Anderledes – jeg er mig og går i mit lys – MetteMO

Samtale med MetteMO

♥ Jeg er Anderledes ♥

Terapi Hvem er MetteMo 6

Anderledes  Hvem er MetteMo?

 

Jeg tænker Anderledes

Jeg gør ting Anderledes

Jeg ser Anderledes ud

Jeg er helt helt – helt Anderledes end alle andre mennesker

…. Og hvad pokker mon de så tænker om mig?

 

♥ ”just be your self, everybody else is taken” ♥

 

♥ Når jeg ikke synes, at jeg er god nok, klog nok, gør det godt nok, hjælper dem alle, sørger for børnene og de voksne, ikke får sagt det smarte, ikke er så sjov at være sammen med, ikke smuk nok, ikke attraktiv nok, når mit tøj er helt forkert og jeg gør noget helt kikset, så kommer jeg til at føle mig helt forkert indeni og Anderledes.

-Har du nogensinde prøvet det?  ♥ Tja, – det har du måske også?  ♥ Men det værste er, – når det tager mig, hvis jeg lader følelserne og tankerne fylde mig. For så kommer jeg til at tro at det er sådan. At det er sandheden. Det er det ikke! Hverken for mig eller dig!

♥ Tanker om hvad hele verden, andre mennesker og mine nærmeste vil tænke om mig, kan fylde endnu mere i mig. Det gjorde det engang, men nu er det anderledes …. For jeg kan jo ikke være som dem. Jeg er jo nødt til at være mig, … alle andre er optaget.

 

♥ Når jeg så er mig, så er jeg lysende, glad, kraftfuld, kærlig, rummelig og et levende menneske. Så er det muligt for mig at leve min passion ud, mærke mine drømme og gå min mission. Jeg er den, – jeg er.

Gaven, – .. tja alle de andre kan stadigvæk godt lide mig. Enten var de allerede på vej væk eller også er de nu rykket tættere på. Så nu kommer der nye muligheder, nye mennesker, et nyt liv til mig, – fordi jeg åbner mig for livet. Fordi jeg er mig – og det kan andre mennesker og jeg selv mægtigt godt lide.♥

læs mere om MetteMO og hør hvad hun kan tilbyde dig på MetteMo hjemmeside

D – Vitamin forgiftning og Spædbarnsterapi

Kan det hjælpe et barn med D-Vitamin forgiftning at modtage Spædbarnsterapi?  JA Men kan det så hjælpe et barn der er ramt af sygdom at modtage Spædbarnsterapi?  JA Kan det hjælpe både barn, forældre og hele familien i deres hverdag, at modtage Spædbarnsterapi?   Svaret er JA D-Vitamin forgiftning I sommeren 2016 blev flere end

Læs indlæg »
Go to Top