I am the Ligth

I´ m the Light

Mærk lyset og livet i dig, få fat på den du oprindelig er

E – bogen kan løfte og hjælpe dig der gerne vil finde ind til mere lys og glæde i hverdagen, mærke den gode energi og humør i dig selv og er klar til at tage imod den nye, lette, forløsende og forvandlende Ny tids energi og finde ind til den du oprindelig er.

11 step – Et udviklingsforløb i billeder, sansninger og lyd.

Til dig der gerne vil øve og praktisere derhjemme, nyder at fordybe dig i materialet, sanse ind i ord, vibrationer og billeder og den healende energi og gerne vil gå af nye stier gennem healing og meditation.

Er du ved at være træt af at de sammen tanker bliver ved, den samme bekymring – hvad nu hvis… at den gentager sig i dig? Og selvom du prøver at blive ved, at hive dig selv op, er det som om at du bliver ved med at synke lidt ned, ned i humøret, ned i energien og ned i mindre aktivitet og ÅH! Hvor blev hende den glade af? Hende der syntes at livet var let, åbent og med masser af muligheder og som næsten følte sig som en skindende sol?

  • Drømmer du øm mere nydelse og ro på den gode måde indeni dig?
  • Længes du efter at livet ligesom åbner sig step by step med de bedste muligheder til dig?
  • Vil du gerne opleve mere glæde og fornøjelse og liv i hverdagen?

Så er denne e-bog for dig! Så vil du kunne have glæde af  I´ m the Light

I´ m the Light E – bog er er til dig, der gerne vil opleve at det er muligt at give slip på gamle tanker, barrierer og fastlåste overbevisninger, at heale det gamle og åbne op for at tage nyt lys, ny energi og liv til dig. Du vil opleve hvordan healing, lysarbejde og meditation kombineret med farver og billeder kan forløse, heale og sætte dig fri.

Hvad kan du forvente af at arbejde med E-bogen:

  • Troen på at det er muligt at se og mærke bevidst arbejde med energi, engle, healing og lys
  • Healing og forløsning af gammel eller fastlåst energi
  • Transformation af gamle tanker
  • Forvandling din energi og dit stå sted
  • Åbning af nye stier og ny tids energi til dig

Når du arbejder med I´ m the Light, så vil du opleve en ny indsigt i og viden om hvad der rører sig i dig i forbindelse med de forskellige temaer, der bliver arbejdet med og som du har mulighed for at fordybe dig i. Du har mulighed for at blive healet i det og at tage ny livgivende energi ind og opfylde dig og dine celler med nyt liv.

I´m the Light - Healing

I´ m the Light indeholder:

I´ m the Light rummer 11 kapitler, med 11 billeder, 11 lydfiler med 11 meditationer og 11 kanaliserede tekster og en udviklingsvej.

Hvert kapitel indeholder én lydfil med en guidet meditation, kanaliserede ord og energetisk kodede billede. Hvert kapitel kommer med et tema til dig, som du har mulighed for at dykke ned i, give slip på, forløse og heale og få endnu mere fat på dig, din egen kerne og grund energi for at kunne stå stærkt og stå frem i dit lys.

Du vil blive vejledt og guidet igennem en udviklings proces, hvor vi starter med at slippe det gamle og slutter med at du virkelig mærker dit lys. Healing, meditation, farvehealing, energi healing og forløsning vil hjælpe dig på vej.

Når du tager serien af billeder, meditationer og healing i rækkefølge, vil du opleve at der er et forløb. Der er udvikling, forandring og progression. Det er at gå fra hverdagens almindelighed til at forløse og give slip på og tage lyset ind. Så du bliver et lys i dit liv. Du kan også benytte lydfilerne, teksterne og billederne enkeltvis, hvor du lige vælger den du har lyst til, den du føler dig tiltrukket af, – her lader du din intuition råde.

I´ m the Light

Mærk lyset og livet i dig, få fat på den du oprindelig er

Tro mig, det er muligt at vende, løfte og optimere dit lys!

I´ m the light E – bog:     300,- kr.

… og tænk lige på hvor mange billeder, ord og meditationer du får til den pris…

11  stk.  I´m the Light folde kort i karton:     199,- kr.

Du kan skaffe dig materialet ved:

  1. Du Indbetaler: 300,- kr. på mobilpay: 99268

Skriv en mail til: mette.mo@hotmail.com og skriv:  E- bog Light

  1. Jeg sender dig din nye e- bog I´ m the light så hurtigt som muligt.

  Du er velkommen til at kontakte mig,  – er der spørgsmål eller noget som du undrer dig over:

Mette.mo@hotmail.com

”Det er nogle helt fantastiske og særlige billeder. De er særligt og gør noget særligt. Jeg synes at de er meget flotte.” fortæller Lene, da hun har set billedmaterialet.

Your Content Goes Here, Your Content Goes Here
Nu forstår jeg - det giver mening