G

Invitation til dig

– til at du kan udfolde dig og dit lys, blive oplyst på din sti og modtage personlige udvikling og guidance af Gudinder, Engle og Kvindelige mestre gennem Livets træ.

Vi vil blive guidet af Gudinderne, Engle og Kvindelige Mestre, – mærke de feminine energier, hjertets lys og skabe sammenhæng i dig, for at du kan mærke din passion, åbne din vision og din mission i livet.

Ønsker du vil opleve, mærke og udfolde?

 • Kunne du godt tænke dig virkelig at mærke og opleve, at engle og energi kan løfte, berige dit liv og skabe en dybere kontakt til dem?
 • At få mere fat på din egen energi og at lave et grundlæggende energiarbejde
 • At lukke op for hvordan krystaller, Tarot og engle kort kan være mere levende i dig?
Gudinde visdom

Hvad vil du blive løftet i?

Hvordan kan Gudinderne, Engle og Kvindelige mestre berige dig?

 • At du selv kan justere og løfte dine tanker, din krop og din energi, – egen mestring
 • At udvikle dine sansninger, færdigheder og kontakt til Gudinder, Engle og den spirituelle verden
 • Viden, indsigt i og kendskab til Livets træ og energiarbejde
 • At skabe sammenhæng mellem din krop, dine tanker og følelser og sjæl og ånd

Gennem dette kursus vil du opleve, at få mere fat på dig, dine, din energis up/down, livets temaer og hvordan de rører sig i dit liv, Det giver mulighed for at få fat på din passion, din længsel … – det du drømmer om, din mission i livet og dermed kan du sætte retning og manifestere din fremtid.

Gudinde visdom

H

Hvad er Livets træ?

Livets træ rummer værdifuld viden,– der ligger gemt visdom. Den kaldes for Kabbalahen. Det er en gammel visdoms forklarings model – med mange symboler – et kort over hvordan livet på jorden og universet kan forstås og hænge sammen. Kabbalahen tilbyder mennesker at udvikle os.

Fokus på kurset vil være din udviklingsvejen som menneske

Hvordan kan du udvikle og berige lyset i dig? Hvordan kan Gudinderne, Engle og Kvindelige Mestre bringe dig Visdom og Guidance gennem Livets træ, – til at du kan udfolde dig? Vi vil benytte Livets Træ Kabbalahen, som en vej ind i et nyt tema hver aften, – der giver os viden og gammel visdom, lukke op for Gudinderne, Engle og energier og det ”leverer” nye aspekter, som vi hver aften vil udforske.

Gudinderne, Engle og Kvindelige Mestre vil bringe os:

 • Livets Træ lukkes op i energi, engle, mestre, krystaller, planeter, vi starter ved jorden hos Moder Jord og Gaia og bevæger os op til kronen i krystal klare energier
 • De kvindelige engle og mestre, planeten Venus og Pleiaderne vil vi åbne, her kan vi modtage Visdom og Guidance
 • De ”store” kvinder gennem tiden, vil vi være nysgerrige på, kontakte og sammen arbejde ind i energien, f.eks. Shekina og Venus Universet, Jomfru Maria, Maria Magdalene, Jean d´Arche og Nordens Gudinder
 • Krystaller og Æteriske olier der renser, understøtter og opbygger i energien og det personlige udviklingsarbejde

Vi vil fokusere på at åbne din energi, englenes og gudinders i energistrømmen gennem dit livs træ

 • At åbne for og højne din kontakt til det spirituelle, engle og guider, at mærke og kommunikere med dem, løfte din intuition og modtage værdifulde beskeder og vejledning
 • Det feminine og maskulines egenskaber, skønhed og styrke, gudinden og krigeren
 • At mærke passion, åbne for vision og stille klart ind din livsmission

Hver aften vil give mulighed for ny indsigt, udvikling, berigelse og skabe dyb forbindelse i dig og at finde ind i dig.

Gudinde Visdom

Hvordan kan du få mere fat på dig?

Hvordan åbner og skaber du dit liv, sammen med Gudinder og Engle?

Hvordan kan du få mere fat i den indre dig, dine visioner og drømme og koble det sammen med din energi, din engel og Gudinden i dig for at berige dit liv? Og hvordan kan du skabe og manifestere din fremtid og gå din mission?

Du behøver ikke at have kendskab til alt muligt for at deltage, det vigtigste er kendskab til meditation, interesse for det spirituelle og en lyst til at gå ind og arbejde med din egen personlige udvikling.

Gudinde visdom

Forløb:

Jeg vil undervise, guide og vejlede hver aften i denne lille gruppe. Vi vil undervejs dele tanker, oplevelser og sætte ord på hvad vi oplever, hvordan det kan opfattes og hvordan vi kan blive beriget i livet. Det vil være en vekslen mellem undervisning, eget arbejde og refleksion, guidet meditation og healing. Der vil være engle kort, Tarotkort, Krystaller og æteriske olier, som en del af undervisningen.

Når vi arbejder i en lille gruppe, så oplever deltagerne og jeg en tillidsfuld, tryg og rar stemning at være i, hvor du kan være dig og ytre dig om hvad der er vigtigt og betydningsfuldt for dig. Jeg skaber et rum for ro og tillid –, hvor fordybelse er i fokus, – indsigter kommer undervejs og vi beriges og oplever hver et løft i livet. Der er nogen at dele med og at grine sammen med. Velkommen til.

Gudinde
Gudinde Visdom