik jeg mere orden og styr på tankerne og ideerne, for at finde ud af: Hvad det egentligt var jeg drømte om? Hvad var det for visioner jeg havde? Hvor og hvordan ville jeg gerne bo, arbejde, leve og være i livet? OG hvad er det egentligt der gør mig glad?

OG Undervejs var jeg nødt til at arbejde med og transformere Mette, der ikke troede at hun var god nok. Hun var flittig og læste og nørdede meget, var grundig og og , men hun troede fortsat ikke at hun var god nok. Hun knoklede og knoklede. Hun blev rigtig dygtig med en solid faglighed. Nu kan hun øse af sig selv, hendes egne erfaringer til at hjælpe og løfte andre mennesker. Nu er hun god nok.

De gamle mønstre og overbevisninger har betydet og haft stor indvirkning på mig. Skal, burde, og turde… fik engang lov til at bestemme, holdt mig fast og det gav mig ikke glæde i livet. Det har været godt at forløse, at blive fri af gamle traumer, – for at kunne blive mig, komme ind til mit hjerte og at bevare mig selv.

For mig har det været vigtigt ligesom at finde en pejling og pejle mærker på min vej, for at finde hen til der, hvor det er rigtigt for mig. Da jeg begav mig afsted følte jeg mig alene, ene, forladt i verden på en øde ø og jeg havde ingen tillid til at det ville gå mig godt, troede ikke på at det ville lykkedes eller at noget som helst ville blive bedre for mig. OG jo sværere det blev, jo mere forudsigelighed, vished og kontrol havde jeg brug for. Jeg var bange for hvad der skulle ske eller hvordan det hele mon ville ende? Uvisheden sled i mig. I dag har jeg sagt mit faste job op og kan nu leve i tillid til at jeg sammen med Universet  skaber mit liv, støttet og supportet, så jeg hver dag kan gå frem i tillid, ro og glæde og overskud. Og det bedste af alt er at jeg oplever mig støttet, – at det hele nok skal gå, – at det nok skal løse sig, – at det nok skal vise sig og udvikle sig på fantastiske måder, som jeg slet ikke havde kunnet forestille mig.

Jeg valgte at gøre noget, at tage initiativ, at ville noget, at modtage terapi, at gå på kurser, at tage uddannelse, for at udvikle mig og skabe og manifestere, så jeg kan leve det liv, jeg ønsker. I dag betyder det, at jeg kan hjælpe dig og andre mennesker med at forløse det svære i fortiden, leve i nutiden og være medskaber af din fremtid i Kærlighed – Lys og Glæde

Ja så livet er fantastisk- Det er en rejse i Kærlighed, Lys og Glæde

Mine tanker har undervejs været lange, tunge og modløse. Og – JA, Jeg har været nede og vende, siddet i suppedasen og haft en oplevelse af ikke at komme videre, at hænge fast. Nu har jeg lært, at tanker skaber følelser og følelser skaber handlinger og også det liv jeg kommer til at leve. Jeg begyndte derfor bevidst at arbejde med tanker, tankesæt, ændring af mine tanker gennem træning. Jeg lærte, hvad jeg kan gøre af alle mine tanker. Jeg bruger i dag super transformerende og dybdegående måder til at “luge ud” i mine tanker, at skabe ro og fred deroppe og at skabe den virkelighed og liv, som jeg gerne vil have. Så i dag kan jeg styre mine tanker, være i en god balance, fastholde min egen gode energi og passe på mig selv. Samtidig med at jeg udlever min passion, mine drømme og visioner og går på min vej i livet og i min mission.

 • Det er det jeg hjælper mine klienter med – så her kan du booke en gratis afklarings session med mig : ring til mig
Terapi Hvem er MetteMO 7

MIN drøm var at have mit eget rum

Jeg har drømt, visualiseret, lavet research, bygget og skabt mit eget terapi lokale i min pavillon i drivhuset,

hvor du har mulighed for at snakke med mig og få terapi og gå styrket, glad og beriget herfra

Min mission er

at løfte og hjælpe mennesker med at åbne deres hjerter

og leve i deres lys på jorden

i kærlighed, lys og glæde 

Jeg elsker samvær og nærvær med andre mennesker, at lytte til deres hjertes sang, at løfte dig

så du oplever dig god nok, lige som den du er og at hjælpe dig med at finde dit lys, din vej frem i livet

Mind - Flow med MetteMO
Find din kerne, hjerte, lys
Terapi Hvem er MetteMo 3
Stå frem i dit lys
Terapi Hvem er MetteMo 5

Jeg er MIG        Jeg lyser verden op ved at være mig

Jeg er en Lysarbejder. Jeg bærer lyset, viden & indsigt, visioner & drømme med mig, for at udvikle og skabe.

Jeg elsker det farverige i livet, -farverigt tøj, – grøn mad og mørk chokolade. Jeg elsker at læse og nørde, – at skrive. Jeg elsker musik og at spille det. Jeg elsker samvær med mine dyr. Jeg elsker at sejle, at male akvarel. Jeg er er dybt spirituelt menneske. Jeg elsker at snakke med mennesker og Jeg elsker livet –  når det er kærlighed, lys og glæde. Når jeg gør det, som lige kommer fra mit hjerte, så er jeg bare mig. Så skinner jeg, så lyser jeg, så er jeg levende. Så kan jeg dele ud til andre mennesker.

Jeg har skrevet en blog om at være Anderledes – jeg er mig  og går i mit lys

Uddannelse/erfaring:

 • Psykoterapeut , Integrativ Energi og Power, medlem af FaDP
 • Engleterapeut – d.6.sans Vejle
 • Spædbarnsterapeut, terapi på børn 0-10 år, unge og voksne
 • Mindfulness MBSR Instruktør
 • Stress Mentor
 • Specialuddannelse i behandlingsarbejde med omsorgssvigtede børn og unge
 • Erfaring fra Folkeskolen, Flygtningeskoler med børn/unge, Voksne flygtninge med PTSD, Døgninstitution med børn/unge
 • Folkeskolelærer
 • Døgn Institution med unge forældre og spædbørn
 • Døgn Institution med voksne sindslidende og misbrugere

Jeg går i mit lys med et åbent hjerte ud i verden

Jeg går min mission for at kunne løfte og hjælpe dig

Jeg er Nærvær og rummelighed

Jeg er Viden og Visdom

Jeg er Kærlighed, Lys og Glæde

Samtalerne med MetteMo var præget af stor indlevelsesevne og empati fra MetteMo´s side. Vi følte os i høj grad forstået og hørt.
Lotte Rasmussen

FaDP

Jeg er medlem af Forening af Danske Psykoterapeuter

Dette er en faglig sammenslutning af eksaminerede psykoterapeuter, fra godkendte uddannelses steder.

På FaDP´s hjemmeside, kan du også finde mig under Psykoterapeuter FYN