Hvordan Den franske Engel rensede bautasten og Brocéliande skoven i Bretagne

Den franske Engel

I mødet med Den franske Engel

Intro

Dette er historien om mødet med Den franske Engel. Det er fortællingen om en køretur til Bretagne i efteråret 2022. Men det er også en fortælling om et store møde, værdifuldt energi og renselses arbejde og et stort impackt på mit eget liv.

For, … hvordan er det lige at møde en stor, stor engel i Frankrig? At blive lagt ned af gamle tunge energier sammen med bautasten, så du næsten ikke kan slæbe dig afsted og opleve en stor forløsning i nymånens skær?

At køre ud i det blå

Vi pakkede bilen og kørte fra Danmark mod Frankrig, uden ret mange pejlemærker, men med et ønske om dejlige dage, spændende oplevelser og at berige livet og løfte lyset for andre mennesker. Vi kørte mod Normandiet, Bretagne og den franske nordkyst. Jeg var nysgerrig på hvordan kysten er der, ser ud og hele strækningen der… og hvordan energien er der. Det var her, at hele turen med Den franske Engel startede.

Det var ligesom om, at vi bare skulle køre langs kysten, opleve landskabet og det dejlige syn over det frodige land, marker og små bakker og vandet og de lave strækninger langs kysten og det store hav. Vi passerede Le Havre og kørte videre mod Brest, – det sted på kortet der var længst væk i Bretagne. Men undervejs var det ligesom Mont Sct. Michel trak i mig. Dette er et stort sted med kloster, kirker, museer, guidet kørsel fra fastlandet ud på halvøen, turister og billetter. Vi stoppede der, jeg stod ud og trak vejret, … men det var ikke fordi vi skulle derud. Hvad skulle vi så? Jeg trak vejret en gang til, mærkede efter, men nej.

Min intention

I ”gamle dage” ville jeg have læst turistbrochurer, sat mig ind i hvad der var i området og have skaffet mig en billet til en tur til Mont Sct. Michel. Og den delt trak fortsat i mig, for hvad skulle jeg her? Why? Og hvad handlede det hele om? Men dette var en anderledes tur. Dette var en tur i energien, i sansningen og til nogle højere formål.

Den franske engel

Den franske engel

Da vi startede denne tur, startede jeg med at kalde på englene, de højere visdomsengle. Og jeg bad dem om, at hjælpe mig med at komme i kontakt med merovingerne, en gammel fransk kongeslægt og om at der hvor jeg kunne være til hjælp i lyset og energien, at det måtte åbne sig for mig og at der ville blive skabt kontakt.

Jeg satte mig ind i bilen, vi kørte videre og jeg havde glemt alt om min intention. Jeg var nok mere frustreret over hvad det her betød. Hvorfor Mont Sct. Michel?

Mødet

Jeg satte mig og mediterede, åbnede op for og sendte et spørgsmålet ud: ”Hvad betyder det? Hvordan hænger det sammen?” Og så dukkede der en engel op for mit indre blik ude ved kysten ved Mont Sct. Michel. En stor lysende, strålende, høj skikkelse op. Jeg sansede en meget let energi, en dejlig energi og at blive mødt.

Og jeg sad bare mig her i bilen og mediterede, mens min mand kørte af de små franske veje og tænkte:” Hvad laver du her, henvendt til englen? Hvad er det her?” Englen kom mig i møde og viste mig hvordan den arbejdede med at rense energien langs den franske nordkyst. Energien var som lysende bånd ved kysten og der flød små tråde af lys og energi ind i landet, sendt af englen. Jeg kunne sanse, hvordan den sendte lys ind langs floden Seinen til Paris.

Men hvordan det hele hang sammen, det fortalte den mig først senere.

