Fugl Fønix viser dig stien

Fugl Fønix viser dig stien

Fugl Fønix viser dig stien

Hvordan du kan slippe, løfte og forvandle dit liv

Er der mon noget, som du ønsker at give slip på? Noget … som du ikke er helt glad for, helt tilfreds med eller noget, som du gerne vil have mere af?

Ønsker du at tappe ind i energien, den berigende, den lette, den der løfter dig?

Fugl Fønix er myten om og symbolet på ørnen – hejren der forvandler sig. Den rejser sig fra asken, ryster fjerene, vokser, er foryngret og forvandlet. Det er en måde at forløse på, at slippe gammelt på, men også en måde at blive løftet, beriget og hjulpet videre i dit liv i den gode energi.

I min undervisning har jeg Fugl Fønix med, som et element, et fokus eller direkte som tema, fordi det er så virkningsfuldt for livet og hverdagen.

Fugl Fønix beriger med:

  • løfter dit humør, din måde at tænke og mærke og være i livet på
  • at slippe af med gamle tanker og måder at gøre livet på
  • forvandler og sætter dig fri i livet
  • løfter din energi, så du vågner om morgenen og har lyst til at stå op og gå i gang med dagen

At berige livet:

Jeg elsker at skrive, og i denne særlige tid, hvor meget er anderledes, noget er lukket – andet lukker op, der er jeg begyndt at skrive sang tekster og melodier. Jeg tror egentlig at det altid har ligget der, men i øjeblikket, så pibler det frem. Jeg skriver tekster om livet og hverdagen, min venindes gamle mor og mennesker jeg møder som fortæller noget om livet – som jeg bliver optaget af. Det går jeg og brygger på, og så bliver det til en tekst og melodi.

Fugl Fønix din ven

© tekst og melodi Mette MO december 21

Omkvæ: Luk dig op – lad livet blomstre.

Find din ledestjerne.

Fugl Fønix din ven viser dig stien.

1.I Orkanens øje er stilhed.

Tålmod, venten, længsel efter.

Ørnens perspektiv er vidt.

Ser du mønstre, mening og mål.

2.Tårnet skælver, forandring i verden.

Op vender ned, alt skrælles af.

Livet står, – i nøgenhed.

Sårbart væsen, ja det – er du.

Omkvæ: Luk dig op

3.Valgte du rigtigt – eller forkert?

Ben der ryster ude i verden

Livets formål – så abstrakt

Måske der findes et andet liv?

4.Tør du gå ud i livet min ven?

Lade tillid, – tro guide dig

Slippe gammel tryghed, vaner

Vejen foldes ud, –  step by step.

Omkvæ: Luk dig op – lad livet blomstre.

Find din ledestjerne.

Fugl Fønix din ven viser dig stien.

Og vi ved ikke hvad livet og fremtiden bringer, og måske vælter tårnet, dette er en henvisning til tarotkort nr. 16 Tårnet. Det er der, hvor tårnet/hele verden vælter, forandres, udvikles og der gives mulighed for at nyt kan skabes. Og indimellem sker der så meget i energien, i verden og i dig, – at det kan opleves som om at tårnet vælter og at op vender ned. Men når jeg læser teksten og mærker ind i ordene: Luk dig op, lad livet blomstre, … så er det, at jeg mærker at jeg begynder at lukke op, jeg begynder at blomstre, at jeg åbner mit liv og skaber mulighed for en forvandlingsrejse med Fugl Fønix.

Hvis du er mere nysgerrig på Fugl Fønix proces – LÆS HER

God fornøjelse med din Fugl Fønix

Invitation til hjerte samtale

Bliver du nysgerrig på hvordan du kan bruge, øve og løfte dig og din hverdag, gennem arbejdet med din intention – så vil jeg gerne invitere dig til en gratis samtale. Så kan vi sammen finde ind til det, der kan løfte dig i livet. Du kan læse mere om Let go samtaler KliK Her

Du er velkommen til at kontakte mig på mette.mo@hotmail.com

Go to Top