Mindfulness i Orangeriet 1

Firma arrangement Mindfulness

Mindfulness i Orangeriet

Oplev en aften/dag 2 timers Mindfulness sammen med dine kollegaer. Oplevelsen foregår i mit Orangeri, hvor der er mange sansende dufte, grønne planter, blomster samt naturen udenfor. – En særlig sanselig oplevelse af Mindfulness.

Dette er en introduktion til hvad er Mindfulness, at prøve at meditere ved at blive guidet og at lave lidt blid Yoga. Der er introduktion og undervisning, guidning og vejledning hele vejen igennem. Der vil blive serveret kaffe, te, vand og frugt i pausen.

Firma arrangement:

Som firma vil I kunne opleve at mødes om noget andet end hverdagen. Når man oplever, at kollegaerne også tænker tanker og kender til tankespin, har ømme muskler eller myoser i nakken/skuldrene – så kommer man til at kende hinanden på en anden måde. En oplevelse af være sammen om en aktivitet, glæden i samværet og muligheden i pausen og bagefter, at kunne nyde hinandens selskab og snakke sammen.

Had kan du opnå ved Mindfulness: 

  • Ro og velvære
  • Reduktion af press og stress
  • Reduktion af smerter, hjerteproblemer, fysiske symptomer
  • At lære at “styre” tankemylder og opnå mere ro
  • bedre livskvalitet og at være gladere og mere tilfreds i hverdagen

Forudsætninger:

Dette er et 2 timers Introduktion til Mindfulness, måske det første møde med Mindfulness.

Der kræves ikke kendskab til Mindfulness.

Lyst til at prøve samt nysgerrighed overfor Mindfulness er en god indgangsvinkel.

Kontakt MetteMO for at høre mere om muligheden for at dit firma eller arbejdsplads kan komme forbi og lave Mindfulness i Orangeriet.

Mindfulness i Orangeriet 3