Hvordan Bautasten i Carnac og energier fortæller historier

Den franske Engel

Den franske Engel

Vi kørte videre ud i Bretagne, og jeg kiggede lidt rundt på landskabet, på kortet og på energien, hvor var det nu vi skulle hen. Det næste sted, der trak i mig var Bautastenene i Carnac. Carnac er en rigtig havne- og badeby med dejlig sandstrand langs kysten, endnu længere væk end Brest, men med mange lokkende Bautastene. Stenene i Carnac er ”sat for 6000 år siden i jernalderen. De står i et bælte, der er ca. 5 kilometer langt, og fortsætter ud i havet. Der har været op til 10.000 sten, og i dag står der ca. 3000 sten, mindre sten og store, flere meter høje knejsende bautasten på et stort område. Forskerne kan ikke give svar på hvorfor. Der findes et lille museum der og guidede ture.

Vi gik en dejlig tur langs stierne, i grønt græs og langs vejen og med udsyn over uendelige rækker af sten på sten, og nød en frokost i det grønne lænet med ryggen op af en gammel stenmur. Der var grønt, stille eftersommer og mildt efterår, og jeg synes at det var meget spændende og jeg blev så, SÅ træt. Jeg var nysgerrig på disse store smukke sten, der står her på marken og knejser i solen. Hvorfor var det, at vi skulle hertil? Hvad var der, at hente her?

Jeg mediterede og tunede ind og der dukkede en høj, langhåret, velklædt mand op. Klædt efter gamle tider, men smukt og rigt. Han stod lidt længere henne, der hvor en ny række af et bånd af sten begyndte, sammen med en gruppe af mennesker. De stod og småsnakkede mens de ventede. Han stod forrest og af hans fremtræden og positur, fremstod han som en leder, en høvding. Der stod flere andre mennesker også småsnakkende ved de andre sten og rækker. Det hele virkede som om, at alle menneskene var samlet her til et Ting, et Lands Ting, hvor forskellige befolkningsgrupper mødtes.

Så … Jeg har været her før, … men hvorfor mister jeg alt min energi her?

Vi kører nordvest på, og jeg sanser ind i stedet med alle stenene, men englen er der ikke. Den har ikke kontakt til stedet?

Den franske Engel

Den franske Engel

Brocéliande skoven – Forret de Paimpont

Hvordan Merlins fortryllede skov var tung og ”forurenet” i energien

Vi kører til et dejligt stort naturparksområde, med en stor skov, Brocéliande skoven. Den trækker i mig, og vi tager på rundtur og ser og oplever skoven. Der er en smuk gammen kilde, snoede stier, vildtvoksende underskov og fantastiske store, store gamle træer. Skoven er grøn, frodig og mystisk. Legender fortæller om magiske kilder, Merlins grav og byen lægger op til alfer, feer og eventyr.

Vi nyder en tur i skoven, langs snoede stier og kommer til en gammel kilde. Her er stille og fredeligt, og musikken klinger i skoven, indtil vi forstyrres af en gruppe mennesker, snakkende, pjattende der er på tur. Jeg tror ikke at de sanser noget, eller mærker noget her i skoven. En enkel i gruppen, går ned til kilden og takker for vandet, resten snakker.

Når Nymånens forløsende energi rammer

Vi sætter os i haven, der hvor vi overnatter, under et stort kastanjetræ, for at meditere på Nymånen. Det er Nymåne d.25. september 2022. Efter et stykke tid i ro, meditation og eftertænksomhed, kalder jeg på Den franske Engel. Jeg kalder for at få svar, for at forstå sammenhænge og dybereliggende lag. Hvad var det, vi skulle i skoven i dag? Hvorfor er jeg Så træt? Hvordan hænger det hele sammen? Og OG…

Engel dukke op igen og fortæller, at det alt sammen handler om energi og rense arbejde. For englen er det vigtigt at komme i kontakt med bautastene i Carnac og rense energien der. Jeg ser for mig, hvordan englen her i Nymånen ”løber” ned mellem rækker af bautastene med en flammende fakkel og renser hele områdets energi, løfter energien og der kommer et helt andet lys ind over. Det er et meget smukt, intens og stærkt syn.

