Fuldmåne Meditation – hvordan kan månen løfte og berige dit liv?

Selvforkælelse retreat

Fuldmåne meditation

Hvad er fuldmåne meditation?

Der var en nysgerrig kvinde forleden, der spurgte mig:

“Hvad er fuldmåne meditation?”. Det var både et spørgsmål om, hvad vi egentlig laver, men også et spørgsmål om:

”Hvordan hun ville kunne få glæde af det?”

Jeg vil gerne fortælle dig om:

 • Hvad det er – helt konkret
 • Til hvem
 • Hvordan en aften foregår
 • Hvad du vil kunne opleve
 • Hvordan Forvandlings Spiralen virker
 • Hvad laver vi til en meditation og healing

Fuldmåne og energi: Hvad sker der energetisk – og hvad kan du beriges med i Fuldmånen? Hvad kan du tage med hjem? Hvad vil du kunne blive beriget med, løftet i tanker, krop og det indre i dig?

Fuldmåne Meditation

Fuldmåne Meditation

Hvorfor: Når jeg laver Fuldmåne Meditations aftener, er det fordi jeg elsker at arbejde med energi, at kunne være med til at berige og løfte livet for dig og andre mennesker. Jeg vil gerne dele disse særlige aftener sammen med englene og energierne.

Hvad:

Dette er en aften hvor vi mødes i en lille gruppe, for at meditere, arbejde med energi, arbejde på egne indre planer, reflektere og heale og forløse og blive beriget i livet.

Vi mødes 2 timer fra 19-21 og der vil være en te og frugt pause undervejs.

Til dig der:

 • Er optaget af personlig udvikling, hvordan du kan blive løftet i livet og selv være med til at forvandle din energi og dit liv
 • Er optaget af engle, energi og det spirituelle univers
 • Gerne vil i kontakt med jorden, naturen, og englene – gerne vil ind og sanse og mærke mere i dette felt
 • Gerne vil og har lidt kendskab til at meditere

Hvordan:

Aftenen er bygget op med en kort fælles introduktion til Forvandlings Spiralen, derpå laver vi en Walking Meditation i Forvandlings Spiralen på et tema, – som klinger ind hos dig/ du vælger.

En kort fælles deling og refleksion omkring oplevelser, sansninger og energier. Hvad er du blevet løftet i? Oplevede du en forvandling? Oplevede du en indsigt?

Pause til te, frugt og lidt småsnak

Guidet fælles meditation og healing, hvor jeg inviterer Det Krystallinske Lys og englene, til at være med, heale, forløse og løfte os alle på vores vej hver især.

Aftenen afsluttes med at vi trækker et tarot og et englekort,  inspiration til den næste tid til sig 😊

Alt i alt en meget dejlig, berigende og rar aften

Hvad vil du opleve:

Hvordan Forvandlings Spiralen virker:

Forvandlings Spiralen er helt konkret en Spiral i min have, hvor det er muligt at gå en Walking Meditation sammen med energien, temaer, krystaller, engle og mestre.

Der ligger krystaller i jorden, englene arbejder og er til stede der og der er energi som strømmer ned på stedet. Et særligt sted, hvor det er muligt gennem vandringen at komme i en særlig kontakt med engle og mestre, at få et tema belyst – oplyst og at slippe og forvandle dette.

Bliver du nysgerrig – så læs mere om Forvandlings Spiralen Klik Her

Meditation og healing:

Meditation og healing skaber mulighed for at vi slipper i tankerne, tillader at gå i fordybelse, at gå på de indre baner, at få noget belyst og oplyst og at give slip og heale.

Meditation er stille og rolig guidet meditation, hvor vi gennem vejrtrækningen lander, slipper hverdagens tanker og tillader at åbne for englenes energi, input og inspiration.

Healing beder jeg englene om at sende os alle, til at hjælpe med at forløse, at løfte, at slippe, belive og berige i livet med. Det er blid, rensende Ny Tids energi, der kommer til os alle, favner og giver os nærring og nydelse.

Læs gerne mere om healing med Det Krystallinske Lys KliK Her

Fuldmåne Meditation

Fuldmåne Meditation

Hallo – kan den overhovedet noget – denne her Fuldmåne?

Fuldmånen lyser på dig… eller er det egentlig solen, der lyser og skinner.

Ja, det er solen der oplyser månen, som derpå lyser på dig. Og når den er fuld, er det som om, at alt det energi, alle de temaer og følelser som denne måneds fuldmåne indeholder, at den bliver aktiveret, skruet op for og du bliver udfordret, skubbet lidt eller meget til, for at du kan udvikle dig på din rejse gennem livet.

Hver fuldmåne har sin egen energi. Hvis du er til astrologi – vil året, stjernetegnet, planeterne, influerer på netop denne fuldmåne, samt om det er en super måne, eller ganske almindelig. Hvis du nørder med numerologi, – kan år, dato og og fortælle en helt masse om den energi, der arbejder med os alle, om vi er bevidste om det eller ikke. I år arbejder 2022, – som i tværsum giver tallet 6. Det er kærlighedens og hjertets tal. Det betyder at alt hvad der kommer op af temaer i år, bliver influeret af at det ligesom ”skal” igennem hjerte og kærlighedens filter, – for at blive healet, forløst og løftet i energien. Og de temaer der kommer frem er ofte noget vi allerede kender, idet de kommer frem 3 gange – så vi får mulighed for at bearbejde, forløse og give slip på dem.

Du behøver ikke at være en nørd indenfor dette, idet jeg vil præsentere dig for, hvad det virkelig kan betyde i vores liv og hverdag, og dermed oversætte astrologien og numerologien.

Det betyder, at når jeg laver fuldmåne meditation, så sætter jeg fokus på nogle af de temaer, der er i denne måne. Jeg bringer dem op, vi mærker dem, reflekterer og det giver mulighed for at du kan heale, forløse og udbygge og slippe i energien og blive løftet i de temaer, som er vigtige og træder frem for dig.

Oplevelser:

 • At få klarhed over hvad han skulle gøre og hvordan han kunne navigere i den næste periode
 • Indsigt i hvilket mønster hun var fanget ind i live nu og dermed hvorfor hun var så trigget
 • Oplevelse af at alt det, der fyldte inde i hovedet blev stille og der faldt en dejlig ro på tankerne
 • Inspiration til at samle alle de brudstykker som hun gik rundt med, men som hun ikke kunne se en sammenhæng i, … men den kom nu – ny indsigt

♥  Velkommen til dejlige Fuldmåne aftner her

Booking: du skriver til MetteMO at du gerne vil deltage – og indbetaler på MobilPay 250 kr. for en aften.

Tid: kl.19.00 – 21.00

Dato: d.14.juni, d.13.juli og

fredag d.12.august, fredag d.9.september, søndag d.9.oktober, tirsdag d.8 november, torsdag d.8.december

Aftnerne foregår i mit Orangeri,- og i Forvandlings Spiralen i haven i Middelfart, Slengeriksvej 5 … og til vinter går vi ind i et hus.

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis der er noget, som du gerne vil spørge om på Mette.mo@hotmail.com

Go to Top