Orangeriet en sansning?

Orangeriet en sansning?
Orangeriet en sansning?
Orangeriet en sansning?
Orangeriet en sansning?
Orangeriet en sansning?

Jamen, – sikke et fantastisk rum

Det er der nogle flere mennesker, der må opleve, sagde en ven.

”Tænk, at der findes sådan et sted, her inde bagved”…

Sagde en gruppe kvinder, som var på en lille gruppe introduktions aften til stedet i går, de var bjergtaget.

Hvad er Orangeriet – Når Orangeriet summer

Orangeriet er et glad hus med planter, palmer, træer og blomster i alle størrelser. Her er vinranker, store franske platantræer og roser. Her er modne figner og passionsblomster. OG her er en særlig stemning. Det er at opholde sig ude og så alligevel indenfor. Idet der er alle disse grønne vækster, så giver det en særlig stemning, en særlig lyd af summende brumbasser og dufte.

Og så er det særligt at sidder under et stort træ, at kigge op i grenene og bare sidde og finde ro. At åbne øjnene og stirre ind i en rose, sanse duften og kigge op i den blå himmel. Naturen er levende i Orangeriet og på en særlig måde, bliver rummet ”levende”.

Måske kan du sanse energien og mærke rummet?

Jeg arbejder med og nørdet med energien på stedet her og i Orangeriet. Det betyder, at jeg åbner rummet i energien, inviterer lyset ind, healingen ind og englene ind, inden der kommer deltagere ind af døren.

Det betyder, at det ikke kun er dig selv og mig der kan løfte og hjælpe dig, men at du vil modtage, opleve og mærke, at vi alle bliver løftet, vejledt og guidet i rummet.

Det skaber også en lettere og tættere kontakt til træerne og blomsterne i Orangeriet, men også en lettere kontakt til dig selv, at lytte til dig selv og din intuition, – hvad er rigtigt for dig og til at modtage guidning og vejledning. For når jeg har åbnet for energien, – er der ligesom skabt en sti – til engle og mestre og til healing til os alle.

Hvad er det så egentligt, at du laver der? – Spørger en kvinde

Jeg har små og lidt større grupper til undervisning, meditation og der er også  forskellige foredrag/workshop aftner. Det jeg arbejder med er at mærke og sanse rummet, at give slip på tyngde og følelser i livet, at fylde ”ny energi” på dit batteri og dermed løfte dit liv og din glæde.

At løfte mennesker til at GRO – at livet kan blomstre.

Jeg håber, at du kan nyde mine billeder fra Orangeriet 😊 – god fornøjelse

Og bliver du nysgerrig på hvad der foregår i Orangeriet lige nu, – så kig i min kalender på min hjemmeside Tryk Her

Orangeriet en sansning?
Orangeriet en sansning?
Orangeriet en sansning?

D – Vitamin forgiftning og Spædbarnsterapi

Kan det hjælpe et barn med D-Vitamin forgiftning at modtage Spædbarnsterapi?  JA Men kan det så hjælpe et barn der er ramt af sygdom at modtage Spædbarnsterapi?  JA Kan det hjælpe både barn, forældre og hele familien i deres hverdag, at modtage Spædbarnsterapi?   Svaret er JA D-Vitamin forgiftning I sommeren 2016 blev flere end

Læs indlæg »
Go to Top