Derpå beder englen mig om at tænde lys. Det er som om, at jeg får en lighter i hånden, kan tænde den og tænde et lys her hvor jeg sidder. Derpå tænder englen og jeg lys i hele området, i hele skoven. Det er som små lys, der bliver tændt på en mørk aften, ud over et stort område. Englen fortæller mig, at nu bliver skoven og området renset og løftet i energien. Nu står der lys ved hvert et turiststed i skoven.

Jeg siger Tak, og føler mig beriget i lyset og i livet.

Farvel og på gensyn

Jeg siger farvel til Frankrig, for endnu et dejligt visit, med ønske om at komme dertil og opdage nye eventyr. Jeg snakker med englen på vej hjem. Spørger hvordan det står til nu… Den fortæller at den fortsat er i gang med at rense bautastenene, at energien langsomt letter og skovens energi har det godt og er grøn. Jeg tænker og hvad så, … 1 bautastenene, 2. skoven, Den 3?  Jeg vender hovedet og kigger frem, frem mod Danmark og englen fortæller, at JA, den vil sætte det 3. fodaftryk hos mig i Middelfart i Danmark.

Det glæder mig.

Den franske Engel

Den franske Engel

Englens fortsatte arbejde og refleksioner

Englen har i en periode arbejdet med at rense energierne i Frankrig. Ved Bautastenene har der hængt en tung, gammel energi. Der har været sorger, tab, frygt, afmagt, dødsfald og sygdom i energien, som stenene har absorberet. Dette har englen, over tid, været i gang med at løsne lige så langsomt, også så de mennesker det har berørt, kunne følge med og blive løsnet i deres egen energi og liv.

I skoven har det været lettere og hurtigere at rense i energien.

Men noget af det vigtigste for Den franske Engel har været, at få kontakt til disse to steder. Vi mennesker lever jo, helt konkret her på jorden i den fysiske verden, englene lever i en anden verden og de kan ikke selv altid komme helt ind i det fysisk og skabe det de ønsker, rense eller løfte energien. De vil gerne, at vi hjælper dem.

Mit næste step er i meditation at åbne for skoven, stenenes og Den franske Engels energi her på stedet. Måske er der noget, som de gerne vil fortælle, give videre og inspirere os med?

I min senere efterforskning har jeg fået informationer gennem en anden der er claivoiant, at stenene er sat der i gammel tid, for at holde på jorden og balancen. Når jeg selv stiller ind, får jeg helt klart en fornemmelse af, at stenen binder kysten, jorden sammen i en balance på Europas vestlige kyststrækning for moder Gaya.

For mig har det været en stor oplevelse at foretage denne rejse. Jeg rejste ud, uvidende om mange ting og kom træt og beriget hjem.

  • Træt, fordi der i mig var mange gamle lag, der er blevet renset
  • Beriget i indsigt og viden om hvad der er muligt
  • En oplevelse af at der var mange ting der åbnede sig
  • En stor taknemmelighed over, at det er muligt at arbejde sådan her i energien
  • En glæde over at det lykkedes og alt kom til at hænge sammen på et højere plan

Det har også været en oplevelse af at samle gamle sjælsrester op. For den store høvding, der stod ved bautastenene i Carnac, han kender jeg godt. Og han bragte en masse ord, styrke og kraft med sig, til mig. Og en stor taknemmelighed og ydmyghed over at møde Den franske Engel. Tak

Jeg er en Lysarbejder, der arbejder med at hjælpe andre mennesker med at samle gamle rester op, rense og clearing af det og løfte dig i energien. Jeg vil gerne invitere til en gratis samtale, hvor du har mulighed for at finde ud af, hvordan jeg kan hjælpe dig. KLIK HER og læs mere

Invitation til hjerte samtale

Let go – lad livet være lettere

Invitation til en gratis samtale til dig

med MetteMO, hvor vi sammen finder ind til hvordan dit liv kan være lettere, i harmoni og flow

Go to Top