Når du er ene – alene i verden

Når du er Ene Alene

Når vi er ene og alene, kan alt i livet, ja hele verden komme til at virke uoverskuelig.

Jeg mærkede den komme snigende ind på mig, en dag hvor det var koldt, mørkt, ikke så meget energi. Der skete ikke rigtigt noget, der var ikke rigtigt noget, som jeg havde lyst til. Og selvom der var andre mennesker, så var det som om, at jeg trak mig, ind i mig selv. Det var en gammel reminder og rest,  til mig om dengang jeg oplevede mig helt Palle alene i verden, da alt var svært og jeg synes, at jeg stod alene med det. Nu kom den lige fordi, mindede mig om dengang, … først var den ikke velkommen, men lidt senere tænkte jeg. Nå ja … mmm, jeg kunne jo også byde den velkommen, for at se hvad den havde til mig. Og når vi arbejder med den, tager fat på ene -alene eller smerten, så giver vi den et rum, en plads til at være og til at forløse.

Der arbejder Så meget energi i denne tid, hvor vi alle udfordres af verden, udviklingen og transformation af gammel energi. Det kan virke overvældende, for meget, nu må det snart være nok- nok. Og hvordan er det, lige at vi “bare” skal overgive os og gå i tillid?

At gå “ind” i ene og alene kan være meget smertefuldt, og alene. Men det mest fantastiske er, at når du har en hjælper/terapeut, – så e det muligt at omfavne ene – alene med hjertets energi, så det kan blive healet, forløst og opløst i dig. SÅ selvom vi ikke tror det, når vi lige er der, og det virker ikke rart, så kan det give lindring i livet, forløsning og frisættelse i dig og din energi.

Måske har du også lyst til at kravle ind i skjoldet igen 🙂 god fornøjelse med min tekst

Og hvis du spørger mig hvad jeg bruger mine tekster til: at dele ud af til at løfte og glæde andre mennesker, på nettet, og i min undervisning – synger og spiller jeg teksten og musikken og i en musikgruppe som jeg spiller i, – der deler jeg også ud af mine tekster og musik.

Ene – Alene     ©Tekst og musik MetteMO marts 2022

Omkvæ: Ene, alene, sammen og hver for sig

Gå frem i livet, min ven

1.Dybt i hjertet, bankende smerte

Skælven i kroppen, skrøbelighed

Kigger ud, – men kravler ind i skjoldet igen.

2.Skubber det hele væk, ikke se, og sanse

Der midt i smerten, krakelerer verden

Brydes ned, for at nyt kan spire frem igen.

3.Nu drejer livets hjul langsomt med dig

Flettes ind i verdens vrimmel, knyttes nye bånd

Af levende mennesker, – en stor familie.

Omkvæ: Ene, alene, sammen hver for sig

Tá hend´ i hånden, min ven

Vis ham vejen, min ven

Gå frem i livet, min ven

Invitation til hjerte samtale

Bliver du nysgerrig på hvordan du kan bruge, øve og løfte dig og din hverdag, gennem arbejdet med din intention – så vil jeg gerne invitere dig til en gratis samtale. Så kan vi sammen finde ind til det, der kan løfte dig i livet. Du kan læse mere om Let go samtaler KliK Her

Du er velkommen til at kontakte mig på mette.mo@hotmail.com

Go to Top