Slip tankerne fri

Slip tankerne fri – oplev glæden i livet – Skru´  op for energien

Inspirerende forløb med 3 samtaler, hvor du har mulighed for at slippe gamle tanker og skabe nye baner og lade nye ressourcer dukke op, så du kan blive løftet i glæden og energien.

Du får mulighed for virkelig at slippe tankerne, tænke og se din hverdag fra et andet perspektiv og få fat på mere af dig og din indre glæde. Det er samtaler og små øvelser, hvor du vil blive løftet i energien, finde ind til dine lyspunkter og der hvor du kan hente noget nyt brændstof og ressourcer til dig.

________________________________________________________________________________________

Find ind til dig

Find ind til dig – lyset i dit hjerte

Transformerende individuelt forløb over 5 gange, hvor du virkelig får mulighed for at finde ind til dig, slippe gamle oplevelser og liv og bliver beriget og løftet i din glæde og livsenergi.

Udfordres du af livet, af alle følelserne, alle tankerne og det der sker omkring dig, mens du lever livet? Jeg hjælper og løfter dig til at få fat på det, der holder dig fast eller blokerer. Og sammen finder vi ind til hvordan det hele hænger sammen, inde bagved på et dybere plan…

Når du siger JA

– til at gøre noget, så har du muligheden for, at forvandle dig liv. Du vil modtage vejledning og guidning for at blive forenet i dig selv i din krop, sjæl, hjerte og sind, som den du er. Ved at få fat på dig selv, de dybere lag og din inderste kærlige lys, så er det muligt at tage det næste step og forandre livet, – lige Nu.

____________________________________________________________________________________________

Din Fremtid Udlev din mission

Din Fremtid Udlev din Mission

Livsforandrende forløb med 7 sessioner, hvor du kan finde ind til din passion, dit livsformål og hvordan du kan udleve det? At tage gaverne hjem, dine skjulte ressourcer og at skrue op for det levende liv.

Hænger du lidt fast samtidig med at du går og drømmer om at noget andet vil folde sig ud? Længes du efter der, hvor livet giver mening, når glæden danser, energien folder sig ud i lethed, der er fred & ro, frihed og kærligheden blomstrer? Ville du ønske at vide hvorfor, hvordan og hvad så og hvordan kommer jeg så videre? – At få en ny og dybere sammenhæng og mening, viden og vished om livet.

Jeg guider dig ind i og hjælper dig med at finde Din Fremtid og din Livsvej

Find din kerne og mærk dit hjerte

____________________________________________________________________________________

Husk at dette er en investering i dig selv. At du skal opleve glæden i livet, tilfredsheden og et løft og Lys. Det du lægger i det nu, vil du kunne trække på, mange år i fremtiden.

Find dig selv – Mærk dit hjerte – og lær dig selv bedre at kende.

Læs mere om MetteMO – hvem hun er Klik Her

Nu forstår jeg - det giver mening