Qigong Flow hold

Qigong Flow med MetteMO

Hold: onsdag kl.9.00 – 10.15

Start d.14.august – alle Qigong hold er 50% i august måned

Start d.14.august  – 9.oktober  8 gange –  690,- kr.

Gro Center

ved MetteMO, Slengeriksvej 5, 5500 Middelfart

Qigong betyder livsenergi. Det sætter kroppens muskler, blod og energibaner i gang, giver dig styrke og det løfter og letter dine tanker. Jeg tilbyder flere hold med Qigong Flow undervisning, træningen er for alle.

Det er Qigong Flow hvor vi:

  • Sætter cirkulation i kroppen, i blodomløbet og energibanerne/meridian
  • Blide stræk af kroppen der effektivt masserer muskler, led, bindevæv og organer
  • Løsner blokeret eller stillestående energi
  • Giver plads til det stille, meditative og den indre ro

Der vil både være rytmisk bevægelse for dig og din krop, hvor du vil opleve at stivhed, ømhed og træthed kan forsvinde og give dig en forøget styrke og balance. I den rolige træning, hvor opmærksomheden er i bevægelsen smøres led og væv og i den mere meditative og stille Qigong fokuseres der på kroppens helse.

Der vil være afspænding med stille handpan musik til afslutning. Når vi laver det stille, har du mulighed for at mærke din egen krop på ny, på en ny måde. At give dig og din krop ny livsenergi. Qigong er både bevægelse, Mindfulness og ro.

Det vil være forskellige retninger indenfor Qigong, som vi vil træne: stræk og styrke gennem træning af Shaolin Lohan Hands, led og væv gennem enkle Yi Jin Jing øvelser og den mere stille og helsebringende Biyun Qigong.

Tjek ind og tilmeld dig her til august – oktober

Qigong Flow hold
Qigong Flow hold
Qigong Flow hold

Q

Hvad er Qigong for mig?

Hvordan Qigong forandrede mit liv og stadigvæk gør!

Jeg blev engang inviteret med på et weekendkursus, – jeg var nysgerrig og sagde ja. Det handlede om Qigong. Og der stod jeg så, rystede kroppen, lave langsomme og blide bevægelser og fik lidt ømme ben efter en weekend, – men var solgt. For her oplevede jeg, at kroppen blev varm, den fik ro og jeg slappede mere af, end jeg plejede. Det var mit første møde med Qigong. Det var i 2018, og siden dengang har jeg hver uge mødtes med Bente, en anden deltager fra holdet og lavet Qigong i hendes stue. Det gik der nogle år med, så skulle jeg videre, og der stødte jeg på min nuværende underviser. Han sagde til os, at det vigtigste og bedste vi kunne gøre, var at ryste kroppen. Så jeg rystede min krop en hel vinter, for at komme af med vinterens mørke, træthed, ømhed, stivhed, det tunge humør og det gav mig glæde, mere liv og en krop, der ikke gav mig hold i ryggen hele tiden.

Siden dengang har jeg snuset til forskellige undervisere, retninger indenfor Qigong og er nu i gang med et videre uddannelsesforløb. Jeg bliver glad, når jeg laver Qigong, min krop bliver glad. Jeg oplever mere styrke i min ryg, mere cirkulation i mine ben og en dejlig fornemmelse af at være veltilpas, varme og glæde, når jeg træner og har trænet Qigong. Der er mere livsenergi i mig.

Når jeg underviser i Qigong Flow, så kombinerer jeg ofte flere forskellige retninger af Qigong, suppleret med Mindfulness og Energi øvelser. Jeg tager det bedste af det jeg er stødt på, på min vej som lærer.

Gro tilmelding
  til august  –  oktober
Qigong Flow hold
  Det er muligt at købe

   1 lektion af 75 minutter

     Tilmelding og køb HER

g

Gro Center

ved MetteMO, Slengeriksvej 5, 5500 Middelfart