Du tænder lys i mit liv

Du tænder lys

🏹 Julesangen december 2022 

En af mine sang-skriver-venner skrev på fb, en opfordring til at skrive en julesang. Den har været længe på vej, men her kommer den til dig.

At tænde et lys

©Tekst og musik MetteMO december 2022

-At tænde lys i hinandens liv, når børn, børnebørn, familie, en ven, venner og min kæreste mand tænder et lys i mig.

Omkvæ:           Du tænder lys, i mit liv

Du bringer glædens lette leg.

Du åbner for kærlighed.

Du giver ro, i mit liv.

1.Når vi to tumler rundt, laver sjov og grin,

så bliver´ jeg mødt, som den jeg er.

Når jeg er flad og mast en dag,

smiler du til mig, rækker mig hånd´en.

2.At dele hverdagens små, små ting.

At stå der i hinandens liv,

beriges, løftes, lettes i hjertet.

At være vidner til – levet liv.

3.Jeg kalder tit, på dig.

Du står der, når jeg er svag.

Udfordret af livets strøm.

Du er min klippe, min kilde og mit håb.

At skrive sange

Jeg elsker at skrive tekster og finde ind i nye melodier. Og det udtrykker altid en tid, en energi, en retning for mig og andre. Og ordet Lys, december lys, julelys blev ved med at vende tilbage. Samtidig med at jeg mærkede krystaller og kriblen i fingrene, og engle energi.

Så kom melodien, … jeg har gået og nynnet en melodi i næsten 14 dage, og den blev bedre og bedre, … og derpå har jeg gået og ventet på at ordene landede. For, for mig, er det virkelig som om, at det lander, det materialiserer sig. Nogen gange går det hurtigt, andre gange er det små stykker og strofer og toner, der åbner sig.

Sang teksten var længe på vej. For hvordan finder jeg ind til den rigtige tekst, der udtrykker noget omkring energi, lys, at røre hinandens hjertet, julen og hele juleenergien. Den måde jeg/vi er mennesker på og sammen med hinanden. Den måde vi har betydning for hinanden på, i vores nærvær i det vi er der, i vores ord og udsagn.

Dette er en jule inspireret hilsen, – men den dur´ jo hele året 😊. Hvis du så tænker, ÅH, den vil jeg gerne høre, – så er du nødt til at komme her. Jeg bruger og synger mine sange til Fuldmåne Meditations aftner og til undervisning i grupper. Her bliver de en del af det helende, berigende og løftende element.

♥  ♥  ♥

Jeg er en Lysarbejder, der arbejder med at hjælpe andre mennesker med at finde ind til livet, glæden og det der giver mening i livet. Jeg hjælper dig med at blive løftet, beriget og finde ind til dit hjertets rytme. Jeg vil gerne invitere til en gratis samtale, hvor du har mulighed for at finde ud af, hvordan jeg kan hjælpe dig. KLIK HER og læs mere

Let go lad livet være lettere

Let go – lad livet være lettere

Invitation til en gratis samtale til dig

med MetteMO, hvor vi sammen finder ind til hvordan dit liv kan være lettere, i hjertet i dit lys

Go to Top