Samtaler med himlen: Grounding

Samtaler med himlen: Grounding

Samtaler med himlen

Samtaler fra himlen er en fortløbende samling tekster, der er samtaler med Engle, Guider og Mestre. Det er budskaber, nye indsigter, ny viden og visdom og Download from Heaven. Det er det jeg er optaget af lige mu, det er samtaler og det er kanaliseringer. Det er en kombination af samtaler jeg starter, eller samtaler de starter, fordi der er stof at formidle til mig og dig.

I terapeutisk sammenhæng/healing arbejder jeg med kodning af hjernen, rodchakret aktiveres, vejrtrækning, healing af alle chakrene, den fysiske krop og hele dig. Det muligt at modtage healing, så du virkelig lander, får afbalanceret dine energi centre og finder en ny indre balance dybt inde i dig selv.

Grounding i dig

Samtaler med himlen: Forår i drivhuset og grounding

Grounding:

Grounding er at lande i dig selv, at kunne lande i ro, at opnå en oplevelse og følelse af at lande i sikkerhed.

Når du er groundet:

 • forsvinder dit tankemylder
 • du bliver klar i hovedet
 • du bliver fokuseret og fri
 • du er rolig & fredfyldt

De tanker der før ophidsede dig, gjorde dig frustreret eller vred, de falder til ro. Du falder til ro.                De udfordringer der bragte dig uro, frygt eller usikkerhed bliver væsentligt formindsket.                                                                                                                            Det betyder at være i nærvær i nuet, ikke i tankespin, ingen bekymrede tanker, slippe fremtidsfokus og bare være i ro i det, der er lige nu.

 

I mødet med Jesus opleves kærligheden, nærværet og en gennemstrømning af hans energi.

Jesus siger:

 • “Kærlighed og nærvær til dig selv, i det du er i lige nu. I din hverdag med dine udfordringer”
 • “Målet er at gå let i livet, let i hverdagen. Der er så mange der enten er helt oppe i skyerne eller helt nede og bundet fast til jorden”
 • “Grounding er også en øvelse i at være med det der er, at kunne acceptere det, der er lige nu”

Det er en oplevelse at være i dig selv i den kærlige strøm af energi – næstekærligheds energi fra Jesus til dig

Find dit TEGN for Grounding – sæt dig ned og mediter – land´ i det og gør´ det så!

 

Maria fortsætter: “Men det er jo så let at flyve ud i rummet, ud i universet og ud i tankerne – et helt andet sted hen – et sted, der ser meget bedre ud end der, hvor du er lige nu. Men når du arbejder med Grounding, – når du laver din praksis, så vil du erfare, at du lander lige ned i dit liv, din hverdag og at du lander i dig selv.

Her er ikke uro – ikke smerte, ikke frygt – her er dyb rodfæstet Groundethed, stille, dybt, dyb i stemmen, dyb i klangen, dig i energien, måske en smule langsommere og med en tydelig aktiv rod. Den du virkelig er i dit liv. Ikke noget fortid, ikke noget fremtid. Det er lige her og nu. Så lander du i dig i kærligheden , – hel som den du er.

Og JA, det kan godt være at problemet og udfordringen stadigvæk er der, men når du vender blikket og kigger på den, så er den forandret eller du er forandret. Den er blevet mindre, mindre betydningsfuld, mindre følelsesladet og mindre fyldt med energi. Nu er det bare det der er, – lige nu.”

 

Når du mister din Grounding:

 • det sker, når vi går i hovedet, – når vi begynder at tænke
 • når vi glemmer hvor vi er lige nu
 • når vi mister lysten til at være her på jorden
 • når vi vil undgå smerte, uro, ked af det
 • når vi bliver udfordret – rystet, vores liv væltes omkuld og vi mister fodfæstet

Men når du er/lever i Grounding, når du tager imod kærligheden og healingen

– så lander du et nyt sted

Så er det muligt at være, at nyde, at le, at glæde dig, at smile,

at leve livet i Kærlighed, Lys og Glæde

Go to Top