MetteMO Hvad er Gro

Hvad er Gro

Vores vision er at skabe et dejligt sted, hvor mennesker kan mødes, udfolde sig, glædes og blive beriget i livet i et spirituelt fællesskab. At blive løftet i livet, i dig, din livskraft og livskvalitet og skabe et dejligt fællesskab med andre mennesker. Vi mødes for at lære nyt, blive inspireret, at træne og vedligeholde kroppen, gå på kursus/workshop, meditere, modtage en behandling eller høre foredrag.

Gro er et sted, hvor det er rart at være. Her er lys, luft, højt til loftet, hvor du bliver taget imod. Du kan nyde dejlige farver, ligge på et nyt dejligt plankegulv og nyde solens stråler ind gennem vinduet. Gro har en stor lys sal til undervisning, kursus, foredrag og behandlingslokaler. Der er også en hyggelig fælles café med borde og stole til at drikke kaffe og te, eller spise din frokost.

Det handler om at blive beriget, løftet og at udvikle dig som menneske

Qigong Flow

Gro

– at lade din livskraft Gro

Gro – velvære i livet: Kunne du tænke dig at mærke denne her særlige, dejlige, rare, indre hjertevarme, når mødet med andre mennesker beriger og løfter dig?

  • At blive beriget som menneske, når du bliver mødt, lyttet til, oplever glæde, inspiration og mærker at her er godt, rart og sjovt at være. Mærke at du gør noget godt for dig, mens du gror i dit eget tempo.

Gro – at udvikle dig som menneske: Ønsker du, at der kommer noget nyt til dig? At livet flytter sig?

  • At modtage ny viden, blive inspireret, opløftet og opleve, at du selv og verden er foranderlig og der er så mange måder livet kan anskues på.

Gro – forandring og vækst: Vil du gerne opleve nyt, inspireres og slippe af med noget af din gamle rygsæk?

  • Her kan tanker og gamle overbevisninger udvikles til nye idéer, følelser blive forløst og dine handlinger blive inspireret til at gå nye stier

Gro i fællesskab og med hinanden: Går du indimellem rundt i dine egne cirkler, og tænker: ”Hvor er de henne? Dem jeg kan lege med? Dem der ligner mig…”

  • At mødes med andre mennesker i et fællesskab, hvor det at være menneske og møde hinanden med et åbent hjerte er grundlæggende, et rummende fællesskab. Her kan du dele og opleve, at være en del af et menneskeligt og spirituelt fællesskab

Gro i livet: Ønsker du, at kunne hjælpe din krop, dine smerter og skavanker? Ønsker du større tilfredshed i både kroppen og i sindet?

  • At udfolde dig gennem bevægelse i kroppen, opleve hvordan hjernen bliver inspireret af ny viden og udfolde dig i samtale og udveksling med andre mennesker. Kroppens sanser kan udvikles og beriges og får med for restitution, bevægelse og et løft i energien.

Gro skaber muligheder på livets rejse for at krop, sind, sjæl og ånd kan samarbejde, så du har mulighed for at Gro i livet, Gro med dine drømme, Gro i lyset og blive løftet i hverdagen.

Gro Center Kalender
Gro Center Aktiviteter
Gro Center Aktiviteter

g

Gro Center

ved MetteMO, Slengeriksvej 5, 5500 Middelfart

Læs mere om hvad der sker i Gro Center