Anderledes – jeg er mig og går i mit lys – MetteMO

Samtale med MetteMO

♥ Jeg er Anderledes ♥

Terapi Hvem er MetteMo 6

Anderledes  Hvem er MetteMo?

 

Jeg tænker Anderledes

Jeg gør ting Anderledes

Jeg ser Anderledes ud

Jeg er helt helt – helt Anderledes end alle andre mennesker

…. Og hvad pokker mon de så tænker om mig?

 

♥ ”just be your self, everybody else is taken” ♥

 

♥ Når jeg ikke synes, at jeg er god nok, klog nok, gør det godt nok, hjælper dem alle, sørger for børnene og de voksne, ikke får sagt det smarte, ikke er så sjov at være sammen med, ikke smuk nok, ikke attraktiv nok, når mit tøj er helt forkert og jeg gør noget helt kikset, så kommer jeg til at føle mig helt forkert indeni og Anderledes.

-Har du nogensinde prøvet det?  ♥ Tja, – det har du måske også?  ♥ Men det værste er, – når det tager mig, hvis jeg lader følelserne og tankerne fylde mig. For så kommer jeg til at tro at det er sådan. At det er sandheden. Det er det ikke! Hverken for mig eller dig!

♥ Tanker om hvad hele verden, andre mennesker og mine nærmeste vil tænke om mig, kan fylde endnu mere i mig. Det gjorde det engang, men nu er det anderledes …. For jeg kan jo ikke være som dem. Jeg er jo nødt til at være mig, … alle andre er optaget.

 

♥ Når jeg så er mig, så er jeg lysende, glad, kraftfuld, kærlig, rummelig og et levende menneske. Så er det muligt for mig at leve min passion ud, mærke mine drømme og gå min mission. Jeg er den, – jeg er.

Gaven, – .. tja alle de andre kan stadigvæk godt lide mig. Enten var de allerede på vej væk eller også er de nu rykket tættere på. Så nu kommer der nye muligheder, nye mennesker, et nyt liv til mig, – fordi jeg åbner mig for livet. Fordi jeg er mig – og det kan andre mennesker og jeg selv mægtigt godt lide.♥

læs mere om MetteMO og hør hvad hun kan tilbyde dig på MetteMo hjemmeside

Spædbarnsterapi – når en mor fortæller barnets historie

Spædbarnsterapi – når en mor fortæller om et forløb med  til deres søn på 4 år Efter nogle kaotiske år for vores fireårige sansesarte søn og os forældre, med flere institutionsskift og alt for overvældende oplevelser med andre børn og indtryk, besluttede vi os for at forsøge at hjælpe vores søn videre med bearbejdelsen af

Læs indlæg »
Go to Top