”Jeg er ramt”  … de siger: ” det er kronisk”. Hvordan det er muligt at går fra ramthed, smerter og mismod til smertefri, glæde, lethed og nyt mod på livet

Jeg er ramt

Dette er historien om en kvinde der har været i et forløb med terapi, healing og coachende samtaler hos MetteMO. Om hendes udgangspunkt med fibromyalgi, stress og smerter og til et smertefrit liv nu i glæde og lethed.

???

Er det muligt at lave ændringer i livet?

Er det muligt at ”flytte” på smerter, at forvandle det ramte til nye muligheder og nyt mod på livet?

Jamen, er det mon muligt, at lave ændringer i livet?

???

De siger, at det er kronisk og at jeg bare skal lære at leve med det. Jeg tror, at det er noget med,  noget healing og nogle gamle traumer, sagde hun, da hun kom ind af døren i mit lille terapihus i Orangeriet. Hun hang med kroppen, skuldrene krummede sammen, hovedet var bøjet forover og hun så ked ud af det. Hun var ramt. Jeg spurgte hende, hvordan hun havde det og hun fortalte om smerter i kroppen, mange nætter med dårlige søvn og at hun ikke vidste, hvad hun skulle gøre. Hun fortalte, at hun havde været på kursus i at håndtere sine smerter, men at de, kommunen og lægerne havde sagt til hende, at dette her var kronisk og at det skulle hun lære at leve med – altid. Hun er 52 år, tidligere sygemeldt på grund af stress, fibromyalgi og nu i et flexjob. Men hun havde fortsat mange smerter og livet var meget tungt. Hun havde læst om noget af det jeg havde skrevet om traumer, healing og forløsning og var blevet opfordret af kusinen, til at kontakte mig og starte i et forløb.

Vi startede med, at hun fortalt mig lidt om, hvorfor hun kom her. Der kunne jeg høre, at der var mange tanker, bekymringer, grublerier og spekulationer på livet, fremtiden og og. Så vi startede med at arbejde med, at hun fandt ud af hvor hendes tanker var henne, hvad de kredsede omkring og hvad hun kunne gøre ved det.

Helt konkrete værktøjer og redskaber for at arbejde med de bevidste tanker, det bevidste sind. Og det vigtige i at stoppe tankestrømmene, når de går i selv sving, når de fylder for meget, når tanker ikke er gavnlige og giver dårligt humør.

Derpå tog vi fat på hendes smerter og oplevelsen af smerter og sygdom. Hun havde fået fortalt, at hun skulle lære at leve med det, at det var kronisk, – at det ville være der resten af livet. Vi arbejdede igennem lagene af tanker om at være syg – ramt, ingen energi, smerter, umuligt, modløs og at skulle bære det hele på skuldrene. Vi var nysgerrige på, hvilke tanker hun mon selv havde til sygdom, livet og sin egen krop. Forestillede hun sig ramt, lagt ned på sofaen, smertefulde dage, ingen energi og ikke megen glæde eller forstillede hun sig, at hun kunne slippe smerterne, løfte sig fra sofaen, mærke glæden igen og komme i gang med livet igen?

Der blev undervejs lavet dybe samtaler, chock behandling, terapier på temaer fra barndommen, oplevelser af at skulle bære alt på sine egne skuldre, en skilsmisse, et overfald, et mistet job, dødsfald, overgreb i familien – hendes liv i hendes familie gennem 52 år, – og livet lige nu og her – samt healing. Der har været hjemme arbejde i forhold til at arbejde med sit egen mindset, tanker, at mærke sig selv og egne grænser og huske at sige stop, meditation, mindfulness og healing på lydfil. At lave nye vaner og øve sig i at gøre og leve livet på en ny måde. – Og så begyndte hun at sove igen – hun kom glad og fortalte mig, at nu havde hun sovet igennem siden den seneste terapi, hun havde ikke sovet godt i 2 år.

