Forløb: Se lyset i dit liv2017-11-30T21:16:12+00:00

rød kerne Forløb: Se lyset i dit liv

Kan du se lyset i dit liv? Eller går du og er utilfreds og brokker du dig over hverdagen og livet som sådan? Måske oplever du hverdagen som lidt, grå, lidt trist og har lidt en oplevelse af at det ikke er godt nok, ikke rigtig nytter noget, – Ja, at det ikke rigtig rykker.

Kunne du godt tænke dig at give slip på gamle mønstre, fastlåste tanker, den samme gentagelse af tidligere hændelser – tanker og følelser? Gennem dette forløb er det muligt at se på verden med nye øjne, opfatte sig selv på en ny måde og dermed handle og være i verden mere afklaret, mere tilfreds og mere i glæde og ro.

Her vil blive arbejdet med at se på det der er lige nu i en afdækkende proces med særligt focus på dine ressourcer, at kigge på gamle mønstre, overbevisninger og eventuelle blokeringer og så vil der blive arbejdet med virknings fulde manifestations teknikker. Det vil være grundlaget for at du igen kan se lyset i dit liv og være medskaber af dit liv og gå ud i den fremtid, som du ønsker dig.

Forløb:

1:1  Samtaler med MetteMO for at løfte og hjælpe dig i din proces. Her er rigtig god mulighed for at komme ind til dit lys og skrue op for det.

5 X samtaler : 3999,- kr.

Mette Mo hjælper dig med at se lyset i dit liv