MetteMO Hvad er Gro

Hvad er Gro:

Vores vision er at skabe et dejligt sted, hvor mennesker kan mødes, udfolde sig, glædes og blive beriget i livet i et spirituelt fællesskab. At blive løftet i livet, i dig, din livskraft og livskvalitet. At skabe et dejligt fællesskab med andre mennesker. Vi mødes for at lære nyt, blive inspireret, at træne og vedligeholde kroppen, gå på kursus/workshop, meditation, en behandling eller et foredrag.

At skabe et sted, hvor det er rart at være. Hvor der er lys, luft, højt til loftet, hvor du bliver taget imod af huset. Hvor du kan nyde dejlige farver, kan ligge på et nyt dejligt plankegulv og nyde solens skin ind gennem vinduet. Gro har en stor sal med lys og luft til undervisning, kursus, foredrag og behandlingslokaler. Der er også en stor fælles café med borde os stole til at drikke kaffe og te, eller spise sin frokost.

Det handler om at blive beriget, løftet og at udvikle dig som menneske

Gro Center Vision

Gro

– at lade din livskraft Gro

Gro – velvære i livet: Kunne du godt tænke dig at mærke denne her særlige, dejlige, rare, indre hjertevarme i dig selv, når mødet med andre mennesker beriger og løfter dig?

 • At blive beriget som menneske, når du bliver mødt, lyttet til, oplever glæde og inspiration og mærker at her er godt, rart og sjovt at være og at du gør noget godt for dig, ved at være med her, at deltage, mens du gror i dit eget tempo

Gro- at udvikle dig som menneske: Ønsker du at der kommer noget nyt til dig? At livet flytter sig?

 • At modtage ny viden, blive inspireret, opløftet og opleve, at du selv og verden er foranderlig og der er så mange måder at anskue livet på.

Gro -forandring og vækst: Vil du gerne opleve nyt, inspireres og slippe af med noget af den gamle rygsæk?

 • Hvor der kan åbnes til tanker og gamle overbevisninger kan udvikles til nye idéer, følelser kan blive forløst og vores handlinger kan blive inspireret til at gå nye stier

Gro i fællesskab og med hinanden:  Går du indimellem lidt rundt i dine egne cirkler, og tænker: ”Hvor er de henne. Dem jeg kan lege med? Dem der ligner mig?”

 • At mødes med andre mennesker i et fællesskab, hvor det at være menneske og møde hinanden med et åbent hjerte er grundlæggende, et rummende fællesskab. At dele og opleve, at være en del af et menneskeligt og spirituelt fællesskab

Gro i livet: Ønsker du at kunne hjælpe din krop, dine smertet og skavanker? Ønsker du større tilfredshed i både kroppen og i sindet?

 • at udfolde dig gennem bevægelse i kroppen, opleve hvordan hjernen bliver inspireret af ny viden og udfolde dig i samtale og udveksling med andre mennesker, i mulighederne for at alle sanser kan udvikles og beriges. At kroppen får mulighed for restitution, bevægelse og et løft i energien.

Gro skaber muligheder på livets rejse for at krop, sind, sjæl og ånd kan samarbejde, så du har mulighed for at Gro i livet, Gro med dine drømme, Gro i lyset og blive løftet i hverdagen.

Gro tilbyder:

Ugentlig træningspas og vedligehold af dig og din krop

 • Qigong med fokus på kroppen og helbred, at løfte dit energiflow og at styrke din krop v. MetteMO
 • Go´ Weekend!: hver fredag kl.17.00 vil der være en dejlig time med Gong, Qigong, Stress af m.m.
 • Yoga hold for voksne og børn
 • Meditation: Fuldmåne Meditation én gang om måneden

Kursus:

Vi tilbyder forskellige kurser af varierende længde, og du kan finde dem alle i kalenden og gå ind på hver enkel og læse mere. Der vil være Qigong kursus, Astrologi kursus, Spirituelle kursus m.m.  Kalender her

Orangeriet og aftner i GRO- Foredrag – Workshop

Aftner i Orangeriet/GRO, er aftner hvor vi mødes for at blive inspireret, beriget og løftet i energien. Sammen med andre mennesker vil vi lave Qigong, lytte til Klang koncert, høre et inspirerede foredrag om livet og verden og astrologi, mærke trommens kalden til tromme aften eller lytte til MetteMO´ nye sange … Når det er fra maj – september foregår det i Orangeriet, fra oktober til april er det i Gro. Kalender her

Behandling:

MetteMO Psykoterapeut, Coach – Spirituel Engle terapeut  Jeg inviterer dig ind, der gerne vil:

 • finde ind til hvad det er der trykker, rører sig, frustrerer eller gør ondt i livet
 • dykke et dybere lag ned, for at finde hvilke følelsesmæssige temaer, fysiske og livstemaer det er
 • at forløse, slippe nuværende og gamle temaer, traumer gennem tid og slægt og blive sat fri i dig
 • at fokusere på hvordan du kan skabe og tiltrække det liv og det du ønsker dig

Jeg arbejder med psykoterapi i din fortælling og historie over dit liv, forløsning gennem tidlig traume terapi og TFT, healing af englene og vejledning gennem mestre og Akascha arkivet, så du har mulighed for at følge dine drømme.

Gro Center Kalender
Gro Center Aktiviteter
Gro Center Aktiviteter

Læs mere om hvad der sker i Gro Center