OG det har været et kæmpe arbejde, at arbejde alt dette igennem, kunne være den tanke og en indskydelse jeg selv lige får lige nu… Et kæmpe arbejde, idet der har været mange oplevelser fra livet, som vi har snakket igennem. Der er dukket små og store temaer frem, tanker omkring sig selv, som er blevet set på – healet på og slippet og store udfordringer fra livet. Der har været rigtig meget af kærligheds energi med i forløbet, forstået på den måde, at når hun har fortalt mig hendes historie – så oplevede hun at blive mødt med kærlighed – fra menneske til menneske og en oplevelse af at blive mødt lige som den hun er, englenes healings energi har været med og så har hun tilgivet sig selv. Tilgivet det som hun ikke selv syntes var lykkedes helt eller der hvor hun syntes, at hun havde fejlet, – selvom hun jo har gjort det bedst hun kunne på det givne tidspunkt. MEN hun er hver gang gået fra terapien og samtalerne med oprejst pande, mere energi, færre smerter og en tillid til og tro på, at hun kunne slippe det, der sad fast i hendes krop. At hun kunne give slip på, at skulle bære alt i livet og hele hendes familie og alle sorgerne.

Den sidste gang hun var her, fortalte hun om en hverdag, hvor hun gik 5-7 km hver dag, at hun var blevet god til at holde pauser og lytte til hvad hendes krop og hun selv inderst inde har brug for og lyst til. Hun var glad og let i livet og med et nyt mod på livet, og alle tankerne om at hun ikke var helt god nok … de var væk. Hun var nu klar til at arbejde flere timer på hendes flexjob. Denne sidste gang gav det endnu mere slip i skuldrene – ” alle ågene slap”, alt det hun havde gået og båret på og så forsvandt smerterne i skuldrene. Hun var klar til at passe på sig selv på en ny måde, at bruge og øve med de redskaber og værktøjer hun havde lært her. Hun var glad, let og klar til livet på en ny måde.

Jeg har lige sendt denne tekst til kvinden, fået den godkendt og så spurgte jeg hende:

”Hvordan har du det nu?”

Og hun svarede: ”Jeg har det godt” – og hun fortalte om hendes fortsatte brug af lydfiler og hendes energi arbejde. Det daglige arbejde med at passe på sig selv, at lytte til sin krop, at mærke ind: Hvad er rigtigt for mig nu? Hvad er godt for mig nu? Energiarbejdet handler om selv at lave forskellige små øvelser f.eks. at arbejde bevidst med mindsett, for at kunne regulere og skrue op for glæden, letheden og lykken i livet.

Og hun sluttede beskeden af med at skrive: at selvom der lige har været et dødsfald i den nærmeste familie, – så var hun jo afklaret med det, så havde hun jo healet på det, hun vidste jo nu hvad hun skulle gøre af alle følelserne – oplevelserne og sig selv … der var et savn – men hun havde givet slip.

”Jeg føler mig stadigvæk som et helt nyt menneske”.

OG så bliver jeg så, Så glad og taknemmelig, når det er muligt at hjælpe andre mennesker SÅ meget.

MetteMO tilbyder betydningsfulde, gratis ❤️ samtaler, hvor du kan finde ud af, hvordan MetteMo kan hjælpe dig.

Skriv til MetteMO for en gratis åbnings samtale:

Spørg og modtag et svar fra englene.

Sammen kan vi udfolde dit spørgsmål og finde ud af, hvordan jeg kan løfte dig på din vej.

Kontakt MetteMO på mette.mo@hotmail.com og glæd dig til en dejlig samtale.

Terapi MetteMO Psykoterapeut

Invitation til ❤️ hjerte samtale ❤️

Er der noget du ønsker et løft til – en hjælpende hånd til?

Er der noget der  trykker? – presser? eller udfordrer dig?

Ønsker du at turde være mere DIG – og slippe alt det, der forhindrer dig i at udleve dine drømme her i livet?
Book en ❤️ samtale og få hjælp til at gå vejen mod at stå frem i DIT lys.
Samtalen er gratis og varer ca. 25. minutter. Send besked og MetteMo vil invitere dig indenfor.

på mobil 61271701 eller på mail: mette.mo@hotmail.com

Go to Top